Srbija, Alfa i obicaji na + 40

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Srbija, Alfa i obicaji na + 40

Ned Jul 22, 2007 8:17 pm

Mozda sam trebao da postavim ovu pricu na Tehniku, ali...

Kasno u Subotu uvece, oprao sam detaljno alfijanu, i pored zabrane trosenja vode. Posle pranja stakala, brisanja unutrasnjosti, usledila je jedna kratka voznja i uparkiravanje auta preko puta kuce (na obelezeno parking mesto), da bi auto sutra bio u hladovini.

Sutradan sam otisao ujutro, (bez Alfe), kod druga na camac da bismo se otisnuli niz Dunav...a onda stize poziv, da je sleper udario Alfu i pobegao :?

Debil je popravljao kamion pored auta, 2 sata, isprskao mi auto i pola ulice) sa uljem za kocnice, u medjuvremenu ga je majka pitala da li smeta auto, rekao je, da on godinaa vozi i da nema problema, i prilikom polaska udario (razvalio bok i iscupao branik, vratio sam branik na slici). Uradjen je uvidjaj, kontaktirane su veze, ali jednostavno se pitam da li vredi imati nesto lepo kod nas i vredi li trositi energiju kada nemas garazu, ili jednostavno treba kupiti nesto i .terati. dok ne ugine...

Slika
srdjan_p
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:15 pm

Ned Jul 22, 2007 8:23 pm

Druze sta da ti kazem...:(
Ja drzim auto ispreed zgrade i svaki cas nadjem neku novu ogrebotinu...i na jugu i na alfi... :mad:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 22, 2007 8:30 pm

:mad: :mad: :mad: ....em mater selja
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Ned Jul 22, 2007 8:34 pm

Treba mu za primer odseci ruku :evil: da nemoze vise nikad da vozi.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Ned Jul 22, 2007 9:06 pm

Kazu mi ljudi buudalo sto prodade onakav auto....

Eee pa bas zato sto je .onakav. baa zato sam ga i prodao, u poslednjih mesec dana sam cetri puta nasao pikavac uzaren na gumiranim delovima automobila,ulegnuca koja su napravila nisu velika ali su mi zivce izkidala....,a o sitnim ogrebotinama od vrata razno raznih MAGARCHINA koji su se parkirali pored mene ne zelim ni da spominjem!

Kada se na jednom automobilu kao sto su novije alfre dogodi takva neka havarijica retko kad se moze vratiti u prvobitno stanje da se nista ne vidi!

Tako da sve sto mogu da kazem je FUCKING SHIT!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 22, 2007 10:36 pm

Nisam trebao ovo da napisem,mozda budem imao problema...
srdjan_p

Ned Jul 22, 2007 10:57 pm

Juuuu brate a ja mislio da ja imam kratak fitilj po pitanju kola, veceras sam bas teo da mlatim komsiju jer mi je na parkingu svojom piiiip gay kornjacom(ford KA) po ko zna koji put blokirao auto(ovaj put caletov) da ne mogu da se isparkiram... :mad: Onda sam cak razmisljao da upalim auto i da ga samo odguram kukom u rikverc posto je zagradio caletovog juga a ne Alfu...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 22, 2007 10:58 pm

@spanjeli
Auuuuu... :shock: Znam ti reg. broj, pa ako te vidim na ulici, drzacu rastojanje 500 m ;) Salim se, naravno...Oko auta nema nerviranja, uvek mozes da ocekujes neku zahebanciju. Sto bi rekli - auto nije tvoj, svaciji je, cim ga drzis na ulici.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

hm

Ned Jul 22, 2007 10:59 pm

Pre tacno 6 dana kupio sam Fiat Stilo 1.6 16v,metalik sivi bez ijedne ogrebotine.Nakon samo 3 (citaj:tri) noci na parkingu primetim da me je neki bolid zakacio.Zadnji branik sa desne strane,ostala farba crvene boje.Nikako covek da se izbori sa .vozacima. svakojakih krseva kojih nije briga da li ce nesto zakaciti
srdjan_p

Ned Jul 22, 2007 11:08 pm

A da ne pricamo o ljubomornim ili sta vec idiotima koji ce namerno da ti naprave stetu...Toga tek ima ovde kod mene u ZR...
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Ned Jul 22, 2007 11:33 pm

U svakom slucaju ne gine godisnje farbanje barem 2 dela na autu. Platis kasko (ukoliko je noviji auto) i platis svoje nenervranje. U svakom slucaju, ako ti i nije sve jedno, pravis se kao da jeste i lakse je.

Nakupilo se i mnogo automobila, i mnogo mladih vozaca (vozacica ;) ) koji hitno polazu pre stupanja novog zakona o saobracaju na snagu. Sve to juri, iskrivljeno sa mislima o kreditima, novim poslovima, racunima, cicama i eto. Ponekad mi nedostaju sankcije na par dana, da se navozam i sit nauparkiravam kao covek ispred zgrade, u centru i sl. :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 23, 2007 12:15 am

U petak u garazi sam pricao sa tvojim drugom bajkerom o idiotima po parkinzima i ljubomornim... :mad: :mad: :mad:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 23, 2007 1:54 am

