Slike i utisci sa skupa Alfista May 2007!
-
SashaSa
- Drug Član

Alfisti svaka vam cast. Jos jednom smo pokazali koliko smo jaki, organizovani i koliko su svi ponosni na ono .ja sam Alfista.. 80 Alfi, preko 150 ljudi, Jakovo je tek posebna prica.....Hvala ljudima iz Delte sto su ucestvovali i hvala svima vama koji ste svojim prisustvom uvelicali jos jedan nezaboravan ARCS skup!

- sasa bg
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Prelep dogadjaj. Dobre lokacije, kako za skup, tako i posle. Sve pohvale za organizaciju i ucesnike. Doslo je dosta novih ljudi, sto nas pretvara u ozbiljnu organizaciju :tank_car:
Promocija Spidera i 159-ke u onakvom ambijentu, bila je u pravom smislu slag na torti.
Promocija Spidera i 159-ke u onakvom ambijentu, bila je u pravom smislu slag na torti.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
-
kilsonki
- Drug Član

Svaka chast na ovim slikama, stavicu ih u moju biografiju!
Alfisti, zaista je bilo odlichno! Verujte, bilo bi josh bolje i aktivnije da Beograd ima odredjeni prostor namenjen .slobodnoj vozhnji.... Iskreno, po mom mishljenju ovo je bio jedan od najlepshih skupova, kako zbog ljudi i prijatelja koji su sve ovo ispratili, tako i zbog remek dela koja su bila izlozhena u Clubu S.
@Starac vujadin: Ogromna zahvalnost za organizovanje ekipe sa Studio B, nisam gledao ali chujem pozitivne reakcije sa strane...

Svaka chast na ovim slikama, stavicu ih u moju biografiju!
Alfisti, zaista je bilo odlichno! Verujte, bilo bi josh bolje i aktivnije da Beograd ima odredjeni prostor namenjen .slobodnoj vozhnji.... Iskreno, po mom mishljenju ovo je bio jedan od najlepshih skupova, kako zbog ljudi i prijatelja koji su sve ovo ispratili, tako i zbog remek dela koja su bila izlozhena u Clubu S.
@Starac vujadin: Ogromna zahvalnost za organizovanje ekipe sa Studio B, nisam gledao ali chujem pozitivne reakcije sa strane...
-
GumetinaGu
- Drug Član

1. put sam bio na sektaskom skupu i bilo mi je lepo.... stvarno dobra organizacija, momci svaka vam cast... :cool
utisak mi samo kvari jedna nemila situacija na parkingu kod s kluba, kad sam krenuo kuci, nasao sam pukotinu na soferki, naime neko je lansirao kamen i napravio mi sranje...
ali sve u svemu odlican skup
utisak mi samo kvari jedna nemila situacija na parkingu kod s kluba, kad sam krenuo kuci, nasao sam pukotinu na soferki, naime neko je lansirao kamen i napravio mi sranje...
ali sve u svemu odlican skup
- Flavio
- Uprava ARCS

- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ljudi,svaka vam cast
! Ovoliko Alfi na jednom mestu
!!! Jako mi je drago sto sam bio deo svega ovoga
!
Neoprostivo sto sam,silom prilika,ipak,propustio .Klub S.
:glupan: skrivanje !
Proud to be an Alfa Romeo member
!
p.s.
Nadam se da ce moci nekako da se dodje do snimka StB reportaze ?!?
Ljudi,svaka vam cast
Neoprostivo sto sam,silom prilika,ipak,propustio .Klub S.
Proud to be an Alfa Romeo member
p.s.
Nadam se da ce moci nekako da se dodje do snimka StB reportaze ?!?
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
bilo je odlicno. lepse nije moglo. gomila slicnih i srdacnih ljudi na jednom mestu, traziti vise od toga mislim da je greh.
svaka cast za moje 155-ce, ovaj put ih je bilo taman. zao mi je sto Milovan nije dosao totalno smo na njega zaboravili izgleda (ko ima kontakt, zovite coveka makar u NS), a Miloseva nazalost jos uvek nije za pokazivanje. [size=]svoju mucenicu da i ne pominjem muka mi je vise da vas smaram[/size]
P.S. i dalje mi uvek krivo kad se mimoidjemo sa nekom zalutalom Alfom iz suprotnog pravca, uvek pomislim kako - ne zna sta propusta!
P.S.2. svi koji se kaju za propusteno - imate popravni uskoro! (NS)
***ako nekoga uopste zanima, dovezao sam se kuci. za vikend otvaram motor, drugi put posle 196.000 i onda cu videti stetu. preliminarno: izgoreli mi ventili na prva dva cilindra, na trecem i cetvrtom radi odlicno.
svaka cast za moje 155-ce, ovaj put ih je bilo taman. zao mi je sto Milovan nije dosao totalno smo na njega zaboravili izgleda (ko ima kontakt, zovite coveka makar u NS), a Miloseva nazalost jos uvek nije za pokazivanje. [size=]svoju mucenicu da i ne pominjem muka mi je vise da vas smaram[/size]
P.S. i dalje mi uvek krivo kad se mimoidjemo sa nekom zalutalom Alfom iz suprotnog pravca, uvek pomislim kako - ne zna sta propusta!
P.S.2. svi koji se kaju za propusteno - imate popravni uskoro! (NS)
***ako nekoga uopste zanima, dovezao sam se kuci. za vikend otvaram motor, drugi put posle 196.000 i onda cu videti stetu. preliminarno: izgoreli mi ventili na prva dva cilindra, na trecem i cetvrtom radi odlicno.
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
Jos slika ce dodati QV Lale a ja sam uploadovao jedan filmic sto je snimao...
Alfa 75 3.0 V6 in action!:twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=Kv6E-NIBCS0
Alfa 75 3.0 V6 in action!:twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=Kv6E-NIBCS0
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”