srafovi za alu felne?
-
Go
- Drug Član
I ja sam pre neki dan zamenio čelik za aluminijum, i šrafovi naravno ne pašu. Stari su mnogo kraći, trebaju skoro za pola cm duži za nove felne. Bio sam u Ugrinovačkoj danas (kod Kize na ćošku koji ima brdo felni izloženih-i skupih) nema-dobiće ih uskoro, u AP sportu nemaju... Ostaje nam GangLand...
- miQzma
- Garaža: Alfa Romeo 156
Ja vozim Vexonovu alfu sa alu felnama i bar jedan sraf mi je od jugica(onaj duzi,za jugove alu).To znam jer sam ga ja ubacio.Nekim cudom nedostajao je jedan.Znaci, za juga, duzi, 50 kinti i to je to.Nemam problema sa tockovima i srafovima nakon toga
Raven Club Serbia
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
danko nikako , odvratni su mu shrafovi (ja licno probao i uverio se ) , najbolje i naj jeftinije resenje su duzi srafovi za juga , ja ih imam i ne mam problema , koristim ih jace od godinu dana ...

danko nikako , odvratni su mu shrafovi (ja licno probao i uverio se ) , najbolje i naj jeftinije resenje su duzi srafovi za juga , ja ih imam i ne mam problema , koristim ih jace od godinu dana ...
busso trsi Sline
-
Go
- Drug Član
naravno da mozes da ih probas, kad dodjem kuci premericu ih pa cu ti reci za duzinu...ti srafovi koji se prodaju u ap sportu su sigurno dovoljno dugacki za tu felnu koju imas... imas srfove i u stilu... cini mi se da su za klasu iznad tih koji se prodaju u ap sportu.. ali je cena takodje za dve klase iznad
imas i varijantu pravljenih, ima jedan marori koji pravi za svaku pohvalu, sa nekom blesavom cvrstocom... pa ako te zanima...

-
Go
- Drug Član
nasao sam srafove... ovi kraci su, dakle 34mm ali postoji problem.. fale 3 kom... izgubio sam ih negde... jedva sam i ove nasao... ako ti odgovaraju, znam da u auto stilu imas iste ove duzine, dokupi tri kom, a ja cu ti moje dati za upola cene od tih novih? ako ti to odgovara imas pm... pozdrav
- flugzeug
- Garaža: Alfa Romeo
Probao sam sraf iz autostila koji je 34 mm kao sto pise u eperu, ali kada se usrafi na felnu ispade duzi za 5-6 mm. Medjutim, tocak se vrti normalno, nista ne kaci iako sa druge strane glavcine viri pomenutih 5-6mm. Tko da mislim da je to to! Vexsone javim ti se da ti pokupujem te srafove, uskoro!
- alfaskorpion
- alfaskorpion
, imaju bolju glavu nego oni od jugica ...
odlicna kupovina po meni

odlicna kupovina po meni

busso trsi Sline