Èime se u životu bave Alfisti
-
Go
- Drug Član
Da ja dam komentar na one koji su ludi a nema ih na forumu
Vlada elektronicar - automaticar , odrzavanje VMA
Nesha - vecini poznat kao automehanicar , bivsi golman i trkac
Zivko Carevic dir zast BGD
Moja drugarica Tanja , 147 ca , comerijalista , neki dir u pepsiju
Mikica , ( mudro cuti ) referent uvoza u Imtelu ,
Ako se jos nekog setim dodacu .
Vlada elektronicar - automaticar , odrzavanje VMA
Nesha - vecini poznat kao automehanicar , bivsi golman i trkac
Zivko Carevic dir zast BGD
Moja drugarica Tanja , 147 ca , comerijalista , neki dir u pepsiju
Ako se jos nekog setim dodacu .
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
el.ing., radim u napajanju (baterije,ispravljaci,inv,conv,agregati itd.) u Telekomu, ponovo upisao skolu da bi dobio ono dipl., inace hobi mi je sviranje el. git. i trenutno nesto snimam sa ortacima sa kojima sam svirao pre 15 god. Sto se tice mehanike to mi je bio posao ali od tog posla bar kod nas nema leba.
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Kao sto neko gore reche popularno menadzersko zanimanje
.
Dipl. ecc. radim kao menadzer ulazne logistike u fresh&Co. ( iliti od skora coca-cola) i tamo sam zaduzen za kompletno skladistenje sirovina, repromaterijala, odrzavanje viljuskara a velikim delom sam ukljucen i u stvaranje i realizaciju plana proizvodnje. Sasvim slucajno sam postao Alfista, znaci nemam pedigre na tom polju, ali polako tek sam poceo
Lepo je videti i procitati koliko raznih ljudi se okupilo oko jedne iste ljubavi. Svi su zaposleni, rade se razni poslovi,a ovamo svi mu dodjemo kao neka zaludjena deca kojoj se zacakle ochi kad vide .igracku.
.
Uzivajte u svojim .igrackama. drugari

Kao sto neko gore reche popularno menadzersko zanimanje

Dipl. ecc. radim kao menadzer ulazne logistike u fresh&Co. ( iliti od skora coca-cola) i tamo sam zaduzen za kompletno skladistenje sirovina, repromaterijala, odrzavanje viljuskara a velikim delom sam ukljucen i u stvaranje i realizaciju plana proizvodnje. Sasvim slucajno sam postao Alfista, znaci nemam pedigre na tom polju, ali polako tek sam poceo

Lepo je videti i procitati koliko raznih ljudi se okupilo oko jedne iste ljubavi. Svi su zaposleni, rade se razni poslovi,a ovamo svi mu dodjemo kao neka zaludjena deca kojoj se zacakle ochi kad vide .igracku.

Uzivajte u svojim .igrackama. drugari

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Kompjuteri, kompjuteri i jos kompjutera... cc vec 14 godina se bavim njima... Trenutno drzim igraonicu u bgd-u http://www.emojo.co.yu
Automehanika hobi ... kad se nadje vremena i mesta...
Automehanika hobi ... kad se nadje vremena i mesta...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Vlasnik sam agencije za nekretnine Eurent. Bavimo se pre svega rentiranjem nekretnina.
Politikolog sam po zanimanju, a bavim se i politikom. Odbornik opstine Stari grad, clan nekih upravnih, skolskih, nadzornih odbora kojekuda...
Bio sam novinar na tv, onda presao na pisano novinarstvo, vodio auto rubriku u jednom dnevnom listu i radio kratko u listu Auto.
Radio u trgovini, bio direktor prodaje u nekoliko firmi koje su se bavile robom siroke potrosnje...
Politikolog sam po zanimanju, a bavim se i politikom. Odbornik opstine Stari grad, clan nekih upravnih, skolskih, nadzornih odbora kojekuda...
Bio sam novinar na tv, onda presao na pisano novinarstvo, vodio auto rubriku u jednom dnevnom listu i radio kratko u listu Auto.
Radio u trgovini, bio direktor prodaje u nekoliko firmi koje su se bavile robom siroke potrosnje...
Acqua-Olio-Benzina
-
Go
- Drug Član
Imam prodavnicu zdrave hrane,makrobiotika.
Hobi mi je...odakle da pocnem,volim sve i svasta u slobodno vreme trcim,sviram gitaru ili odem kod drugara koji ugradjuje muziku i alarme za kola pa mu po malo kradem zanat
u svakom slucaju sve vise prelazim sa svog pezoa na tatinu alfu...sad cu poceti da se ponasam ko onaj Golum iz gospodara prstenova kad vidi prsten
MY PRECIOUS
Hobi mi je...odakle da pocnem,volim sve i svasta u slobodno vreme trcim,sviram gitaru ili odem kod drugara koji ugradjuje muziku i alarme za kola pa mu po malo kradem zanat

