Èime se u životu bave Alfisti
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
* radio duuugo na radiju (inzenjer za telekomunikacije) STB, S, Golf
* prodavac CD-ova u jednoj radnji na Brdu
* DJ na Akademiji
sad
* odzavam/popravljam/sklapam/prodajem racunare 10-15
* tehnicki urednik .Vesti., dnevna novina na srpskom, australijsko izdanje 18-01
* radio duuugo na radiju (inzenjer za telekomunikacije) STB, S, Golf
* prodavac CD-ova u jednoj radnji na Brdu
* DJ na Akademiji
sad
* odzavam/popravljam/sklapam/prodajem racunare 10-15
* tehnicki urednik .Vesti., dnevna novina na srpskom, australijsko izdanje 18-01
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
metalostrugar po struci to i radim,slobodno vreme provodim naravno u radu,radim mehaniku,auto elektriku,farbanje,limariju,preciznu mehaniku(cajgeri),poljoprivredu(zalivam travu i kosim),fizikalac na mesalici,stolarija(ormani i kuhinje)
sem prvog sto mi je profesija se radi iz potrebe ili hobija
sem prvog sto mi je profesija se radi iz potrebe ili hobija
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- brera
- Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003 - Lokacija: Perm
-
Go
- Drug Član
Imam svoj studio u kome pisem i radim svoju muziku, mada mi je u poslednje vreme preokupacija sama produkcija sto iziskuje dosta novca, pa bi se moglo reci da se sve svelo na skupljanje istog i njegovo trosenje na preskupu opremu...
Neko vreme sam radio na radiju, onda sam hteo da budem 'normalan' pa sam radio i kao prodavac muzickih instrumenata u jednoj poznatoj domacoj firmi, ali kako sam potencijalnim kupcima govorio kako stvari zaista stoje a ne onako kako se to od mene ocekivalo i to se zavrsilo, na svu srecu...
Onda sam neko vreme bio mornar...
Sada trenutno radim na skicama jedne knjige koju planiram da napisem, ali pored svega toga osnovna i glavna stvar cime se bavim je muzika i naravno smeh i suze sa Alfom...
Neko vreme sam radio na radiju, onda sam hteo da budem 'normalan' pa sam radio i kao prodavac muzickih instrumenata u jednoj poznatoj domacoj firmi, ali kako sam potencijalnim kupcima govorio kako stvari zaista stoje a ne onako kako se to od mene ocekivalo i to se zavrsilo, na svu srecu...
Onda sam neko vreme bio mornar...
Sada trenutno radim na skicama jedne knjige koju planiram da napisem, ali pored svega toga osnovna i glavna stvar cime se bavim je muzika i naravno smeh i suze sa Alfom...
-
Go
- Drug Član
Drzao prodavnicu bele tehnike 5 godina jako uspesno, ali kad je uveden PDV za**bo sam sve u pravom trenutku. Dogovovim se sa caletom i pocnem da radim kod njega u firmi (terao kamione, kompresor, mini bager sve), sad sam dogurao do direktora i suvlasnika 50%. Firma je licencirani izvodjac radova za telekom.
@deki - potreban mi je jedan inzenjer telekomunikacija (juce jedan dobio otkaz), ako si zainteresovan za posao mozemo da vidimo, zovem te svakako u vezi Q4.
Hobi - vozim dugo snowboard a vec nekoliko godina wakeboard.:cool :cool
Lista povreda je preduga: odozdo na gore: desni skocni zglob, ligamenti levog i desnog kolena (levo koleno operisao prosle godine, na stakama od 26 maja do 1 septembra), 11 i 12 rebro lomio, desnu kljucnu kost, pukla desna bubna opna, i juce zajebo obe bubne opne (ne cujem a ma bas nista), posekotina i uganuca je bilo bezbroj.
Da umalo da zaboravim zarazen alfa virusmo tek marta 2005. Pozz
Drzao prodavnicu bele tehnike 5 godina jako uspesno, ali kad je uveden PDV za**bo sam sve u pravom trenutku. Dogovovim se sa caletom i pocnem da radim kod njega u firmi (terao kamione, kompresor, mini bager sve), sad sam dogurao do direktora i suvlasnika 50%. Firma je licencirani izvodjac radova za telekom.
@deki - potreban mi je jedan inzenjer telekomunikacija (juce jedan dobio otkaz), ako si zainteresovan za posao mozemo da vidimo, zovem te svakako u vezi Q4.
Hobi - vozim dugo snowboard a vec nekoliko godina wakeboard.:cool :cool
Lista povreda je preduga: odozdo na gore: desni skocni zglob, ligamenti levog i desnog kolena (levo koleno operisao prosle godine, na stakama od 26 maja do 1 septembra), 11 i 12 rebro lomio, desnu kljucnu kost, pukla desna bubna opna, i juce zajebo obe bubne opne (ne cujem a ma bas nista), posekotina i uganuca je bilo bezbroj.

Da umalo da zaboravim zarazen alfa virusmo tek marta 2005. Pozz
Vrlo popularno zanimanje danas. Manager. Od MBA diplome me deli jako malo vremena i poprilicno love...
Btw, ako neko ima viska petnes` `iljada evra...
Radio u nekoliko firmi za 11 godina. Od rasvete, preko compova i tehnicke keramike do aftermarket gadgeta za automobile koje, konacno, radim u svojoj firmi. Tacnije, vratio sam se .kuci. i to radim sa caletom u njegovoj.

