Našao sam Sachs , nesto malo skuplje u odnosu na Valeo i Luk. Video sam iskustva forumasa sa Valeom, pa bih ova dva obišao, za razliku u ceni od 2-3K din ne isplati se ni pod razno.
edin napisao:Momci topla preporuka,
REPRACIJA, korpa , lamela, i plivajuí zamajac druk lager se kupuje![]()
Barem mi alfisti imamo puno iskustav sa reparacijama-reparirane kragujavacke viljiske/
![]()
![]()
Sta ce te ljudi kada u takvoj zemlji zivimo kome se kako zalomi!Meni akomulator za 5 meseci stuca a imao sam problem i sa setom kvacila i jos uvek imam...katastrofa!
Ja reparirao gore navedeno i oko sest meseci i nesto vise nemam zamerki, a sa istim sam bio i na skupu u Kuli i vozio na stazi![]()
![]()
![]()
Hvala kolege, ova prva varijanta mi je izuzetno prihvatljiva. U martu idem u Nemacku pa cu pokusati i tamo da nadjemdusanGT napisao:@Saurrian - kod nas nema, ali ima ovde...
http://www.js-tuning.nl/reinforced-clutch-p-142.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Može mali izveštaj posle?Vlada AR napisao:Samo da javim... u subotu je zakazana zamena kvačila uz moju asistenciju majstoru.