Pomoc

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
reli
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 9:35 am

Pomoc

Sre Sep 05, 2007 6:48 am

Pre par dana sam na mojoj 164TS 1991god. malo radio motor.Uradio sam joj kompletno glavu zamenio izduvnu bregastu promenio karike i lete?e ležajeve.Kada sam trebao da je upalim nisam vratio kablove od ler-gasa i protokomera i upalio je tako.Auto je po?eo normalno da trokira da se guši jedno pola minuta dok ja nisam skontao da sam zaboravio da uštekam kablove.Kada sam ih vratio auto loše radi na ler gasu neravnomerno, guši se obratji su mu na oko 750 i kao da radi na tri cilindra a kada mu dodam gas preko 1800obr radi OK.Kada ga prebacim na plin radi besprekorno.
Da li treba da resetujem ECU da on nije usnimio neku grešku i kako to da uradim.?istio sam leptir ler gasa pokušao da ga resetujem sa onom forom kada daš kontakt i oduzmeš ali i dalje radi loše.
:mad: :fight_twak: :evil: :wtf2:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Sep 05, 2007 10:18 am

jesi li ocistio dizne pre sklapanja?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Sep 05, 2007 10:25 am

koliko dugo stoji benzin u rezervaru?

I ja sam jednom slicno prosao, nisam vozio auto na bezninu otprilike 3-4 meseca.... samo sam palio na njega a vozio na gasu.....

E sad jednom nestalo gasa i reko ajde da vozim malo na benzinu ona nece da ide... dok ja skontam posle dugog razmisljanja da oktani izvetrili :-) :-)
reli

Sre Sep 05, 2007 12:27 pm

Sipao sam benzin pre nekih 25 dana.Vozio sam zadnji put 18.septembra jedno 100km na benzinu kada sam se vra?ao iz Mostara. I?i ?u sada da sipam benzin pa ?u videti kako radi.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Sep 05, 2007 6:01 pm

E pa sinak,

Sigurno ti je jedna od brizgaljki zapusena,
To je bre Alfa to moras da vozis na benzin.
Ja u gradu vozim na plin ali cim krenem negde van grada :twisted: :twisted: benzin je u venama.
Jos nesto ja kada sipam benzin sipam pun tank i sipam onu kemiju za ciscenje brizgaljki.

Samo ti operi brizgaljke i ocisti ih kako treba, izduvas malo kompresorom da probiju i vrati ih nazad.

Pozzz.
reli

Čet Sep 06, 2007 7:35 am

Probacu da ih o?istim pa ?emo videti kako ?e se ponašati. Mo vozim je i ja kada izadjem van grada na benzin a i plin sam ugradio pre mesec dana. Trudio sam se da ga nekako izbegnem ali sam ga na kraju ugradio.

Povratak na “Area Servizio”