Ma nema veze dal neko zna da vozi ili ne zna. Bolid je bolid
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Pon Jul 23, 2007 7:45 am

prijatelju,covek je cudo kad ga opomenes da pripazi na nesto ili dal smeta,ili se pravi blesav ili u fazonu ma nema problema,imam tri slomljena retrovizira,ni neznam koliko stopaljki sa raznih auta koje je cale vozio,pa ga na slican nacin zakacili itd,ali najzesci fazon je kad je deda preko puta u malo alko stanju sa traktorom i drljacom skretao u dvoriste,da bi sto bolje zaopsijao da lakse skrene,zakci drljacom caletovog keca zadnji desni cosak izmedju rezervoara i stop svetla,zabode par onih siljaka i izvuce auto do pola ulice,stao malo se vratio odkacio i ode,nikad nije hteo da prizna,posto je cale u medjuvremenu popravio auto,i sta reci,tako i ti popi nesto opusti se spremi snagu kad ga sretnes i porazgovarate sa pajser verzijom,ali ono od kocionog ulja,mislim da ako nije odma izbrisano ostaju fleke,pa cak i skoda boju,probaj sa poliranjem
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Jul 23, 2007 9:43 am

Kasko je super za Alfe. Zbog velikog pada cene u slucaju totalne stete moze da se kupi isti tako dobar priemerak i jos da ostane kinte...
Acqua-Olio-Benzina
superfly tnt
Garaža: Ford Tabanus
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 12:53 am

Pon Jul 23, 2007 7:37 pm

odavno sam se prestao nervirat. iako imam garazu i dvoriste ispred, parkiram ju na ulici. izlupana je sa svih strana. kad dodjes do toga bices ravnodusan i jedino sta ce ti bit vazno je da dobro ide. a koji put ces i zveknut drugog i nikom nista.

i da napomenem da su u parizu auti jos vise izlupani, cak se i guraju na parkingu ako bude malo .usko..
Korisnikov avatar
canezzi
Garaža: Alfa 156 mJet
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 12:58 am

Uto Jul 24, 2007 12:25 am

jbg, shit happens...
nisam nikada imao takvu havariju, ne znam sta bih radio da mi se desi tako nesto i da nadjem krivca...
.odveo bih ga u sumu, sekao bih ga mesec dana, komad po komad....
:mad: :mad:
od vrata automobila parkiranih do mene imam svih boja po kolima,
jednom sam se parkirao u 29-og novembra, preko puta sup-a, da li sam stao nekom na mesto ili ne znam sta, uglavnom imam liniju od kljuca od retrovizora do rezervoara...
ima raznih ludaka na ovom svetu
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 24, 2007 8:13 am

naravoucenije: ubuduce nemoj da peres auto po oskudici! ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 24, 2007 10:54 am

canezzi napisao:jbg, shit happens...
nisam nikada imao takvu havariju, ne znam sta bih radio da mi se desi tako nesto i da nadjem krivca...
.odveo bih ga u sumu, sekao bih ga mesec dana, komad po komad....
:mad: :mad:
od vrata automobila parkiranih do mene imam svih boja po kolima,
jednom sam se parkirao u 29-og novembra, preko puta sup-a, da li sam stao nekom na mesto ili ne znam sta, uglavnom imam liniju od kljuca od retrovizora do rezervoara...
ima raznih ludaka na ovom svetu
29. je poznat po tome ima izgleda malo vishe ludaka koji se time bave. Krenu od pancevca pa od centra.
:mad:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 25, 2007 3:59 pm

Batice,,,,,Svaki ebeni dan prilazim autu i pitam se sta cu zateci.....

Da mi je samo da saznam ili zateknem nekog.........

Cesto razmisljam kako bih ofarbao auto da bude ko nov i dok tako razmisljam neko mi pljuje po kolima, lomi brisace, grebe, chuka....i onda se zapitam koliko to uopste ima smisla....

Proslu subotu mi je neko prosuo malter po kolima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako je za utehu, potpuno te kapiram.....

Ako ikad uhvatish nekog od pochinilaca, zovni i mene da mu zajedno presudimo....
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Sre Jul 25, 2007 9:26 pm

Prvo treba da se obesi za jajaca pa onda tek da mu se po
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 29, 2007 9:47 pm

Ja isto tako oprao auto, ostavio ga ispred kuce, 5m od prozora prostorije gde sedimo, i oko 10h neki debil uzme granje neko i protrlja lepo po haubi, skine boju, lak....hteo sam nekom da radim vazektomiju glogovim kolcem, neomascenim.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

znakovi

Pon Jul 30, 2007 7:35 am

E ja moram da se pohvalim... 2 pocinioca manje!!!

isao ja negde 145-icom, 156-ica ostala ispred kuce i kad sam se vratio nema zadnjeg znaka! Parkiram 145 odem do kuce na 15 minuta vracam se iskrivljen zadnji znak ali ne i otkinut, uspem nekako da ga vratim nazad, odem jos nesto da zavrsim i posle nekih 20 min parkiram se ponovo i sednem na klupicu 20m dalje zapalim cigaru i cekam...

nije proslo ni 10 minuta, eto njih dvojice obilaze oko kola, jedan gleda levo-desno, a drugi op, pravo za znak... ja lepo ustanem pa onako iz trka zvekete noga u glavu, pa udri, udri, i udri sto jednog sto drugog...

nailaze panduri, (zvao neko od komsija), sta je bilo, dokumenta, ja ispricam, ispostavi se da je jedan im vec poznat narkomancic, meni lepo cestitali, (ako si im *ebo mamicu i treba) a sad cemo mi malo... i lepo ih pokupe jer su valjda krali i muzike iz kola!!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 11:54 am

Care svaka cast obradovao si mi svaka ti cast jos jednom.
Tuzno je samo sto su vec mozda i pustili ali mislim da alfe nece vishe dirati :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 12:13 pm

@ Alfa 145 Svaka ti cast! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Neka si im *piiiip kevu... Treba ih sve :AR15:

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”