ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...

Alfa Romeo 75 | Alfa Romeo Alfetta | Alfa Romeo GTV | Giulietta | Alfa 90 | SZ/RZ
Legende koje jure.
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Sre Avg 29, 2007 9:33 pm

dimenzije ventila
Slika
sutra cu da nazovem neke radnje da vidim sta imaju da znam cemuda se nadam
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Sre Avg 29, 2007 11:23 pm

superfly tnt napisao:malo te pecka tokyo sto si prodao sektasicu, a? nemoj samo da upadnes u krizu, naci ce se vec koja za tebe.

pozdravi bubu i dovedi je u istru na ttc
Pecka,pecka prebicu ga ko macku!

Samo sto nisam u krizi,ubedjen sam da sam napravio pravi potez i zadovoljan sam sa njim!

A jos sa druge strane ne moze da se nakani godinama da sredi auto, ja bi do sad avion napravio od nje. . . hahahaha

Nego Friscicu kad ce bre neka svirka da se malo opustimo. . . .sad vozim yuga pa mi nije skupo da doletim do NS-a?? ;)

Evo samo za tebe jedna slicica hahaha

Slika
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Čet Avg 30, 2007 7:15 am

@TOKYO

Ja neznam zasto te zezaju ali je jugic odlican, svako se ponasa prema svojoj finansiskoj situaciji, sad vozis juga sutra mozda i neku alfu uglavnom ocu da kazem vazno je da si ti zadovoljan sve ostalo je nebitno.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Čet Avg 30, 2007 8:13 am

tokyo: Ja mislim da je ovaj jugo cak i skuplji od bivse sektasice.
ljube: Koliko treba da ti je kraci ventil?
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Čet Avg 30, 2007 2:36 pm

Teflonska creva pazarena, cekaju ugradnju. :dugokosi:
Slika Slika
Mnogo su tanja od gumenih (nisam se setio da ih uslikam zajedno :oops:) i deluju kvalitetno.
Iako su mi rekli da nece da rdjaju, ofarbacu ih za svaki slucaj. ;)
Korisnikov avatar
TOXON

Čet Avg 30, 2007 3:14 pm

Viper napisao:@TOKYO

Ja neznam zasto te zezaju ali je jugic odlican, svako se ponasa prema svojoj finansiskoj situaciji, sad vozis juga sutra mozda i neku alfu uglavnom ocu da kazem vazno je da si ti zadovoljan sve ostalo je nebitno.
Ma ja sam uvek za zezanje. . . . opusteno ;)

@vojaalfa Vec sam napisao koliko me izasao, uglavnom za te pare moze da se kupi odlicna sektasica!

Moja poenta je bila da sklopim ljubav i prema kolima i motorima a da mi finansije ne odu u kur..,imam lep suzuki bandit i lep yugic, registracija za oba vozila mi iznosi negde oko 210 evra sa tim sto im je potrosnja i trostruko manja od alfine , samo registracija za alfu je bila negde oko 270 - 280 evra o potrosnji da ne govorim !

Mogao sam ja da prodam i jedno i drugo kupim krsa 156 pa da kuburim, ili da kupim neki auto stariji do pet soma i da se sa njim vozikam, i sta sam dobio???? Nista. . . . .
Ovo je prava kombinacija bar za sad,za par dana palim na more sa yugicem ,i da stane u sred kanjona uvek ce se naci deo i bilo koja priucena budalla koja ce ga zameniti za 15 min. A da mi alfa negde rikne mogao bi i ja zajedno sa njom , videcemo dogodine sta i kako za sad je sve ok!

