Facanje ili ne ... Izbegavam da karakterisem dizajn nekog auta samo na osnovu slika tj. dok ga nevidim i uzivo.Tako sam se zeznuo par puta.Primera,kad sam video prve slike Fiat Coupe-a (tamo 94-5.) mislio sam da je mnogo ugly i promasen model.Posle zagledanja na sajmu (95.-6.) pao sam na prvu loptu !Slicnog sam misljenja i za Alfu SZ/RZ (sto se dizajna tice) iliti,nisam je video uzivo dosada .
zverko napisao:pazi, izgledaaaaaaaaaa hebeno opasno, kapiram da isto tako i ide a koju bre oznaku ima? nije samo 75 ajde bre alfisti...gde je sada sekta da pomogne
@Boost
A to je taktika, kao gore me zapricavas, a ovde noz u ledja. Podlo nema sta...Nego ne hvalis se da si vozio .monstruma.
I da ne ofujemo ovde, napisi utiske iz voznje na pravom mestu, a za informaciju ostalima sz/rz izdrzava 1.4G u krivini i mislim da jos uvek drzi taj rekord. Potrazite malo po netu i nadjite spec. G sila za npr. Enza i slicne superautomobile, nisu ni blizu SZ.
p.s u celoj ex Yu postoji samo jedna SZ i to u Zagrebu.
Nema sta da se prica, auto je toliko ludo balansiran da malo sta ima da se prica..
Imao sam prilike da ga pozajmim od kolege Joakima iz Brosa na sastanku Alfa Romeo kluba na stazi Scandinavian Raceway u Anderstorpu na nekih 5 km od mene.
Nije mi dao da vozim sam , vec je bio samnom u autu i terao me da pozurim kroz krivine
Reko mi je da vozim ko baba jer sam prosao krig za celih 6 sekundi sporije od njega, no nije moj auto bio a svestan sam i vrednosti istog te mi nije ni bilo svejedno posto na stazi nevazi osiguranje.
@ BOOST
Sad si definitivno postao moj idol!
Za G tacku ti tako verujem (i zavidim )...
Da se ufacam (zarad onih koji nisu informisani )
SZ-RZ nije 'Ovako je trebala da izgleda 75-ica', ona je evolucija AR 75. U nju je ugradjeno sve sto se na AR 75 pokazalo dobro u trkama.
Da ste bili u Madjarskoj sa ekipom ARCS pre par meseci, mogli ste jednu RZ i da opipate.
@ TRENTA TRE
Potpisan jeste Zagato, ali je doslo do neslaganja oko finalnog izgleda, pa je dizajn dovrsio Fiatov ili Alfin studio.
Ja sam pipao jednu crnku, kratko potsisanu zvali su je momci RZ....mada mi nije dala da opipam G tacku..mada nisam ni pitao
zna sale i on je nesto pipkao