OKUPLJANJA PETKOM: Alfaholics garage! [Carozzeria Caraburma]
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Nekako cu da dodjem do batajnice za ostatak puta mi treba vodic kao za slepe.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Go
- Drug Član
.
Deki jel mogu sa tobom od Sajma pa nadalje
.
Sala mala Deki, nego ja ti blicam juce u Pozeskoj i ciao , a ti me gledas belo :wtf2: . Mozda me nisi prepoznao zbog novih felni
Ja sam planirao da sutra prvi put dodjem do garaze, ali posle ove navigacije mislim da se necu snaci :glupan: :glupan: :glupan:dekideki napisao: P.S. kad predjes .Gazelu. odvojis se desno. ne odmah desno (put za Sajam), nego drugo odvajanje desno (ali ne odmah ponovo desno, to je put za Dedinje). ides jos 50m pravo i tek onda se penjes desno gore, na petlju koja te vodi direkt u Kneza Milosa (prelazis autoput koji je ispod tebe). vidis rusevine saveznog supa s leve strane a ostatke republickog s desne (bombardovanje, hebiga...) znaci na pravom si putu.
SAMO PRAVO
Kneza Milosa ima 5 traka i onu signalizaciju crveno X i zeleno Y. njome pravo pravo ulazis posle savezne skupstine u Takovsku (jedna ista ulica) i ides do kraja. tu imas malo levo u Cvijicevu jedno 20m i onda DESNO u 29. novembra. samo pravo ides prema Pancevackom mostu, ides jos pravo prema Visnjici (AC Rasic), posle 1 km ima skretanje pod uglom 45% desno gore posle semafora za Karaburmu. dodjes do vrha te ulice samo pravo i na semaforu 45% levo (vracas se u isti pravac). prodjes nekih 1 km i na semaforu desno (ide ulica na gore). desno i ulazis u krivinu ulicu koja ide na levo gore i tu negde videces mnogo Alfi.
![]()
j.bes mi sve ako potrefim preko Gazele

Deki jel mogu sa tobom od Sajma pa nadalje

Sala mala Deki, nego ja ti blicam juce u Pozeskoj i ciao , a ti me gledas belo :wtf2: . Mozda me nisi prepoznao zbog novih felni

-
Go
- Drug Član
Jbt, po ovome bi 'ladno stigao do Boosta kuci, ali u SWE.
Deki, ajd napravi i neku animaciju, ali sa svim iskljucenjima, semaforima i napomenama - ne ovde, vec tamo.
Viper, poenta je da se popnes na most iznad auto puta, teras 7 km pravo i pitas di je Karaburma, tj Marijane Gregoran, za to svi znaju i onda se uvatis telefona.
Deki, ajd napravi i neku animaciju, ali sa svim iskljucenjima, semaforima i napomenama - ne ovde, vec tamo.
Viper, poenta je da se popnes na most iznad auto puta, teras 7 km pravo i pitas di je Karaburma, tj Marijane Gregoran, za to svi znaju i onda se uvatis telefona.
-
Go
- Drug Član
Uuu, Sri tamo sam se prosle godine u vreme onih poplava po Beogradu, intenzivno druzio sa onim tvojim koleginicama iz PAVILJONA KARABURMA.
Osvetio sam im se za sve zasta su me TVOJI ikada pitali :police:
Pazi kad i nisi prijavljivao kakvih sve koleginica imas, neka te neka.
sri98 napisao:Jbt, po ovome bi 'ladno stigao do Boosta kuci, ali u SWE.
Uuu, Sri tamo sam se prosle godine u vreme onih poplava po Beogradu, intenzivno druzio sa onim tvojim koleginicama iz PAVILJONA KARABURMA.

Osvetio sam im se za sve zasta su me TVOJI ikada pitali :police:
Pazi kad i nisi prijavljivao kakvih sve koleginica imas, neka te neka.
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
E konacno sam i ja bio do garaze i naravno uz Dekijevu pomoc sam lako stigao do garaze sad da me ubijete nemam pojma kako sam stigao do nje.
Elem uz put sam zakacio zastitnu plastiku ispod motora i malo je otkinuo pa je Deki majstor to ocas posla sredio, ovim putem mu se jos jednom zahvaljujem.
E sad slike:
Voznja po BG do garaze

I konacno garaza

I konacno da predstavim Dekija majstora na delu

Ovako to izgleda sad verujem da vise nece otpasti, mada ko zna.

I sad zasluzeno hladjenje sa pivetom

A ovo je sve sto smo u petak videli od sekte.

Toliko od mene i mom putesestviju do garaze.

Elem uz put sam zakacio zastitnu plastiku ispod motora i malo je otkinuo pa je Deki majstor to ocas posla sredio, ovim putem mu se jos jednom zahvaljujem.
E sad slike:
Voznja po BG do garaze

I konacno garaza

I konacno da predstavim Dekija majstora na delu

Ovako to izgleda sad verujem da vise nece otpasti, mada ko zna.

I sad zasluzeno hladjenje sa pivetom

A ovo je sve sto smo u petak videli od sekte.

Toliko od mene i mom putesestviju do garaze.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
* ma nece to uci tu nema sanse, ima ovo gvozdje na pragu, odvalice mi plastiku skroz. a i ne moze da se smota
- daj meni
* eno ti kljucevi su u bravi
...
* e svaka ti cast
- Vipere da ti priznam ovo je prva 156 u koju sam seo za volan
*
-
daBogda vise nikad ne trebalo, ali bilo mi je zadovoljstvo. i tih 10m i cela .popravka.
pozdrav za Kac
* ma nece to uci tu nema sanse, ima ovo gvozdje na pragu, odvalice mi plastiku skroz. a i ne moze da se smota
- daj meni
...
* e svaka ti cast
*

-

daBogda vise nikad ne trebalo, ali bilo mi je zadovoljstvo. i tih 10m i cela .popravka.
pozdrav za Kac

- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
E upravo je tako bilo nisam verovao da mu je to prva 156 koju je vozio, naterao je na kanal kao da mu je to 100-a
dekideki napisao:- ajde Vipere na kanal
- daj meni
...
* e svaka ti cast
*![]()
-
pozdrav za Kac
E upravo je tako bilo nisam verovao da mu je to prva 156 koju je vozio, naterao je na kanal kao da mu je to 100-a
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”