OKUPLJANJA PETKOM: Alfaholics garage! [Carozzeria Caraburma]
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- Nigy
- Garaža: .
Vrlo prosto - od Bogoslovije krenes za Mirjevo (trasom busa 27) i tridesetak metara pre nego sto dodjes do OMV pumpe, imas skretanje levo koje te vodi nizbrdo, pa kad dodjes do kraja nizbrdice, ponovo skrenes levo, predjes jednu raskrsnicu i parkiras makinu pored ostalih italijanki. Onda pocnes da se deres, pa cemo mi da dodjemo da vidimo ko je nenormalni koji se dernja!
Obicno ima nekog od 20 do 24h.
dekideki napisao:(da mu ja objasnim?) :badteeth1:

@ alfa fan
Vrlo prosto - od Bogoslovije krenes za Mirjevo (trasom busa 27) i tridesetak metara pre nego sto dodjes do OMV pumpe, imas skretanje levo koje te vodi nizbrdo, pa kad dodjes do kraja nizbrdice, ponovo skrenes levo, predjes jednu raskrsnicu i parkiras makinu pored ostalih italijanki. Onda pocnes da se deres, pa cemo mi da dodjemo da vidimo ko je nenormalni koji se dernja!

Obicno ima nekog od 20 do 24h.

-
Go
- Drug Član
Posto sam se nedavno zarazio virusom alfe (neocekivano) a garaza mi je na 100 metara od stana (Stevana Dukica), cim kupim ovu Alficu 147 svratice i jos jedan novi bolesnik da vas vidi 
Samo se nadam da cu da sve zavrsim do vikenda ili najkasnije u ponedeljak... vise o tome kad je uzmem

Samo se nadam da cu da sve zavrsim do vikenda ili najkasnije u ponedeljak... vise o tome kad je uzmem

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
A jel kolima il` peske dolazis? :joker:javicuse napisao:Posto sam se nedavno zarazio virusom alfe (neocekivano) a garaza mi je na 100 metara od stana (Stevana Dukica), cim kupim ovu Alficu 147 svratice i jos jedan novi bolesnik da vas vidi
Acqua-Olio-Benzina
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”