Ne znam sta da radim sa temperaturom.Promenio sam vodenu pumpu bila je malo loša,promenio dava? temperature koji daje temperatura na skazaljci.Stavio novi termoprekida? na hladnjaku da pali ventilator na 82 a da gasi na 68.Promenio dva nova termostata a meni na skazaljci i dalje stoji 102 C. Hladnjak mi je dobar kada se zagreje auto nije preterano vru? sto znaci da voda u njemu cirkuliše.Promeni?u posudu za antifriz ona mi kao malo curi na spojevima ali je to veoma zanemarljivo i ima pritisak u njoj oko 0.6 bara.Imam utisak da ona kazaljka mnogo laže i ranije je lagala ali sada preteruje.Da li je to neko popravljao i ima li neki savet.Radio sam motor pre 15 dana promenio sve dihtinge,karike,uradio ventile i glavu i mislio sam da ?e pasti temperatura kada ono isto.
Dajte ljudi neki savet ili rešenje gubim zivce lagano. :facts: :vesanje
Matori ja sam resio muku sa tim pre mesec dana tako sto sam prodao auto jer vise nisam znao sta da radim,imao sam 155 2.0 16v i isti problem,kad ga malo forsiram dize temp,a kad radi klima dize je do granice gde se klima sama ugasi da se zastiti od pregrevanja freona!Kiler servis,klima servis,mehanicar,elektricar...niko nije znao sta je problem,sve deluje ok a opet ne vredi.Neznam sta da ti kazem,ti si odradio i ono sto ja nisam oko motora i nisi resio problem,ajmo alfisti ima li nesto sto bismo mi novi trebali da znamo vezano za ovo?
Gasi ga! Upali ga na nekih 103 i hladi nekada duze nekada samo kratko i vrati skazaljku na malo ispod 100c. Kada upalim klimu normalno pali se i ventilator odmah ali posle ostrije voznje dodje na skoro 110c.
Pokuša?u danas da izmerim te?nost u posudi i ona je niža od motora za nekih 7 do 8C ne bi trebalo da je više.Pokuša?u da utvrdim koliko laže kazaljka na instrument tabli. Da li je neko popravljao kazaljku na tabli još to mi je ostalo.
Ljudi,
Sta se toliko cudite, gremlini, ovo ono....
Sto je cudno da se hladnjak zapusi iznutra?
Kao sto se meni desilo, imao sam isti problem.
I ja sam isao redom, termostat, termodavac, ciscenje spolja,
ciscenje iznutra, ma ne vredi kazaljka u voznji po gradu
stoji na 105 i ni makac.
Dok nisam zamenio hladnjak
Sad je temp. zakucana na 90 stepeni
jesi li probao sa ciscenjem hladnjaka? imas tecnosti koje to rade efikasno, imao sam priliku da posmatram kako ljudi ciste i da vidim da su rezultati zapanjujuci... prosto da ne poverujes...
Ma ju?e uzmem ja unimer koji meri i temperaturu do 200C. Zagrejem auto meni na kazaljci 102C izmerim u posudi 70C. Izmerim na bloku kad tamo 85C i ventilator normalno pali na 82-83C i hladi ga do 70C kao sto piše na termoprekida?u 68-82C. Zna?i mnogo bre laže ona kazaljka na tabli rasturi?u je i probati da je nekako napravim.
Da znate nemojte da menjate hladnjake izmerite prvo temperaturu na bloku pa onda u posudi pa ako tu ne valja onda hladnjak.
Da li neko ima sliku table gde koja žica ide i ?emu služi pošto ?u joj rasturiti komandnu tablu da popravim kazaljku. Ostaje mi da nadjem neki termometar koji ?u naka?iti na onom dava?u temperature koji daje signal kazaljci i spojiti sa nekom žicom i onda ponovo pokušati da li je ispravna temperatura.
pa nisam bas siguran da sonda na tvom unimeru moze da pokaze pravu temperaturu, 82-83 je najmanje 92-93 u samom bloku... sto nije strasno, daj boze da je samo pokazivac zakazao.. i to mozes da resisi tako sto ces od nekoga da pozajmis pa da probas... pozz
Ma probao ja unimer stavio ga ispod miske da izmerim temperaturu kao bebi kad ono 36C sto znaci da ne laze.Stavim ga na spoljnu temperaturu da izmeri ono 21C pogledam u auto tamo je spoljna 22C.Probacu onu foru sa dava?em i ži?icom da vidin sta ?e tada da pokaže.Bitno mi je mislim da i u boci nije temperatura klju?anja ve? 70C sto znaci da je u bloku toplije za nekih maximum 15C.