OKUPLJANJA PETKOM: Alfaholics garage! [Carozzeria Caraburma]
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Sta su ti bre uzeli, kakodare156 napisao:![]()
Uzese mi panduri sinoc crvenu.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Go
- Drug Član
tek sam sad skontao sta sam napisao u proslom postu.
ma hiljadarku, za brzu voznju na 50 m od kuce. A davili smo se pola sata, malo falilo i da ih provozam po kraju, nego onda nebi uzeli lovu pa smo to ostavili za drugi put :cool A dobro sam i proso ne radi mi sijalica fara, nisam imao pojas i plus popio.
Pozz
ma hiljadarku, za brzu voznju na 50 m od kuce. A davili smo se pola sata, malo falilo i da ih provozam po kraju, nego onda nebi uzeli lovu pa smo to ostavili za drugi put :cool A dobro sam i proso ne radi mi sijalica fara, nisam imao pojas i plus popio.

Pozz
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Sa tim autom se ne staje muriji?? Jedino ako je na motoru ima neke sanse da te stigne 
Ma ipak si trebao da ih provozas, jedino sto bi morao da vozis auto na hemisko jel bi sigurno upropastili predivni tapacirung!!!!
a i osecao bi se neki gadan miris

Ma ipak si trebao da ih provozas, jedino sto bi morao da vozis auto na hemisko jel bi sigurno upropastili predivni tapacirung!!!!
a i osecao bi se neki gadan miris

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ja, na zalost vise ne mogu da dolazim u garazu
...nemam motorcikl, pa nisam kvalifikovan
Tebe Deki, ako puste - puste...

Tebe Deki, ako puste - puste...

Acqua-Olio-Benzina
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
sedista iz kola i naprave se klupe,mada i u najluksuznijim kaficima u gradu se stoji pored buradi koji su kao stolovi samo ofarbanu u drecavu boju
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Pa i motoristi su ljudi majku mu poljubim...
Salim se!
Tu smo svakog petka pa znas sta ti je ciniti??
Opravdanje za .ne. dolazak ili prerani odlazak se mora doneti na prvi sledeci skup sa slikom i potpisom neke cice,na slici naravno mora biti datum koji se poklapa sa tim petkom na koji osumljiceni nije dosao,za sve ostalo ide ukor nastavnickog veca i izbacivanje iz kluba!
S postovanjem Tokyo!
Pa i motoristi su ljudi majku mu poljubim...
Salim se!

Tu smo svakog petka pa znas sta ti je ciniti??
Opravdanje za .ne. dolazak ili prerani odlazak se mora doneti na prvi sledeci skup sa slikom i potpisom neke cice,na slici naravno mora biti datum koji se poklapa sa tim petkom na koji osumljiceni nije dosao,za sve ostalo ide ukor nastavnickog veca i izbacivanje iz kluba!

S postovanjem Tokyo!
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”