Stvarno nista od alfa skupa bez tvojih fotki ali ako te dokaci neki ljubomorni Alfista sto si mu slikao zenu,ima da te
Utisci sa skupa u NS
-
GostGo
- Drug Član

Sve je to nekako trajalo, stigli smo i do zamka (dvorca, sta li je vec), a onda je amerikanac poceo da drzi govor koji je masu oterao u bastu restorana na kafe i pica, a i meni je geknula baterija na aparatu.

Tako da.... nema vise...
[size=]valjda nisam mnogo smorio[/size]

Sve je to nekako trajalo, stigli smo i do zamka (dvorca, sta li je vec), a onda je amerikanac poceo da drzi govor koji je masu oterao u bastu restorana na kafe i pica, a i meni je geknula baterija na aparatu.

Tako da.... nema vise...
[size=]valjda nisam mnogo smorio[/size]
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Hemi danas dotezao lamelu po vrucini, hvata visokoooSasha napisao:Tek sada sam video tablice na par Alfi, pa i Crnogorci su bili na skupu + Qre iz Kine![]()
.
Kakva je frka oko lamele? Kristijan je bio jako zadovoljan, a onaj sto se stidi sto ne zna da krene i sto je .spalio. lamelu je imao najbolje vreme na poligonu (racunajuci ceo poligon i voznju sa poslednja 3 cunja, koje niko nije odradio);) Toliko o tome.
btw 159- ka veceras stize na pravi test![]()
![]()
Acqua-Olio-Benzina
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
nece niko valda zameriti na slikama,pa zato su bile tamo bas tako obucene da bi ih neko slikao,sta tu ima lose,i to je lepo videti
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
jedva sam stigao kuci!
starac vujadin napisao:Hemi danas dotezao lamelu po vrucini, hvata visokoooSasha napisao:Tek sada sam video tablice na par Alfi, pa i Crnogorci su bili na skupu + Qre iz Kine![]()
.
Kakva je frka oko lamele? Kristijan je bio jako zadovoljan, a onaj sto se stidi sto ne zna da krene i sto je .spalio. lamelu je imao najbolje vreme na poligonu (racunajuci ceo poligon i voznju sa poslednja 3 cunja, koje niko nije odradio);) Toliko o tome.
btw 159- ka veceras stize na pravi test![]()
![]()
![]()
a tek sto trosiiiii....
jedva sam stigao kuci!
- Nigy
- Garaža: .
Skup prosao kako i dolikuje - odlicno!
Pohvale svima koji su dali internacionalni karakter manifestaciji, a posebno izvidnici iz ZG (jos jedom, svaka vam cast!) :cool
Samo jos da se usteluje sledeci put za dan kasnije (nedelju) i bice jos vise ljudi.
E, da, bruka i sramota da u buduce mora neko od sektasa da pali makinu da osvetla obraze pale od jednog vagena GTI...
(sto me upitaj jedan od ucesnika'Brate, dal' sam barem bio prvi posle golfa? Cuti, sramota...')
Skup prosao kako i dolikuje - odlicno!
Pohvale svima koji su dali internacionalni karakter manifestaciji, a posebno izvidnici iz ZG (jos jedom, svaka vam cast!) :cool
Samo jos da se usteluje sledeci put za dan kasnije (nedelju) i bice jos vise ljudi.
E, da, bruka i sramota da u buduce mora neko od sektasa da pali makinu da osvetla obraze pale od jednog vagena GTI...
- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Daj gille mani se tih varijator wannabe autica, da je duvao malo jachi vetar na parkingu, ne bi ga vishe nikad videli 
A lepo ti nick sve kazhe, nisam ukapirao
Shteta za menjach, da imash manuelni bio bi dosta brzhi.
Nego jedno pitanje, Milosh mi kazhe da te je moj auto nekad dobijao?
Ako je tako nije mi jasno kako ovi 2.0TS-ovi nisu odrali tog GTI od zhivota?!
Ili su neispravni ili je do vozacha
To si bio ti? Pa shto ne kazheshStilo Abarth napisao:Nisu svi italijanski obrazi uprljani...
Shteta za menjach, da imash manuelni bio bi dosta brzhi.
Nego jedno pitanje, Milosh mi kazhe da te je moj auto nekad dobijao?
Ako je tako nije mi jasno kako ovi 2.0TS-ovi nisu odrali tog GTI od zhivota?!
Ili su neispravni ili je do vozacha
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”