@Nigy

Ne sekiraj se nece da rdjaju ,imam ih na suzukiju i mislim da je materijal ne rdjajuci, ne znam koja je legura ali sigurno ne rdja , kod kola jos mora da se susretne i sa solju zimi i ostalim zezancijama tako da ja tu niss ne bi diro! :lool:
superfly tnt
Garaža: Ford Tabanus
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 12:53 am

Čet Avg 30, 2007 5:00 pm

netreba farbat to je rostfrei.
btw koliko dodju crijeva kod vas. ja sam dva prednja platio nekih 24 eura.

tokyo : kad ce 2.0 turbak u yuga?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Avg 30, 2007 5:24 pm

TOKYO napisao:Ovo je prava kombinacija bar za sad,za par dana palim na more sa yugicem ,i da stane u sred kanjona uvek ce se naci deo i bilo koja priucena biiiip! koja ce ga zameniti za 15 min. A da mi alfa negde rikne mogao bi i ja zajedno sa njom , videcemo dogodine sta i kako za sad je sve ok!
Da kucam u drvo (kuc, kuc... Ko je? :lool: ), ja sam se sa Turbaljkom navozao i nisam imao nikakvih .Dramskih Momenata..
Prose
Nigy

Čet Avg 30, 2007 5:49 pm

Oki, necu farbati. :dugokosi:

@ superfly tnt
Izaslo me je oko 40? :?
Sledeci komplet narucujem kod vas! ;)
superfly tnt

Čet Avg 30, 2007 8:36 pm

jel to radjeno ili on to po nekom katalogu radi? vidim da su prikljucci original i idu na ono metalno crijevo sta se petlja oko celjusti. ja sam malo izmjerio i napravio na holender ravno u celjust, za prijatelja sam radio isto direkt ali mi je slozio prikljucak za ravno u celjust. znaci radi kako mu kazes. placa se po metru i po prikljucku
Nigy

Pet Avg 31, 2007 11:25 am

Radjeno je po uzorku.
Prikljuchci nisu original, pravljeni su na strugu. Bila je jeftinija varijanta da ih sa mojih creva skine, al' sam trazio da sve bude novo. Bila je i dodatna opcija da se hromiraju, i to nisam prihvatio.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 31, 2007 3:11 pm

Mogao sam ja da prodam i jedno i drugo kupim krsa 156 pa da kuburim
ovo kao da ima veze sa mojim krsom? moj krs ce se zavrteti kad tad i kuburicu sa njim dok sam ziv, hebo te taj stav...

sve u svemu lepo sto si zakljucio da alfa nije za tebe, nemoj sad samo da mi drzis lekciju o alfizmu, jer iz ovog sto si gore napisao, mislim da nikad vise neces voziti alfu... yugic jeste extra... i to je ok...
pozz...
izvinjavam se zbog offa
Korisnikov avatar
TOXON

Pet Avg 31, 2007 4:06 pm

Tu si tico. . . .

Nemoj da se ljutis,malo sam se salio!

Tako ti je kad ne slusas na casu,sad plati pa klati!

I nisam se direktno obracao tebi nego sam spomenuo u kontekstu recenice,tako da opusti se i spremaj lovu za makinu! ;)

Ja te ne napadam ,ja sam bio budala godinama u nazad i dozvolio da mi hiljadu stvari bude uskraceno zbog kola e sad sam presaltao u nizu i malo cu da usporim a jedino pitanje je koliko ce to da traje?? :lool:
veki-peki napisao:sve u svemu lepo sto si zakljucio da alfa nije za tebe
Nisi dobro zakljucio ovu recenicu!!

Alfa jeste za mene ali Fiat nije!

Ako nisi do sad ukapirao, za mene postoji jedino 75 i samo 75 naravno i dosta modela pre nje!

Ti novi Fiatovi krsevi me UOPSTE ne interesuju, a to znaci da cu uvek pre voziti e36 od 155 i da bi uvek pre vozio e46 od 156 a da bih ukapirao razliku nekad je 75 bila skroz konkurentna i po performansama i po kvalitetu sa Bmw-om ali od kad je pod fiatom definitivno nije!

@Fris

Uzivaj u Turbaljci a ja cu kupiti razvodnik i komutator za 200 kinti i menjati na svakih 100km i kad mi to dosadi prodacu juga i za pola para kupiti solidnu sektasicu i nastaviti da uzivam u carima drifta,a jos cu se voziti i na motoru kad mi se oce!

