mali fejs lifting ....
-
Go
- Drug Član
Pade mi na um da eventualno svoju 156 iz 98 malko podmladim ....
Mislim, konkretno, da promenim haubu, branik, krila, farove itd. od one restilizovane 156 od 2003+....
Jel ima neko ideju koliko je to izvodljivo i koliko bi ti delovi kostali i da li to uopste pasuje?????
unapred zahvalan....
Mislim, konkretno, da promenim haubu, branik, krila, farove itd. od one restilizovane 156 od 2003+....
Jel ima neko ideju koliko je to izvodljivo i koliko bi ti delovi kostali i da li to uopste pasuje?????
unapred zahvalan....
-
Go
- Drug Član
Ovu narandzastu 156-icu vidjam skoro svakog petka i subote ispred studenjaka i uopste nije zdravo kako auto izgleda! Pre nje je isti vlasnik imao 147-icu ofarbanu u ovu boju. Izgledala je kao GTA, a mozda je i bila!
Meni je mnogo zesca ova varijanta prednjeg dela o GT-a nego restilizovana 156!
Meni je mnogo zesca ova varijanta prednjeg dela o GT-a nego restilizovana 156!
-
Go
- Drug Član
Eh i mene zanimalo pa se raspitao..Najjeftinije a opet dobro je ovako..Svoje farove,masku i branik prodate ili sta vec...Kupite farove i masku (nebitno ocete li GT ili 156 facelift..), to se ponese u neku T/S radionicu..(ja pricao sa nekim iz Shark-styling koji btw. vozi plavu G3 koja mi je najljepsa G3..) i auto se ostavi nekih 20dana najmanje...njihov rad bi bio nekih ~300? da sve prilagode farovima i masci onako kako ti zelis...+ na tu cijenu farbanje koje bi izaslo nekih 100?-150? (ne komplet auto nego samo branik i hauba tj. to sto su prepravljali). JA imam u planu 156 GTA AM Super ( http://www.rsportscars.com/foto/05/156gtaam06_03.jpg ) i za nju sam i pitao...za GT bi vjerovatno bilo skuplje jer ima vise posla..
BTW: Ova Alfa 156 GT-like mi se nikako ne svidja...AM Super mi je 10 klasa iznad, ipak nekako ne ide..
Da se napravi GTA AM Super od obicne 98god 156-ce bi izaslo nekih 800? + 1000? farbanje kompletnog auta sa repariranje svih sitnica...znaci ovo je sve i blatobrani i zadnji branik, ma sve...Ja sam odlucio da ce biti takva, a ja kad nesto odlucim samo je pitanje vremena

Sad ce da se nadje neko pametan i da kaze da ti branici koje prave od poliestera ne valjaju i kad ih udaris slome se...Pa i nije bas tako ali i kad se to desi sredjivanje nije skupo..Dok se dodje do cijene kolko kosta nov branik ovaj mozete da slomite 3-4 puta
BTW: Ova Alfa 156 GT-like mi se nikako ne svidja...AM Super mi je 10 klasa iznad, ipak nekako ne ide..
Da se napravi GTA AM Super od obicne 98god 156-ce bi izaslo nekih 800? + 1000? farbanje kompletnog auta sa repariranje svih sitnica...znaci ovo je sve i blatobrani i zadnji branik, ma sve...Ja sam odlucio da ce biti takva, a ja kad nesto odlucim samo je pitanje vremena

Sad ce da se nadje neko pametan i da kaze da ti branici koje prave od poliestera ne valjaju i kad ih udaris slome se...Pa i nije bas tako ali i kad se to desi sredjivanje nije skupo..Dok se dodje do cijene kolko kosta nov branik ovaj mozete da slomite 3-4 puta

- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
znam decka sa narandzastom 156 sa caletom drzi limarsku radionicu+farbanje.auto svarno extra izgleda i ona 147 sto imaju je stvarno gta nije sminka.bas sam je juce provozao i sokirao kako su sve uklopili.ceo prednji deo su uzeli sa zapaljene GT kaze da su se mucili oko krila morali su da ukroje sve ali vidi se rezultat 

-
Go
- Drug Član
ja se izvinjavam sto dizem temu posle ovoliko vremena,al bolje ovako nego da otvaram novu...
posto imam alfu 2003god,i mnoog me boli tih 3 meseca koji fale do ove maske,jel sam dobro rrazumeo ili hauba u kompletu sa branikom i farovima moze da se napakuje na moju alfu??
inace decko sa g3 iz shark-a je moj bata,pa mi te ruke ne bi izasle toliko pa bi i ceo podugvat bio izvodljiviji.
posto imam alfu 2003god,i mnoog me boli tih 3 meseca koji fale do ove maske,jel sam dobro rrazumeo ili hauba u kompletu sa branikom i farovima moze da se napakuje na moju alfu??
inace decko sa g3 iz shark-a je moj bata,pa mi te ruke ne bi izasle toliko pa bi i ceo podugvat bio izvodljiviji.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”