ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
a probaj i kod naseg druga M-power-a, nema sta ne moze da nadje...
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=9280
a probaj i kod naseg druga M-power-a, nema sta ne moze da nadje...

http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=9280
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
odvratno izgleda,ruzan je itd,salim se lepo izgleda,moram da kontriram da ti ga ne ureknu,puj,puj,puj,mislim bas bezobrazno izgleda
sta jos imas na rasprodaji,ja odkupljujem belo roblje,aj ponudi jos neku,tvoja mnogo prica,necu
HA,HA,HA,HA
ja moju jos ne menjam,cekam jos malo da se ofuca
sta jos imas na rasprodaji,ja odkupljujem belo roblje,aj ponudi jos neku,tvoja mnogo prica,necu
HA,HA,HA,HA
ja moju jos ne menjam,cekam jos malo da se ofuca
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Evo.... posto ti je riknula foto masinica u BG-u da prenesem dve slicice sa drustvom iz BG-a!
Sa leva na desno.
Julijana, Petri, Goga, Hrvoje, (moja zena) Ljubica, (siroki opasni Celavac) Cika Crni. sledi nas Laki sa hanumom Jugom i Goca (lepsa polovina od opakog .Celacavca.
!
Ja sam naravno iza aparata pa me nije slikao,a bas sam se nadao da cu i ja biti na slici!

Golupcici!

Evo.... posto ti je riknula foto masinica u BG-u da prenesem dve slicice sa drustvom iz BG-a!
Sa leva na desno.
Julijana, Petri, Goga, Hrvoje, (moja zena) Ljubica, (siroki opasni Celavac) Cika Crni. sledi nas Laki sa hanumom Jugom i Goca (lepsa polovina od opakog .Celacavca.

Ja sam naravno iza aparata pa me nije slikao,a bas sam se nadao da cu i ja biti na slici!

Golupcici!

-
Go
- Drug Član
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
hehe ja se zaposlio od 9 do 5 pa me bas nema a akd uhvatim slobodnog vremena kopam po alfi jer sam ju zapustio . nisam saraf okrenuo vec par mjeseci pa mi se sad vraca. uglavnom alfa se lagano raspada pa sad to treba postezat i otkrit odakle cudni zvukovi. rjesavam to tako da vadim sve van.
- superfly tnt
-
Go
- Drug Član
Veliki pozdrav za Alfiste.Kako vas sluze Alfice,Alfete,Djulijete.Ja sa mojom muku mucim i gorke bitke bijem,sala naravno ali znate kako kazu,svaka sala pola istine.Hteo sam da pitam koje kablove i svecice da pazarim za moju 75,motor je 1.6 i.e CAT (92).Ovde u Leskovcu,mogu da nadjem samo Bosch i to wc 5 dc,ako je verovati prodavcu.A posto ja verujem vama a i znam da ste do sada isprobali mali milion kombinacija,oslanjacu se na vas savet.Negde sam vec na forumu procitao za neke Lodgove svecice,kao one najbolje pasuju na taj motor.Ljube,superfly koja je vasa preporuka.
- superfly tnt
probao sam lodge, ngk i bosch i ngk je najbolje ispao, ktome je jos najjeftiniji :cool
samo gledaj jer sad po novom ngk vise nema onu bombicu gore na navoj pa se neda skinut. nece ti lulice pasat na te svijecice. rjesenje kupi druge kabele ili budi skrtica ko ja pa pobrusi te kontakte i zarezi mali utor negdje na sredini da ti lulica klikne kad ju nabijes na svijecicu. to je onda bolji kontakt nego onaj kad imas navoj.
ako imas lulice za debeli kontakt onda zaboravi sve sta sam ispricao i kupi ngk
samo gledaj jer sad po novom ngk vise nema onu bombicu gore na navoj pa se neda skinut. nece ti lulice pasat na te svijecice. rjesenje kupi druge kabele ili budi skrtica ko ja pa pobrusi te kontakte i zarezi mali utor negdje na sredini da ti lulica klikne kad ju nabijes na svijecicu. to je onda bolji kontakt nego onaj kad imas navoj.
ako imas lulice za debeli kontakt onda zaboravi sve sta sam ispricao i kupi ngk