Btw, ako neko ima viska petnes` `iljada evra...
Radio u nekoliko firmi za 11 godina. Od rasvete, preko compova i tehnicke keramike do aftermarket gadgeta za automobile koje, konacno, radim u svojoj firmi. Tacnije, vratio sam se .kuci. i to radim sa caletom u njegovoj.
-
Go
- Drug Član
dipl.el.ing - nekih 5 godina radim u firmi za tehnicko obezbedjenje objekata, tj. ugradjujemo sisteme za dojavu pozara, provale, kontrole pristupa, video nadzor....
U firmi sam zaduzen za skoro sve: pravim ponude, vodim grupu servisera od pocetka posla pa do kraja, pustam u rad sve komplikovane sisteme tj. koje ne mogu serviseri sami, razvijam i pravi potrebna elektricna kola (napojne jedinice, komparatorske module...), odrzavam racunarsku mrezu i sistem administratora (za sada samo povrsno), a kako vidim da cu uskoro poceti i raditi projekte jer sam dobio potrebne licence. Jos je samo ostalo da sefu kuvam kafu
U firmi sam zaduzen za skoro sve: pravim ponude, vodim grupu servisera od pocetka posla pa do kraja, pustam u rad sve komplikovane sisteme tj. koje ne mogu serviseri sami, razvijam i pravi potrebna elektricna kola (napojne jedinice, komparatorske module...), odrzavam racunarsku mrezu i sistem administratora (za sada samo povrsno), a kako vidim da cu uskoro poceti i raditi projekte jer sam dobio potrebne licence. Jos je samo ostalo da sefu kuvam kafu

-
Go
- Drug Član
drzao davno velike diskoteke po gradu , presao na razglas i ozvucenje komcerata ,organizovao nastupe , zatim otvorio firmu za instalaciju i odrzavanje elektronskih uredjaja , neku malu proizvodnju automatike i sl , sada sedim u jednoj firmi koja se bavi racunarima i presudjujem sta je ispravno a sta ne i zasto , i jos po nesto .
-
Go
- Drug Član
Po?eo kao oficir VJ u remontnom zavodu na odrzavanju uredjaja veze i slozenih elektronskih sredstava. Nastavio u projektantskoj firmi kao projektant elektricnih instalacija. Kratko vodio laboratoriju za bazdarenje tahografa.
Trenutno sam sef sluzbe platnih kartica u jednoj od banaka + odgovorni projektant i izvodjac elekricnih instalacija u jednoj privatnoj firmi + sa dvojicom kolega imam privatnu firmu za elektricne i VK instalacije.
Trenutno razmisljam da napustim banku i da se bavim samo strujom.
Po?eo kao oficir VJ u remontnom zavodu na odrzavanju uredjaja veze i slozenih elektronskih sredstava. Nastavio u projektantskoj firmi kao projektant elektricnih instalacija. Kratko vodio laboratoriju za bazdarenje tahografa.
Trenutno sam sef sluzbe platnih kartica u jednoj od banaka + odgovorni projektant i izvodjac elekricnih instalacija u jednoj privatnoj firmi + sa dvojicom kolega imam privatnu firmu za elektricne i VK instalacije.
Trenutno razmisljam da napustim banku i da se bavim samo strujom.
- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
Student jos uvek(sto nije cudno sobzirom da sam pre mesec dana napunio 22 godine), ostalo mi 4 ispita+diplomski pa da budem inzenjer Internet Tehnologija...
Polako ulazim u posao web programiranja/dizajniranja tako da tu s vremena na vreme kapne neka kinta ali jos uvek jaaako slabo tako da imam utisak da sam suvise rano kupio Alfu...
Ako nekom u firmi treba perspektivni klinac sa solidnim znanjem iz oblasti WEB-a, spasavajte me iz finansijske propasti u koju ce me odvesti ova prestizna marka automobila i zbog koje ce roditelji da me se odreknu...

Ako nekom u firmi treba perspektivni klinac sa solidnim znanjem iz oblasti WEB-a, spasavajte me iz finansijske propasti u koju ce me odvesti ova prestizna marka automobila i zbog koje ce roditelji da me se odreknu...

11+ godina u IT biznisu,
poslednje 4 godine zaduzen za Adriatic (ex YU) region u kompaniji EMC (http://www.emc.com koga zanima moze na webu da vidi vise detalja, s obzirom da nije .consumer. IT posao u pitanju), pre toga radio u par domacih IT firmi i svojoj, inace zavrsio elektrotehniku i diplomirao `98.
Sto kaze Milos, .e...dosta o poslu!.
Hobi:
karting, .cackanje. oko mehanike...pomalo
11+ godina u IT biznisu,
poslednje 4 godine zaduzen za Adriatic (ex YU) region u kompaniji EMC (http://www.emc.com koga zanima moze na webu da vidi vise detalja, s obzirom da nije .consumer. IT posao u pitanju), pre toga radio u par domacih IT firmi i svojoj, inace zavrsio elektrotehniku i diplomirao `98.
Sto kaze Milos, .e...dosta o poslu!.

Hobi:
karting, .cackanje. oko mehanike...pomalo

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”