Ma opusteno. . . ., dok driftujes vrtis i cepas gume najbolji si , kad kupis juga onda te svi zajebavaju! Tako ti je to u zivotu, danas si gore a sutra dole!
Ako nesto sjebem, ja ili limar... i slucajno zajebem onaj broj sasije u gepeku... (mislim nisam jos ali postoji mogucnost)
Da li je to jedino mesto na kolima i sem saobracajne gde mogu da iscitam taj broj... da li mogu da dokazem pandurima da je to i dalje moj auto posle limara i sitnih prepravki mesta i polozaja rezervoara koje planiram... posto mi je istekla registracija dok sam sredjivao auto i ne mogu da ga registrujem jos ~2 meseca dok ne ode i ne vrati auto od farbara i ne izlece gremlini...?
Imas broj i na plocici na veznom limu kod motora, ali ti na osnovu nje niko nece prihvatiti broj sasije (ne vazi ako imas vezu - tad moze sve).
Savet ti je da pazis taj broj, a ima i solucija da ti se udari PUS kada taj broj propadne, ali ne znam da li moze kada auto nije registrovan (ako jeste, ides na vanredni tehnicki gde se utvrdi veliko ostecenje tog broja, pa te salju u SUP da ti 'reimenuju' sasiju).
Ok dakle... da isecem deo gepeka sa brojem... izvarim sve i preradim i onda ga vratim gde je bio... razumem... a onda ce da me optuze da sam .prepakovao. auto... lol
to sa jednim brojem sasije je prilicno retardirano... neki nemci imaju broj i na 4 mesta... u nekim gredama itd... smejao sam se ali ovo je jos gore...