ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
steta. mozda vise srece drugi put. ako naletis na TS one bi trebale bit jeftinije, slobodno uzmes to, ide dost dobro.
- superfly tnt
- superfly tnt
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
uuu to ti je suvise mekana guma za igranje a i steta je trositi,kad trazis gume poneses srafciger i u koju ne mozes da zabodes isti e to je prava guma,uglavno to su ruske,kineske i tajvanske,ja imam tajvansku gumu bruka je za drift

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- superfly tnt
ponio sam ja felge sa starim gumama ali sam se ugodno iznedio kad nisam mogo stavit. matice su bile pre plitke, pa reko ko ga sisa idem derat ove. vjeruj nakon grobnika svaka izgleda ovako.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
znaci asfalt je bruka,ima extra grip ali i njam
jel neko zna koji su prenosi u menjacu od giuliette 2.0 karb,dal su isti kao na 75-ici ili ima neke razlike,s obzirom da ide prilicno lepo,nisam je ja vozio ali sam video kako ide
jel neko zna koji su prenosi u menjacu od giuliette 2.0 karb,dal su isti kao na 75-ici ili ima neke razlike,s obzirom da ide prilicno lepo,nisam je ja vozio ali sam video kako ide
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- superfly tnt
2 vlada:od 88 se ugradjue i 8v nema hidropodizace.
2 ljube: e to je posao. ja sam radio nesto slicno kad sam pakirao getribu ali nisam otvarao LSD.
2 ljube: e to je posao. ja sam radio nesto slicno kad sam pakirao getribu ali nisam otvarao LSD.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
pre dve nedelje sam sa drugarom pakovao menjace od jugica pa na 45-icu ubacivali pet brzina,pa posto je na petostepenom odrao zupcanike gde ide sinhron a ne odgovaraju od starog navarivao sam mesto gde naleze odnosno samo tackao da bi imao podmazivanje i obradio na meru,saltanje je bilo neverovatno,a nije hteo uopste,tako da,posto je uspeo eksperiment na jugu sto ne bi i na alfi,samo mi fali malo podataka o prenosima
- superfly tnt
za 16v je lako moguce ali 8v nema sigurno. taj 16v ionako nema nikakve veze za starim 8v motorom osim sta ima 2 svijece po cilindru.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
stigla giulietta 2.0,cak je i upaljena ali zato su menjac razje..li onako majstorski,ne moze da se izbaci iz brzine,cilindar kvacila je odavno crko pa smo je dovukli bez svecica,na ono cihu cihu,sutra se vadi motor i skida menjac,pa se ubacuje u 75-icu,sa olaksanim zamajcom
-
Go
- Drug Član
2.0 karb sa 1.6 menjacem,haha,to mi nekako poznato...................
ljube-kugla napisao:stigla giulietta 2.0,cak je i upaljena ali zato su menjac razje..li onako majstorski,ne moze da se izbaci iz brzine,cilindar kvacila je odavno crko pa smo je dovukli bez svecica,na ono cihu cihu,sutra se vadi motor i skida menjac,pa se ubacuje u 75-icu,sa olaksanim zamajcom

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
da ali ja imam menjac sa kracim prenosima kojem nesto nije dobro malo je zapeo u brzini,sutra ga perem i otvaram,a najverovatnije i ubacujem motor u 75-icu,malo nisu iste usisne grane pa moram da vidim kacenje sajle za gas kako ide,pa da ubacim moje karbove posto su izbuseni za plin a ove nekad odnesem u ultrazvucnu kadicu da se odkuvaju i odmaste,ali je upalila na drugi kratki pokusaj,oznaka motora je 01655,koji je isao u gtv-jku,i ubacim zamajac od TS,koji je mnogo laksi,solidni su i nosaci
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ma skontao sam ja tebe,znam sta imas,kolika ti je krajnja brzina na normalnim obrtajima
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- superfly tnt
- ljube-kugla