Alfa Romeo 145/6
-
Go
- Drug Član
Posto sad za vikend dolazim u BG imam jednu molbu,da li neko od vas moze da mi pomogne da nadjem tog majstora Deshu koga svi toliko hvalite,u pitanju je samo rutinski pregled moje alfice,pa bih voleo da me odvede neko ko ga dobro poznaje,ili da barem dobijem njegov tel i adresu?
Poz
Poz

-
Go
- Drug Član
dakle, ti stvarno ne zelis da se potrudis ni malo!
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 9507#19507
http://www.planplus.co.yu

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 9507#19507
http://www.planplus.co.yu
-
Go
- Drug Član
Ma prijatelju,video sam ja to ali na taj 063 se niko ne javlja pa sam pomislio da je zastareo,a ova adresa mi znaci isto koliko i punjac od mobilnog tel koji su mi maznuli :depressed: ,znaci ja cu naci zoveka,on ce mi reci da je trenutno zauzet i da dodjem od ponedeljka,ja naravno nisam tu u ponedeljak i to je to,zato sam pitao da li ga neko dobro poznaje,da bi me primio odmah!
Svejedno HVALA
zato si ti tu da me vratis na pravi putdakle, ti stvarno ne zelis da se potrudis ni malo!

Ma prijatelju,video sam ja to ali na taj 063 se niko ne javlja pa sam pomislio da je zastareo,a ova adresa mi znaci isto koliko i punjac od mobilnog tel koji su mi maznuli :depressed: ,znaci ja cu naci zoveka,on ce mi reci da je trenutno zauzet i da dodjem od ponedeljka,ja naravno nisam tu u ponedeljak i to je to,zato sam pitao da li ga neko dobro poznaje,da bi me primio odmah!
Svejedno HVALA
-
Go
- Drug Član
evo ti i novi broj 065/3396177. Kad udjes u bg, drugo iskljucenje desno Dusanovac (velika tabla). na 100m si od njega. Nemoj da ides na most kako te put vodi, nego napravis prekrsaj i skreni levo (na moju odgovornost) do semafora. jos 80m
na semaforu desno pa prva levo.(kaldrma) jos 50m. treca desno i ispred servisa si.
Pozz

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ako neces da pravis prekrsaj,iskljuci se sa auto puta desno(tu je kao neka baza AMSS) malo pre prvog nadvoznjaka(pod koji bi prosao da ides dalje ka centru) pa levo pa na semaforu desno.Na sledecem semaforu levo pa vozis nizbrdo,ostaje ti sa desne strane hotel Srbija.Posle hotela prva ulicica desno(ima semafor),na samom cosku parka,uzbrdo pa drugo sokace levo,na pola koga je service
.

- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
Izgleda mi rikavela cilindar kvacila, nestalo mi ulje iz posude a pala pedala, dolio sam i sad stoji i .napumpao. sam pedalu nazad ali izgleda nece dugo, evo par dana vec drzi ali...
Gde ima se kupi taj cilindar, koja marka, posto? Koje ulje da naspem kad vec menjam?
Gde ima se kupi taj cilindar, koja marka, posto? Koje ulje da naspem kad vec menjam?
-
Go
- Drug Član
Isti problem sam i ja nedavno imao, nebih da te palsim ali ja sam zamenio prvo jedan (onaj u kabini)a zatim posle par dana i onaj ispod akumulatora. Cena je tako nefde oko 2500 din za onaj ukabini a onaj u motornom prostoru nesto skuplji ne preterana. I ja sam se nosioo mislju zamene gumica ali svi su me uveravali da je to kratkog veka. Ako kad skines mazetnu cilindra u kabini pocne da curi ili kaplje ulje onda je riknuo taj unutrasnji, a ovaj drugi mozes videti kad skines akumulator i postolje akumulatora, onda ces videti curi li negde. proveri i cevi i creava, mozda nije do cilindra.
pozz
pozz
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Proveri sve ali sobzirom na tvoj opis,mislim da je ipak cilindar neki.LM,imao sam i ja taj problem prosli mesec.Ispostavilo se da je kod mene prsla metalna cevcica na samom ulazu u cilindar na menjacu
.Epilog:posto nisam nigde nasao novo crevo/cev,isao sam da mi prave novo i platio ga 20€ + 350 din. 0.5L Tutele DOT4..Ruke. gratis jer sam radio sam i na*e*o fino.Povadio sam pola sadrzaja iz haube da bi prisao crevu
.Sve u svemu,operacija uspela,pacijent umro
.Shala naravno pu,pu.