ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
-
Go
- Drug Član
Pa sta je bre ovo ljudi,ja mislio vi ovde raspravljate kako ubaciti neki 1.0 Daihatsu motor u Alfu a kad sam video ove linkove za Youtube...Mislim 3.7 24 valve
,jos bez plinskog uredjaja,ma vi stvarno ono,ma cist sado-mazo.E pa posto ste se vi malo izgleda zabrojali,dao sam sebi malo slobode vratiti temu sto ce reci ljudi na pravi put.Evo ljudi informacija iz prve ruke.Naime,znam da ste se svi vi u jednom trenutku zapitali koji bi manji motor mogao ici u 75 a da se ne izgubi onaj sportski osecaj u voznji.Ne trazite dalje,jer odgovor sledi u vidu jednog odlicnog sportskog motora iz svima nama dragog Daihatsu-a Cuore 0.9.Ali pazite,ne bilo koji 0.9 vec...........0.9 GLX,da,da prijatelji famozni 0.9 GLX.Jak motor,ima ga i da povuce a ako zatreba i da ustedi,tu su jos i ustede oko registracije,ma milina.Sta vise reci,Alfe nam sada mogu imati i sportsko srce i stedeti u isto vreme.ARNA RISPECT

- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Pogledaj da ti se nisu zapusili odvodi za vodu na coskovima ispod haube, mada predpostavljam da si to vec cistio od smeca??
A nekad prolazi ispod soferke a da nema sanse da vidis kuda ide??
Gruja napisao:
Ima li neko predstavu gde jos da gledam??? =[
Pogledaj da ti se nisu zapusili odvodi za vodu na coskovima ispod haube, mada predpostavljam da si to vec cistio od smeca??
A nekad prolazi ispod soferke a da nema sanse da vidis kuda ide??
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
ako me secanje ne vara to je takodje tri cil??
Kad bi to uradio mogao bih odmah da stavis nalepnicu na zadnju soferku spolja gladac iznutra kuurac
Ako sam te dobro razumeo?? Oces da stavis 0,9l iz Daihatsua i mislis da ce to biti dovoljno za brzinu od recimo 110-120km/h??vlada jovic napisao:Pa sta je bre ovo ljudi,ja mislio vi ovde raspravljate kako ubaciti neki 1.0 Daihatsu motor u Alfu a kad sam video ove linkove za Youtube...Mislim 3.7 24 valve,jos bez plinskog uredjaja,ma vi stvarno ono,ma cist sado-mazo.E pa posto ste se vi malo izgleda zabrojali,dao sam sebi malo slobode vratiti temu sto ce reci ljudi na pravi put.Evo ljudi informacija iz prve ruke.Naime,znam da ste se svi vi u jednom trenutku zapitali koji bi manji motor mogao ici u 75 a da se ne izgubi onaj sportski osecaj u voznji.Ne trazite dalje,jer odgovor sledi u vidu jednog odlicnog sportskog motora iz svima nama dragog Daihatsu-a Cuore 0.9.Ali pazite,ne bilo koji 0.9 vec...........0.9 GLX,da,da prijatelji famozni 0.9 GLX.Jak motor,ima ga i da povuce a ako zatreba i da ustedi,tu su jos i ustede oko registracije,ma milina.Sta vise reci,Alfe nam sada mogu imati i sportsko srce i stedeti u isto vreme.ARNA RISPECT
ako me secanje ne vara to je takodje tri cil??
Kad bi to uradio mogao bih odmah da stavis nalepnicu na zadnju soferku spolja gladac iznutra kuurac

- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
evo i ja danas bio do Slatine , uglavnom muka ziva , kisa pada ko blesava a nebo sivo. skoro sam zaspao za volanom.
- Nigy
- Garaža: .
Covece, man' se alkohola! :badteeth2:
@ Gruja
Nije mi se desavalo po cosku vec po sredini, i koliko sam gledao, cini mi se da je u pitanju uvod vazduha u kabinu koji nema zastutu od vode koja dolazi odozgo. Mozda je to pa se samo sliva u cosku.
@ VOR75

Covece, man' se alkohola! :badteeth2:
@ Gruja
Nije mi se desavalo po cosku vec po sredini, i koliko sam gledao, cini mi se da je u pitanju uvod vazduha u kabinu koji nema zastutu od vode koja dolazi odozgo. Mozda je to pa se samo sliva u cosku.

@ VOR75

-
Go
- Drug Član
Mogao bih i ja da uradim tu foru sa tri cilindra.
Tri rade ,a tri se `lade.Nego manite tu zajebiiiiip.gde se nalazi konektor za dijagnostiku kod Milanke 2.5?U firmi imamo nov uredjaj ali neznam gde da ga zakacim.Jos nesto ,u programu daje samo motore do 2.0 ts,dali je moguce da je mapa kao za neki drugi v6 ,155?
Ako je neko radio dijagnostiku neka kaze.
Tri rade ,a tri se `lade.Nego manite tu zajebiiiiip.gde se nalazi konektor za dijagnostiku kod Milanke 2.5?U firmi imamo nov uredjaj ali neznam gde da ga zakacim.Jos nesto ,u programu daje samo motore do 2.0 ts,dali je moguce da je mapa kao za neki drugi v6 ,155?
Ako je neko radio dijagnostiku neka kaze.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
napokon stigla glava,karike i lezajevi,najverovatnije se sutra ugradjuju,ako mi ukucani ne izmisle neku frku,karike su perfect circle,za koje kazu da su dosta dobre,doduse i jedine su bile na stanju pa nisamo mogao da biram

otvaranje usisnog ventila oko 11mm

izduvne vodjice od BMW-wiliams,sa gumicama od neke novije mecke

i naravno pogled odgore

otvaranje usisnog ventila oko 11mm

izduvne vodjice od BMW-wiliams,sa gumicama od neke novije mecke

i naravno pogled odgore

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
boja bela,a ventile jedino da smo prepravljali od kamionskih,doiosam podatak da postoji firma u Uzicu sto pravi ventile,ali nisam uspeo da nadjem potrebne informacije pa je ostalo na ovome,ciljam na zdravih 140-tak konjuca zeljni obrtaja i zedni plina
@ dora
prosirio sam cevke sto ulaze u karburatore i na razdelniku stavio sam sa rupom 10mm,jer sa onim od 7mm je falilo je plina na obrtajima morala je velika redukcija ali na leru je radio,probao sam ono sa suzenim uvodnicma ali nije imao ni ler dobar,i sa skoro totalno zatvorenim usisom jeva navlacio sitne obrtaje bez snage
@ dora
prosirio sam cevke sto ulaze u karburatore i na razdelniku stavio sam sa rupom 10mm,jer sa onim od 7mm je falilo je plina na obrtajima morala je velika redukcija ali na leru je radio,probao sam ono sa suzenim uvodnicma ali nije imao ni ler dobar,i sa skoro totalno zatvorenim usisom jeva navlacio sitne obrtaje bez snage
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
nema veze probacemo kad stigne sa krecenja,da vidimo kako radi
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
oces mjerit snagu na kotacima? bas me zanima koliko ima. ako bude bilo 120ks na kotacu to ce letit. za primjer V6 3.0 ima oko 150ks, ako je zdrav oko 160 na kotacima.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
kad se zavrsi i menjac,posto se razmisljam za TS menjac i TS final prenos a brzine od giuliette,ili ako ne onda komplet od giuliette,ali pinjon km sata je mehanicki a ne elektronac kao kod vecine,finalprenos je kao na 75-ici 1.8,i obavezno sper,sa novim sinhronima
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147