he he....sta reci, gomila ljudi, kisa, staza mokra, gume letnje, u krivinu se ide preko nosa, dupe bezi, pun gas ... i zanosenje zagarantovano, klopa dobra, domacini jos bolji....
Bas mi je zao, stigao sam na samom kraju skupa kada je krenulo razilazenje. Bilo mi je neprijatno, obzirom da se nisam prijavio blagovremeno ...da sad ju tu nesto... upadam, nesto pokusavam da ostvarim kontakt ... Ali odmah iz prve video sam da je to jedna lepa druzina, sledeci put malo cesce obracati paznju na to kad su i gde skupovi.
Neko me je verovatno i primetio sa mojom Alfom koja je jadno izgledala od blata i kise...
Pozdrav svima
Stig'o i ja kuci, jedva. Nemam goriva, a nemam ni para za gorivo. Potrosio sam okruglo 5.000 din. za benzin :glupan: Sad znam, sledeci put bar 9.000 din. da ponesem, da bih mogao se opustim.
Doro, Pero, hvala vam
Jos jednom su Alfisti pokazali da dobrom druzenju ni najgori vremenski uslovi ne mogu da budu prepreka. :cool
Kisa je, na zalost, padala celog dana i tako onemogucila vecinu sadrzaja planiranih za ovo okupljanje (sto naravno nije sprecilo dosta vestih i hrabrih vozaca Alfi da se ipak okusaju na opako mokroj stazi ), ali mislim da to ipak nije moglo da spreci Alfiste da se dobro zabave na skupu u Kragujevcu :cool
Veliki pozdrav svima i jos jednom hvala ljudima koji su pokazali da je Cuore Sportivo jace od bilo kakvog loseg vremena :cool
Svaka cast momci vidim da ste se dobro zabavljali iako je padala kisa, slike su fenomenalne.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Evo i 3 ekipe iz Negotina(Tipo 16v,bordo145,srebrna33sw) su sinoc stigle kuci,bez incidenata
osim sto je nasem drugu Ganjetu(crni tipo 16v) staklo prignjecilo ruku,
dok nam je pokazivao na relaciji Batocina-Paracin.
Svi su srecni i zadovoljni,meni se licno sve dopalo.Ostali su zadovoljni
samim ucescem i druzenjem.Zahvaljujem se svima koji su dosli i
druzili se s nama :blazer :lool bulja :garema :mek :kisha