Cafeteria da Romeo
-
Sa
- Drug Član
Ja stvarno nemam pojma sta se desava. Svi se nesto pale, na forumu, po gradu....
Sad malo ozbiljnosti, ja sam gtv-a napravio za sebe i za maksimalno uzivanje. GTV je suvise vredan da bi ga skrnavio. Dragovi i slicne stvari me apsolutno ne zanimaju. Da sam hteo auto za drag uzeo bi giulietu, povadio bi sve zivo napolje, ubacio neku turbaljku i kraj.

Sad malo ozbiljnosti, ja sam gtv-a napravio za sebe i za maksimalno uzivanje. GTV je suvise vredan da bi ga skrnavio. Dragovi i slicne stvari me apsolutno ne zanimaju. Da sam hteo auto za drag uzeo bi giulietu, povadio bi sve zivo napolje, ubacio neku turbaljku i kraj.

- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Sale znamo mi da ti smes da stanes sa bilo kim ali da li ces dobiti nekoga to je vec druga stvar 
Player vs Sale (201m)
Stotka na Playera
Znas kako bi te ofunjio sa bivsim Aletovim 12 v , pa nisi svestan!
@Gastone nije poenta u dragu,hebo drag! Poenta je u tome kako ide saletova masina??
P.S Ako mi ocistis dizne kao i na 75 stvarno ce ici 22s
A mogu jos stotku da stavim da se nece ni pojaviti u Vrbasu

Player vs Sale (201m)
Stotka na Playera

Znas kako bi te ofunjio sa bivsim Aletovim 12 v , pa nisi svestan!

@Gastone nije poenta u dragu,hebo drag! Poenta je u tome kako ide saletova masina??
P.S Ako mi ocistis dizne kao i na 75 stvarno ce ici 22s

A mogu jos stotku da stavim da se nece ni pojaviti u Vrbasu

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
Sa
- Drug Član
Funji (j'bote kakav izraz
) ti slobodno koga hoces u need for speed
, dok si vozio auto bio si normalan. I nemoj da pricas napamet, nisi se vozio u gtv-u, tako da mozes samo da naslucujes(a vidim da ti to bas i ne ide od ruke).
Nemas pojma koliko ce mi biti drago da sednes u bavarca, dolazicu svake nedelje u Bg da se smejem

Funji (j'bote kakav izraz

Nemas pojma koliko ce mi biti drago da sednes u bavarca, dolazicu svake nedelje u Bg da se smejem

- TOXON
Sale ja pucam od smeha na saku tvoju poruku

Hebooo te bmw! Kupi ga ti! ja vozim srpskog italijana!
Kad ubacim 1.6 u kontejner ima i sa njim da te FUNJIM!
Ne znam da li cu to postici do Vrbasa ali sigurno hocu!
Uostalom za dva dana sam u sedlu jednog Japanesea od cirka 100ks i 185kg i sa RWD pogonom,ne hebem vise cetri tocka sta ces??
Ode Tokijo u privremenu penziju!
P.S
Nego mislim da cu skoro za NS,javicu ti dan dva ranije da se vidimo da ne sipas corbu u makinu da bih mogao bar jednu pivu da podelis sa GARIJEM

Hebooo te bmw! Kupi ga ti! ja vozim srpskog italijana!
Kad ubacim 1.6 u kontejner ima i sa njim da te FUNJIM!
Ne znam da li cu to postici do Vrbasa ali sigurno hocu!
Uostalom za dva dana sam u sedlu jednog Japanesea od cirka 100ks i 185kg i sa RWD pogonom,ne hebem vise cetri tocka sta ces??
Ode Tokijo u privremenu penziju!

P.S
Nego mislim da cu skoro za NS,javicu ti dan dva ranije da se vidimo da ne sipas corbu u makinu da bih mogao bar jednu pivu da podelis sa GARIJEM

- TOXON
Al poziras sunce ti kalajisano... , ne bi reko da`s to ti??
Nema te bre nigde ko u zamlju da si propao,svrces li kod Nese??
Ja slabo stizem! Sramota
Sasha
Si lud bre da ti se javim!!! Nemam ja kapaciteta za tvoje alkoholisanje,jedino da povedem Acu 75ts pa se sa njim druzi!
Salim se! Sutra palim za Cercevac ili bem li ga kako se vec zove selo po motor sa Crnim , AJD U PI.....MAT... ko razume shvatice??
Vec sam se zaljubio,a kad prodje zima bicemo tyu cesce malo nego letos
a sto se tice GTV-a ne da ces da me provozas nego cu ja tebe da provozam,da se taj auto potera kako dolikuje!
Samo dal ce izdrzati limarija???

Ja slabo stizem! Sramota

Sasha
Si lud bre da ti se javim!!! Nemam ja kapaciteta za tvoje alkoholisanje,jedino da povedem Acu 75ts pa se sa njim druzi!
Salim se! Sutra palim za Cercevac ili bem li ga kako se vec zove selo po motor sa Crnim , AJD U PI.....MAT... ko razume shvatice??
Vec sam se zaljubio,a kad prodje zima bicemo tyu cesce malo nego letos

a sto se tice GTV-a ne da ces da me provozas nego cu ja tebe da provozam,da se taj auto potera kako dolikuje!

Samo dal ce izdrzati limarija???

-
Go
- Drug Član
Ja slabo stizem! Sramota
I ja slabo stizem , sta da kazem mrak a jos na poslu , pa dok se dovucem kuci , pa opet nesto private , a i on se bacio samo na menjace i sve je ostalo k ...
Pita me kolega da li mi je auto bio na CAMEL trophiu ili p dakaru ,
Slika je od pre mesec dana , a pola sata pre slikanja su skinuti celofani , stavljen aku i prva voznjica . Sad sam :

I moram da sljakam slakam i sljakam .
Ja slabo stizem! Sramota
I ja slabo stizem , sta da kazem mrak a jos na poslu , pa dok se dovucem kuci , pa opet nesto private , a i on se bacio samo na menjace i sve je ostalo k ...
Pita me kolega da li mi je auto bio na CAMEL trophiu ili p dakaru ,
Slika je od pre mesec dana , a pola sata pre slikanja su skinuti celofani , stavljen aku i prva voznjica . Sad sam :

I moram da sljakam slakam i sljakam .