Skup u Kragujevcu

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 11:56 am

Skup u Kragujevcu

Ned Sep 09, 2007 2:48 pm

Uh, sramota me sto se ne javljam cesce....

Sto se tice skupa u Kragujevcu, situacija je sledeca:

Pre neki dan smo se satali Dejan, Aca i ja i malo pricali o tome, a malo se i angazovali pa je situacija ovakva:

30.09. bi trebalo da bude OK termin (mogli bi i 23.09. ako odgovara ljudima) ali sto se vremena tice, mislim da onaj gore ne gotivi bas ARCS u septembru, ali sta je tu je...Ponesite kisobrane...

Proverili smo restoran Putnik na Gružanskom jezeru, jako lep ambijent, terasa, fontana, kamin, osiguran parking, dobra klopa i jos lepsi pogled na jezero. (Sajt restorana: http://www.restoran-putnik.com)

Klopa: 3 pica, predjelo (svadbarsko), mesano meso, salata, palacinka - 1100din

Restoran je udaljen oko 23km od Kragujevca ka Cacku, kraj je super, put je dobar, pun krivina (pazi Milose)...

Pripremamo i nekoliko iznenadjenja, pa ako sve bude kako treba i ako nas vreme posluzi bice interesantno na skupu...

Toliko od mene, Dejane, Aco, dopunite sta sam propustio....

Veliki pozdrav,
Ivan
http://www.spotkg.com
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Sep 09, 2007 5:00 pm

Znaci zivi ste :lool:
Izgleda odlicno, sto se mene tice 30.09. odgovara. Da sacekamo ostale pa da objavimo zvanicno.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 10, 2007 10:02 am

Lokacija je totalno ok (tako neshto sam i zamishljao za KG).

30.09 je suvishe blizu, radije sam za 07.10. obzirom da treba sachekati prijave, da vest malo odstoji na site-u itd...

Cena je malo napumpana, obzirom da je KG i okolina. U klubu S je bilo 1250 din, a ipak je Beograd i okolina... :?

Na koliko ljudi su vam pravili ovu cenu?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 10, 2007 11:55 am

i ja sam pre za 7.10.

sto se tice cene, mislim da ukoliko je lep ambijent, ima parkinga dovoljno, + voznja do tamo, nema razloga da nas tih 1100 din odvrati od ponude.
generalno, sve sto nama odgovara se vrti oko te cifre, 100-200 din ne treba da nas koleba. ;)
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Pon Sep 10, 2007 12:03 pm

Meni je svejedno koji dan izaberete )mada se i ne pitam) ali odma da se zna, ko ne jede pala?inke sve za moj sto hahaha
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 10, 2007 12:26 pm

Jos bolje 7.10.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 10, 2007 12:42 pm

i ja sam za 7.10 valjda cu do tad da zaklopim makinu :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 13, 2007 1:23 pm

stampam kupone za rucak, sa perforacijom i numeracijom... tako da ovog puta nece biti onih koji jedu za dz!!!!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 13, 2007 2:52 pm

Toooo kralju! :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 14, 2007 9:02 am

Evo i mene konacno da se javim. :oops:
Samo da javim da smo pripreme zavrsili i da je sve spremno za skup 7.10.
:cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 14, 2007 9:17 am

Jedno pitanje, sta mislite o prijavljivanju za rucak? Na proslom skupu smo imali grdnih problema kad su mesta koja su prijavljena u restoranu istrosena pa su ljudi jednostavno molili da mogu da rucaju sa nama... Ne znam koliku slobodu imamo u Kragujevcu, i koju fleksibilnost sto se tice mesta? Imandicu, Alfa crazy, raspitajte se? Ako moramo da kazemo tacan broj mozda bi trebalo otvoriti novu temu za prijavljivanje?

Primera radi u Novom Sadu je bilo 15 ljudi vise od planirane cifre...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 14, 2007 9:28 am

Imamo fleksibilnosti koliko hoces, nema nikakvih problema sa potrebnim brojem mesta, dat je okviran broj uz dogovor da moze da bude i veci i manji, ne moramo da smaramo ljude da se prijavljuju u posebnoj temi za rucak ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 14, 2007 9:38 am

odlicno :) glavobolja manje...

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”