-
Go
- Drug Član
Ja jos nisam punopravni clan, ali mukotrpno radim da za par meseci uzmem neku 156 
Inace, bavim se 3D modelingom, vizualizacije svega i svacega, najvise arhitekture.
Ranije web design, ali batalih zbog 3D-a

Inace, bavim se 3D modelingom, vizualizacije svega i svacega, najvise arhitekture.
Ranije web design, ali batalih zbog 3D-a
Jao, jel njegova Alfa stalno parkirana ispred ulaza u Imtel, bas je kao bombona?! Ja sam blizu Imtela, a i sve nabavke komp opreme uglavnom tamo vrsim, i uvek je snimam kako je u perfect stanju!gaston napisao:Da ja dam komentar na one koji su ludi a nema ih na forumu
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Automehanicar po struci. Radio kao pomorac u Italiji,radio u Alfinom servisu u Trstu.(odatle potice ljubav i strast za Alfama
)
Sad radim kao vozac saniteta u Domu zdravlja i kuci u radionici radim sa mehanikom =[
Dok QVlale junior jos ide u skolu ,,Mehanicar za Masine i opremu.

Automehanicar po struci. Radio kao pomorac u Italiji,radio u Alfinom servisu u Trstu.(odatle potice ljubav i strast za Alfama

Sad radim kao vozac saniteta u Domu zdravlja i kuci u radionici radim sa mehanikom =[
Dok QVlale junior jos ide u skolu ,,Mehanicar za Masine i opremu.

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
... Radim u gradskom vodovodu kao tehnicar.Po zanimanju,masinski tehnicar opsteg smera a usput i (veciti) student vise masinske.U slobodno vreme cackam malo sa kompovima i tako . . .
ImaQV lale napisao:Ima nas jos koji se nismo javili..![]()

- canezzi
- Garaža: Alfa 156 mJet
nekako najvise elekronicara i racunardzija ovde
e pa ovako, zavrsio srednju elektrotehnicku, smer elektrotehnicar racunara
fax nisam ni pocinjao, teli da me prime na pmf, al reko ja necete vi mene na matematiku i tako ja zavrsih armiju 98/99, i pridruzih se radnickoj klasi.
radio u servisima racunara, servis i prodaju,
a sada sam dogurao do it managera (aj ti ovo, aj ti ono) u firmi koja se bavi kataloskom prodajom. vodim informaticki sektor i tako kojesta
budzet dopunjavam prodajom i servisom racunara na gajbi.
eto toliko
e pa ovako, zavrsio srednju elektrotehnicku, smer elektrotehnicar racunara
fax nisam ni pocinjao, teli da me prime na pmf, al reko ja necete vi mene na matematiku i tako ja zavrsih armiju 98/99, i pridruzih se radnickoj klasi.
radio u servisima racunara, servis i prodaju,
a sada sam dogurao do it managera (aj ti ovo, aj ti ono) u firmi koja se bavi kataloskom prodajom. vodim informaticki sektor i tako kojesta
budzet dopunjavam prodajom i servisom racunara na gajbi.
eto toliko
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”