Pa sad da otvorimo onu temu o tjuniranju ili nema potrebe pošto nema više šta da se raspravlja....speedfreak968 napisao:ahh, Boost covece... pitao sam se kad ces ti neshto reci... Upravo tako... Svaka ti je zlatna... Ja mislim da stvarno tu vishe nema sta da se raspravljla...
Alfa TS Turbo | R.I.P.
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Nisi me razumeo... Ovo sto je Boost rekao dodje mu kao tachka na RASPRAVU. Temu treba ponovo vratititi kao info za zainteresovane za tu temu a ne radi otvatanje nove rasprave... Ako je ideja bila da se ponovo nadj*bavamo, onda sam definitivno PROTIV... Mislim da je toga OVDE bilo dosta... Privatno, moze...

- Dora
- honorable
Pa ideja da se odhebavamo sigurno nije u opticaju. Ako obe?aš da ?eš se suzdržati nepotrebnih komentara tipa pusti onog, idi u autodeltu, ja to ne bi ništa diro, ko dira i?ka i sl... Da mi to lepo vratimo pa da ?itamo ko ljudi koga zanima?
Drugo ?emu i rasprava na PP, svaki rat se kad tad završi pregovorima i zašto ga onda po?injati uopšte.
Doduše ima ratova koji se završe totalnim porazom protivnika i onda nema pregovora ali ima višegodišnje mržnje i pripreme za povratak na scenu kad ?e on sad videti svog boga i tako ukrug.
Drugo ?emu i rasprava na PP, svaki rat se kad tad završi pregovorima i zašto ga onda po?injati uopšte.
Doduše ima ratova koji se završe totalnim porazom protivnika i onda nema pregovora ali ima višegodišnje mržnje i pripreme za povratak na scenu kad ?e on sad videti svog boga i tako ukrug.
- Dora
- honorable
Ajd sad ovako, prvi ko pisne na ovu temu i na ovaj na?in, dobi?e od mene bananu na odredjeno vreme.
Rale, ne?e niko da te bije sem narodne milicije a taman sam te hvalio kako nisi reagovao. Za speeda, o tome sam pri?ao.
Ende.
Rale, ne?e niko da te bije sem narodne milicije a taman sam te hvalio kako nisi reagovao. Za speeda, o tome sam pri?ao.
Ende.
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
-
Go
- Drug Član
1. Daj da skupimo neki keš, da navatamo neke paklene droljetine i da ošinemo po triperčini kako dolikuje pravim junacima.
2. nakon toga da se obločemo ko letve, zabodemo svako po jedan fen u usis i u pi....u materinu...
piiiip turbo momci, idemo svi na pivo, da se izgrlimo i da zapevamo
Nek smo mi živi i zdravi, mir mir mir niko nije kriv, alfa alfa alfa niko nije krava

1. Daj da skupimo neki keš, da navatamo neke paklene droljetine i da ošinemo po triperčini kako dolikuje pravim junacima.
2. nakon toga da se obločemo ko letve, zabodemo svako po jedan fen u usis i u pi....u materinu...
piiiip turbo momci, idemo svi na pivo, da se izgrlimo i da zapevamo

Nek smo mi živi i zdravi, mir mir mir niko nije kriv, alfa alfa alfa niko nije krava

-
Go
- Drug Član
eh, ljudi bash mi je zao sto sam kasno video ovu temu-uopste mi nije jasno sta se izdesavalo...?
Iz naslova TwinSpark Turbo zvucalo je odlicno...ako je to.
Ili obican V6 3.0 sa Turbinom? jos bolje...
ili ko neki baja na Net-u: 3.0 V6 BITURBO(oko 400ks) jos bolje...
Dajte da vidim o cemu se radi u temi
Iz naslova TwinSpark Turbo zvucalo je odlicno...ako je to.
Ili obican V6 3.0 sa Turbinom? jos bolje...
ili ko neki baja na Net-u: 3.0 V6 BITURBO(oko 400ks) jos bolje...
Dajte da vidim o cemu se radi u temi
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
nisam ni znao da je taj turbo bre nauka cela. Dora se polomio da mi objasni osnovne stvari i tek tad sam skapirao, kao sto verujem vecini nas biva sa svim novim znanjima, da sam tek zagrebao vrh ledenog brega. Tema je bila odlicna, svi mi patimo za nekim turbakom. IvanT se, npr, zarekao da ce u buduce samo turbake voziti.
Za nas turbolaike, RIP tema je bila vrlo zanimljiva za citati.
receno je stvarno sve u pomen teme i svega loseg sto se desilo kasnije u njoj, stoga: vratite je i - svi loptu na zemlju. u protivnom: sudija - sviraj kraj.
P.S. vise mi se svidela tema P.I.C.I. :cool
niko se nije raspravljao u njoj!
Za nas turbolaike, RIP tema je bila vrlo zanimljiva za citati.
receno je stvarno sve u pomen teme i svega loseg sto se desilo kasnije u njoj, stoga: vratite je i - svi loptu na zemlju. u protivnom: sudija - sviraj kraj.

P.S. vise mi se svidela tema P.I.C.I. :cool
niko se nije raspravljao u njoj!
-
Go
- Drug Član
Kad pocne da se prica o pravom tuningu, bilo je pokusaja da se pohvataju informacije za stvaranje koncepta .. na primer ovde jedna vrlo burna rasprava koja je malo zamrla
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ng&t=11891
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ng&t=11891
-
Gu
- Drug Član
ja redovno servisiram svoju alfu, a i svoju zenu
prestao sam da pijem ....
A vi kako hocete
:D:D
Tata Boost, imam ja neke nove momente da dodam tamo u onu temu, al to ujutro kad dodjem malo sebi
Samo ne znam da li smem da iznosim takve informacije, ima dosta fijatovih delova
:D:D 'tje neko cigljom u vugla da me strefi posle.... 

A vi kako hocete

Tata Boost, imam ja neke nove momente da dodam tamo u onu temu, al to ujutro kad dodjem malo sebi

Samo ne znam da li smem da iznosim takve informacije, ima dosta fijatovih delova

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Zashto ciglom pored tolikih fijatovih delova? 

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”