OFF iz 156 2.0ts turbo

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Čet Jun 28, 2007 11:50 am

Eto tako... Na ovoj strani je samo dve smislene poruke u vezi teme a to je Observerova i Nikolina, ostale su sve bezvredne i van teme uklju?uju?i i moje.
O tome pokušavam da pri?am i ukažem kako ne treba jer ?e svako imati svoje mišljenje a ako neko još tera mak na konac eto 10 bezvrednih strana.

Vest o kraš testu tog auta zaslužuje pažnju kao i neki komentari na to, ostalo je ?ist promašaj.
Sad ako zaklju?am možda bi neko imao da doda nešto pametno a ne?e mo?i. Ako ostavim ovako, neko ?e nešto napisati o zastavi opet a onda ?e Brick opet, a onda ?e maxraj opet a onda ?e....
O?ekivao bih više od populacije koja vlada kompjuterima i internetom.

Mislite o tome....
Ovo sam napisao ju?e na drugom delu foruma. Samo treba izmeniti re?i kao .kraš. .jugo. i sl sa re?ima .Alfa. .turbo. i sl..
i plus razlika na ovoj stranici nema ni te dve pametne poruke od Observera i Nikole...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 28, 2007 12:26 pm

Dva sveta:
Sa jedne strane, nova struja sa zeljom unapredjenja svega shto se unaprediti mozhe, a sa druge strane stara shkola, ljubitelj Alfine chistote.

Ne znam zashto obojica trazhite podrshku, kada se diskusija odavno pretvorila u prepucavanje koje ne vodi nikuda osim u nekakvu mrachnu polarizaciju.

Ovaj deo rasprave zakljuchavam, jer je izgubilo smisao a vas dvojica se trebate videti uzhivo i prichati jer vam ovako definitivno ne ide (sindrom forum). Znam vas obojicu i bez veze ste se spustili ispod sopstvenih kriterijuma ophodjenja.

Bash loshe.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 28, 2007 12:47 pm

Poshto je tema otishla mnogo mnogo shiroko i nepotrebno, evo i ja chisto da se oglasim.

Ovako shto se mene tiche, ja sam odustao od ubacivanja turba jer nisam htio da stavljam djelove od polovnih auta, a za nove mi se chinilo previshe novca. Ono za shta sam ja ostao zagrijan jeste ubacivanje sportskih bregastih i stavljanje N2O.

E sad ja poshtujem to, i naj iskrenije vjerujem mu, iako ga ne poznajem, mislim Gumetina, ima znanje da to sprovede u djelo, tj. da radi i da valja. Ali jedno je sigurno ja necu prvi probijati led da vidim kako to sve funkcionishe i tako ovo gore navedeno mi se chini kao i vishe nego dobra kombinacija.

Mislim da ste stvarno nepotrbno napravili problem tamo gdje ga nema, ja u jednu ruku se slazem sa speedfreakom da je 2.4 sigurna kombinacija, ali jednostavno ja necu da prodajem moju alfu, mogao sam do sad mnogo puta to da uradim, ali jednostavno to necu da radim, nekako mi odgovara ova moja i kraj. Jer i tema je 2.0ts, koja bi mogla da promjeni naslov u tuninga 2.0ts, a ne shta bi za iste pare uradio!

Meni je najgore od svega shto ovdje mozete da kupite 156 i za 3000e, ok ne kazem da valja ali opet mozete, to drastichno utiche na kasniju prodaju auta, i ja se trudim da je odrzavam besprekorno + uvalim u nju 2k i posle ne mogu ni da je prodam za ulozeno, a ne josh za ono shto sam je kupio. Tako da fino sam rekao kad ostavim pare sa strane i odluchim da radim ja cu se oglasiti.

P.S. Ovo sam na pisao jer sam se osjecao prozvanim! ;)
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Čet Jun 28, 2007 12:52 pm

Hvala...
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 28, 2007 1:21 pm

Niko ne treba da se oseti prozvanim, a takodje niko nije primoran ni na shta od pomenutog.

Mene niko ne tera da doradjujem svoj automobil, a chinim to jer mi se tako radi. Neko ce reci da sam ovo, neko ono. Neko ce se slozhiti, neko nece. Ovde niko ne treba pravdati svoje postupke jer smo svi ovde dobrovoljno.

Chinjenica da zhelim svoju Alfu napraviti josh boljom i pre svega MENI interesantnijom, jachom ili shta god, ne treba nikoga pogadjati osim ako nisam odlepio, pa zavrshim u temi .vidju stajlinga.... :lool:

Trkachka Alfa blage veze nema sa civilnom, da li je to svetogrdje? (hipotetichko pitanje)

Mislim da previshe napumpavamo prichu, umesto da neshto doradimo... :(
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Čet Jun 28, 2007 4:55 pm

U pravu zi Lazare druze... Ali to je idalje Alfa... Ne mora da ima veze sa civilnom, bilo bi to prilicno bezveze u odnosu na ostala FABRICKI/TIMSKI doradjena vozila sa kojima se takmici... Ja jesam za extreme, ali zna se kako... Ja sam Alfista i vozim iskljucivo Alfu sa Alfinim srcem... Nikada nisam prihvatio ni ove GM boodalastine, a hvala Bogu I sama Alfa je odlucila da se vrati SVOJIM .RETROGRADNIM. sestacima... Vidim I Autodelta je izbacila Alfin retardirani V6 kada je radila 156 GTAm i odlucila se za FIAT-ov napredni motor... Ja sam svoju ljubav spreman da platim i placam je svakog dana kroz veliku potrosnju goriva i odrzavanje, kao i kroz tu famoznu registraciju... Nemam cak ni plin... Svakom svoje... A Golfa (Gnojfa) mogu pojedinci da preporucuju svojim prijateljima, blizoj i daljoj rodbini, ali mislim da bi to trebali da rade VAN ovog foruma... Ako dopustas da ovde ljudi bivaju napadani zbog toga sto brane svoju odanost BAS Alfi, onda sam ja na pogresnom mestu i ne zelim vise da budem ovde... Toliko me znas... Daleko sam od balavca, i ne trpim da me BILO KO tako tretira... ako smo i nerealni u pogledu nasih automobila, to je nase pravo... Ako nigde drugde, a onda barem ovde... NA poslednjem utocistu za mozgove kao sto je moj.

Pozdrav!
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 28, 2007 5:40 pm

Dajte ljudi opushteno malo, shta ce biti na kraju tresla se gora rodio se mish, iskulirajte, to je uvijek najpametnije! ;)
srdjan_p
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:15 pm

Čet Jun 28, 2007 7:04 pm

Ne stvarno aj iskulirajte ako je to jos uvek moguce...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 28, 2007 7:20 pm

Lock do smirivanja strasti.
V6 je neprevazidjen motor, a sa druge strane ko hoce da turpija nek turpija.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”