Upravo je bila vest/reportazha o skupu na Studio B, reportazha sa Alexinim driftovanjem, vatricom, intervju Starca nam Vujadina i Sashe. Bravo Starche!!!
Ako je neko snmio reportazu o skupu na Studiu B neka postavi na gmail please.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Vec sam ga kupio i shta da kazhem brukica :cool Davno mi nije bilo srce ovako puno. Lep tekst i tri slike, jedna kako vepar1 spaljuje gume , jedna crvena 156(shto je izabrana za najlepshu) i grupna slika koja je ispala extra - svi se smeshkaju . A kako i nece kad ravno preko puta njih stoje parkirane sve Alfice, a to jednostavno baca osmeh na lice :cool
Pre par nedelja sam se pridruzhio Alfistima iz Grchke i posle zaista prijatnog razgovora odluchili smo da razmenimo linkove i u bliskoj buducnosti, nadamo se organizujemo zajednichki skup... :cool
Tekst iz BG, greska umesto 80 napisano je 70 Alfi
Tekst iz NS, umesto 60 napisano je 50, a i ono .jedan od najmladjih i najperspektivnijih klubova kod nas., tako je to kad ja ne lektorisem Hemijeve tekstove!
ali mu je sve oprosteno kad sam procitao ovaj deo teksta o 159-ki (VG novi broj 156)
Izvestaj sa Ns skupa, VG autovizija je u subotu 14.07. u 17h
mislim da je ARCS jedini klub u srbiji koji ima dobar press, veze sa automobilskim institucijama i medije po potrebi u svakom momentu, to definitivno nije zasluga predsednika nego clanova koji su opijeni entuzijazmom i ljubavlju prema brendu... Upravo u tom segmentu povezanosti i adekvatne prezentacije udruzenja i lezi snaga i perspektivnost kluba tako da je svaki ( makar i najmanji ) natpis u novinama vazan i bitan za celu stvar...