Pa moze da bude krivina, zavisi kolikom brzinom se kreces...
Koliko vidim to je stari izakani asfalt, sa sve tragovima od kamiona i kad se na sve to doda veca brzina, mozda loshe gume, stanje trapa moze da dodje do izletanja sa puta...
po meni fali jos jedan auto jer je suvise blizu ograda i miesto izletanja,izgleda da je bio sam malo je izgulio ledja a izgleda da se vracao sa mora jer se kasnije zamotao u veliki peskir,a po stvarima koje su jos uvek okacene neke kosulje itd. da je sa sluzbenog puta,i lici mi na renault thaliu,a ona je stabilna izgleda samo u garazi
meni lici da je hteo da nekog petekne sa desne strane. Tacno na mestu gde pocinje da .postoji. zaustavna traka on je izleteo.
naglo je krenuo desno jer verovatno nije imao slobodnu levu traku za preticanje.
nista drugo ne objasnjava da mu se ovo desilo bash na mestu gde pocinje zaustavna traka.
covek je krenuo desno ali je otishao suvishe desno.
A sta je sa ogradom prekoputa auta..Ako nije bila i prije tako..izgleda da je pri prilicnoj brzini it desne trake skrenuo u lijevu da pretekne nekoga...precerao sa skretanjem ili ga ova brazda u putu bacila...zakacio ogradu i onda se izokrecao i zavrsio prekoputa u njivi..Ako je ograda vec bila onako od prije onda je vjerovatno ovo sto je rekao .zoranbg.