( A ti mastaj o Yama TT-u i padinama Fruske Gore ;) )

@superfly tnt

Me ne da mi se ulagati u prevozno sredstvo,lagano. . . bice masina. . . bar sam u tome uvek znao da iznenadim ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 31, 2007 5:52 pm

Korisnikov avatar
Viper

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500

Pet Avg 31, 2007 6:24 pm

Uh ovo nije za one koji imaju slabo srce. :shock:
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 31, 2007 7:01 pm

Kako bih ja ovo vrlo rado posedovao!!!!!!!!!!

Slika

A moze i ovo nis' se neljutim?

Slika
superfly tnt

Sub Sep 01, 2007 7:40 am

pocelo je pocelo je. mi se odavno ne razgovaramo za alfistima na fwd. a i neznam zasto bi kad bi vise tema za razgovor imali za bemvejasima. jednom rjecju alfa je sjebala i ljudi me gledaju zbog toga ko ludjaka kad me pitaju , kad cu bacit svoj krs i kupit 156, 147 i sl. . nazalost moram odgovorit da takvav kramp nikad nebi kupio i opcenito nebi kupio nijednu alfu. dok je ovim bmvejasima lako, on kupi ajkulu, pa kupi kockicu, kad se ona potrosi, kupi e36, po mogucosti m3, pa kad njega ubije, kupi novog m3, i njemu nema razlike, vozi novo a isto.
Korisnikov avatar
TOXON

Sub Sep 01, 2007 12:36 pm

Ne ne ne. . . . . ne zelimo da pocne nikakva svadja,ne treba se mesati ljudima u izbor,subjektivno misljenje nek ostane subjektivno!

Moze da se iznese ali nikako da se napada, ja apsolutno ne zelim da napadam bilo koga ko vozi 155 ili 156 ili sl. ali ja znam da ja ne zelim da ih vozim,ta kola me interesuju isto koliko i neki golfovi modeli ili opelovi ili fiatovi ustvari totalno sam bezdusan prema njima!

Moje vidjenje je ovakvo VRLO VRLO LEP FIAT!

Ono sto zelim da kazem ja da ima ljubitelja i fice i skode i ostalog tako da ne vidim razlog zasto bi osudjivao nekoga ko vozi novije alfine modele, jedino sto zelim ja da fizicki i u glavi razdvojimo LAST REAL I NEW MODEL zato sto im je jedino znak zajednicki i nista drugo!

A poenta cele price smo MI,znaci druzenje,pomoc,iskustva,utisci,zezancija i jos mnogo toga!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Sep 01, 2007 1:57 pm

Ja znam ko voli SKODU hahaha hahaha hahaha hahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Sep 01, 2007 3:32 pm

OVDE SE ISKLJU
superfly tnt

Sub Sep 01, 2007 4:24 pm

8c nazalost ostaje samo u snovima, ali stvarno nije uredu od alfe da nisu napravili niti jedan model koji bi bio u rangu bmw trice . u tom slucaju bi mozda digo i kredit pa si priustio recimo 2-3 godine star auto, a ovako nemam izbora jer koliko god lijepo zvuci BMW on ostaje prokleti bavarac. dakako ima i drugih auta, recimo japanci koji su isto dobri ali dizajn im je katastrofa. uz to sam i previse zarazen alfom da bih se sada navikavao na nesto drugo. trazit druge izvore dijelova, opet downloadat manuale sa interneta, postupak registracije na forume, upoznavanje, ma neda mi se.

takodjer nisam imao namjeru uvrijedit bilo kojeg vozaca fiata ali dozivio sam vise nepodnosljivosti od strane .njih. nego obratno. reci da je spider iz 70 i neke stara kanta i vozit alfu 1xx je jednostavno bezobrazno. i to jos na alfa susretu.
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Sub Sep 01, 2007 4:51 pm

Izgleda da ova promena pritiska uti?e na sve :)
Ajde malo da se dru
Korisnikov avatar
Viper

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500

Sub Sep 01, 2007 6:44 pm

A ne oni bi da se svadjaju. ;)
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
TOXON

Sub Sep 01, 2007 6:48 pm

@Dora

Cuo sam da mi dodjes neko pivo?? :beerchug: hahaha
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable