neverovatno...

P.S. izvinjenje modovima unapred. okacio sam ovo ovde jer opstepoznati procenat Alfista ne posecuje druge rubrike na CBC, a i vezano je (prilicno) za Alfu kao jedan od argumenata za osvajanje...
Ako si mislio ovim reci da nije takva situacija, mislim da gresis, barem kod nas. Mozda ne tako lako sa nekim nepoznatim, al' ima i to ne u beznacajnom %...dekideki napisao:(video je ipak malo previse, da se ne lazemo...)
ovo crveno si morao napisat jel te ziher neka .tvoja.dekideki napisao:de si Sandro. :cool
*sluzio sam 89-90 na Novom Zagrebu u tadasnjoj Marshalci.
obozavam Zagreb jednako kao i Beograd.
devojke su vam ekstra. nisu lepe kao nase, ali! nisam ni kod jedne doziveo hladan tush, svakoga ce saslusati i sve ce probati.![]()
ove nase, kazes im cao - vec su te pretresle: ko si, odakle si, i da li hoces da ih zenis?![]()
Zagreb rules
(video je ipak malo previse, da se ne lazemo...)
Pa sta ocekujes od provincijalki?? Pa one jedva cekaju da naidje tako neki .badza. iz Bg-a, nebitno sto je on tamo neki seljak, ali bitna je sama prica da je njen decko iz Beograda. . .Eon napisao:Negotin, Zajecar, Bor... imam dobrog ortaka koji je iz tih krajeva pa redovno ide u .posetu. roditeljima... On prica da je tamo toliko lako smuvati devojku, da prosto nije zanimljivo, a Bg, tu je prica mnogo teza!
Paaa zavisi iz kog ugla se gleda, jeste tacna prica, ali za mene postoje teze i zanimljivije osobe, samo sto su starijeEon napisao:On prica da je tamo toliko lako smuvati devojku, da prosto nije zanimljivo, a Bg, tu je prica mnogo teza!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”