ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
hehe nije voz ali koliko sam primetio iz zavlacenja ispod kola zadnji kraj 75ice nema nikakvo ojacanje... dakle tunel ide do vesanja, .sanke. idu do vesanja, zadnjeg tj... odatle nema nicega prema gepeku samo kutija od lima... dakle cvrstina svega iza zadnje osovine = 0.... :p
-
Go
- Drug Član
Pozdrav braco po kolima.Nisam se jos posteno navozao ovom mojom sektasicom a vec problemi,ali to ti je,star auto je star auto.Pokusavam na sve to da gledam pozitivno,bar se vise druzim sa mojom ljubimicom pa ko zna mozda tu padne i neka ljubavna prica
.Resio ja danas da iskoristim lepo vreme,nasuo malo BMB 95 i pravac autoput.Nagazio ja lepo prva,druga,treca...sve do pete i nekih 160 na sat.Prvo sto mi je bilo cudno je to sto nece preko 160,ali ajde,ali da usporava u petoj,ma nema snage da odrzava i tih 160.Oduvek sam imao utisak kao da moj 1.6 i.e ima 75 a ne 105 konja i eto,ne 75 nego 65.Drugo,pre nego da krenem a znam da cu je malo nagaziti,uvek dospem jedno 200 grama sintetike,jer tih 200 grama nestane,ispari,neznam sta vec.Ali posle danasnje voznje,pustila ulje na dihtungu poklopca glave,alternator pun ulja,a kako sam isao malo brze vetar razleteo ulje po celom motoru,izgubio struju,upalila se lampica za pritisak ulja a ono crveno svetlo na kompjuteru samo seva.Stanem ja,podignem haubu i SLOG :freak: Sve pliva u ulju,ja se skamenio i gledam,neznam sta da radim.Sacekam da se ohladi,proverim ulje,ono ima,na min.,ali ima.Dobro,kazem ja,upalim i pravac majstor,pa sta bude.Motor trese,poskakuje,ma kao dizel iz 1903.Cika majstor kaze mora glava da se skida,menja dihtung,pregledaju ventili i tu je kaze glavni problem,ventili moraju da se nasteluju,bregasta proveri zato i trese i nema snage.Ja cutim i racunam.Mislio sam da da taj motor ima samostelujuce ventile ali ako kaze majstor.Morao sam nekom da se izjadam,jer necu da je blatim pred prijateljima kuci pa posle bude ono,ko te je terao da kupis Alfu,sam si kriv i tako to.Pozdrav ljudi.

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- Dora
- honorable
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
Zvace se .Hans TDI. ili mozda .Hans Bayrischer reihensechszylinder drifter.
2 jim mojo: ja ti savjetujem da NE popravljas takav motor. probaj naci Tsparka koji ima kompresiju. otvoris mu karter pogledas kakvi su lezajevi. ako treba radije ulozi u to. trebace ti i sva struja.
kad ugradis takav motor, a ide na saraf, vidices da 75ica moze potegnut preko 160kmh, potrosnja ti je ista a TS je izdrzljiv motor.
2 jim mojo: ja ti savjetujem da NE popravljas takav motor. probaj naci Tsparka koji ima kompresiju. otvoris mu karter pogledas kakvi su lezajevi. ako treba radije ulozi u to. trebace ti i sva struja.
kad ugradis takav motor, a ide na saraf, vidices da 75ica moze potegnut preko 160kmh, potrosnja ti je ista a TS je izdrzljiv motor.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- Dora
- honorable
- Dora
- honorable
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Pitaj Milosa kako je danas u Bataji pevao BMW 1.6 iz usisa u Hobiju??
A o BMW sestaku nema primedbi za zvuk !!! Neprejebiv je!!!!
Nego ljube gde se ti denuo danas??,pa tebi je staza na pis od kuce??
Steva vepar stavio na njegovu alfu 75 3.0 16 felne sa 9j Guma se savila na rubu toliko da felna skoro ispada napolje,vrh izgleda!
Moje su tuki u poredjenju sa njegovim!!!
Vrh.vrhova u fuleru!!!!
Zaboravih da slikam!
A o BMW sestaku nema primedbi za zvuk !!! Neprejebiv je!!!!
Nego ljube gde se ti denuo danas??,pa tebi je staza na pis od kuce??
Steva vepar stavio na njegovu alfu 75 3.0 16 felne sa 9j Guma se savila na rubu toliko da felna skoro ispada napolje,vrh izgleda!
Moje su tuki u poredjenju sa njegovim!!!
Vrh.vrhova u fuleru!!!!
Zaboravih da slikam!
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
e meni je blize da odem u Kraljevo nego na Batajnicki aerodrom,ma juce od 8h na skeli i hilti u rukama,oce tast da ustedi nesto para pa aj zetovi da radite,preko 700 tiplova je izbuseno i ukucano,i nakon svega oko 21h aj da ugradimo i prozor pa se i tu zaje.avali jedno sat i po,dosao kuci i prekid filma,jutros u 6h me draga probudila da idemo da vadi krv u centro Beograda i evo sad sam dosao,i naravno nisam vise ni za piiiiiiiiiip
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Dora
- honorable