Vidis to mi uopste nije palo na pamet?,ma za ovakav enterijer ja bi se nagurao pa makar izbio bubrege
ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- Nigy
- Garaža: .
Samo gde da nadjem osnovu?
@ dekideki
A ti provokatoru u cosak da se stidis!
Fala, al' to je zato sto si je video po mraku!TOKYO napisao:P.S Nigy , Pohvalio sam ti makinu licno ali evo i ovde to da uradim!
Auto ti je MRAK
Pa s' obzirom da onaj ne namerava da mi (za kintu) vrne sedista, :crazy: moracu...
Samo gde da nadjem osnovu?
@ dekideki
A ti provokatoru u cosak da se stidis!
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
sljedeci vikend je street race kod nas ali na 1/8 milje. humanitarnog je karaktera. ici cu sa alfom pa da vidim jel mogu zakuhat ovim nabrijanim FWD pilama. sta vi mislite jel imam sanse?
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
pa neznam, imam potenze 205/50/15 iz 2001 godine ali ispustit cu ih na 1.5 bara, valda ce ljepit.Nigy napisao:Samo nadji kvalitetne i sto novije zadnje gume i peglaj!![]()
Moja TS je odrala Volvo 440 turbo na 201.
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
2.To je veliko!,skini to i stavi 14 ako imas?? , samo dve dobre gume na pogonske tockove i peglaj!
3.Poucen iskustvom da vise dobijam laksim vrtenjem i malo vecim startnim proklizavanjem nego boljim lepljenjem i tezim vrtenjem! Razumeo
4. I Nigy je dobio taj volvo sa 14 jedino sto je kod njega Toyo proxes
1. Nikako ne ispustaj na 1.5!superfly tnt napisao:pa neznam, imam potenze 205/50/15 iz 2001 godine ali ispustit cu ih na 1.5 bara, valda ce ljepit.Nigy napisao:Samo nadji kvalitetne i sto novije zadnje gume i peglaj!![]()
Moja TS je odrala Volvo 440 turbo na 201.
2.To je veliko!,skini to i stavi 14 ako imas?? , samo dve dobre gume na pogonske tockove i peglaj!
3.Poucen iskustvom da vise dobijam laksim vrtenjem i malo vecim startnim proklizavanjem nego boljim lepljenjem i tezim vrtenjem! Razumeo
4. I Nigy je dobio taj volvo sa 14 jedino sto je kod njega Toyo proxes
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Samo se vi gadjajte s tim kilogramima, al ja vas ubrzano stizem.... =]
Vidi se kome odgovara sektomobil... Dobrodusnim, velikim, krupnim ljudima, koji su komformisti i sladokusci i znaju da uzivaju u zivotu...
sisic :treca brzina
=] =] =]
Vidi se kome odgovara sektomobil... Dobrodusnim, velikim, krupnim ljudima, koji su komformisti i sladokusci i znaju da uzivaju u zivotu...
=] =] =]