Sudar Bate TopFM 164 Q4 i Punta na Novom Beogradu
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Konachno!!! Hvala Bogu!!!
cbczabava

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Vozimo se Desha i ja kolima. Ja njega vozim po neki deo za servis, on slusa kako mi radi auto. U jednom trenutku kaze: E, ajmo na rucak, Batin specijalitet. Kineska hrana, neki buckuris... (extra luk
)
Zovem ga nesto kasnije da mu javim da se Bata probudio, i komentarisem: Znaci, trebalo je samo da donesemo porciju do kreveta, da je onjusi. Sad ce da nam kenja kako ga nismo zvali....
Svakako, odlicna vest!
Vozimo se Desha i ja kolima. Ja njega vozim po neki deo za servis, on slusa kako mi radi auto. U jednom trenutku kaze: E, ajmo na rucak, Batin specijalitet. Kineska hrana, neki buckuris... (extra luk
Zovem ga nesto kasnije da mu javim da se Bata probudio, i komentarisem: Znaci, trebalo je samo da donesemo porciju do kreveta, da je onjusi. Sad ce da nam kenja kako ga nismo zvali....
Svakako, odlicna vest!
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
E hvala bogu, konacno se probudio sad mu treba prirediti velicanstven izlazak iz bolnice gde bi ga chekalo na izlazu barem 50 alfi.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
covek je budan ali uzasno olupan tek je sad svesan kroz sta je sve prosao. reaguje na glasove ali ne moze da govori (tubus je ucinio svoje, nece moci jos dugo...). sale fanki mu je rekao da ustaje ima emisiju za pola sata a on se nasmejao i odkrkljao nesto nalik na smeh. jede na KASIKU (veliku ovaj put) i lagano se oporavlja. Porodica se svima zahvalila na podrsci i zamolila, posto je jos uvek u shhok sobi, da niko jos uvek ne dolazi u posetu, bar dok ga ne prebace na bolnicko lecenje... 
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”