Veki nemoj da kakis!
Skroz si neozbiljan!
Slazem se sa Nigy-jem!
Pitanje - Kada se planira skup u Beogradu?
-
Sa
- Drug Član
Da mi organizujemo skup u nekom manjem mestu kao sto je Zrenjanin, Becej,...ceo grad bi se sjatio na skup. Razlog je vrlo jasan, u manjim mestima se nista ne desava i kad se nesto organizuje onda je to ultra/mega/giga dogadjaj. Bez uvrede ali nase ambicije nisu lokalne, mnogo su vece.
btw predvidjeno je da se provozamo do Beceja i dvorca Fantast.
Od sledece godne postavicemo glasanje za datum svakog skupa posebno.I tada ce biti nezadovoljnih...
Re: Pitanje - Kada se planira skup u Beogradu?
Ovo je za svaku pohvalu, boldirao sam sta treba pa ko razume...Dexy napisao:Pitanje postavljam iz razloga planiranja...ne smem da dozvolim da mi uleti neki sluzbeni put i propustim skup...
Da ne citiram sve odgovoricu pausalno.
Da mi organizujemo skup u nekom manjem mestu kao sto je Zrenjanin, Becej,...ceo grad bi se sjatio na skup. Razlog je vrlo jasan, u manjim mestima se nista ne desava i kad se nesto organizuje onda je to ultra/mega/giga dogadjaj. Bez uvrede ali nase ambicije nisu lokalne, mnogo su vece.
btw predvidjeno je da se provozamo do Beceja i dvorca Fantast.
Od sledece godne postavicemo glasanje za datum svakog skupa posebno.I tada ce biti nezadovoljnih...
-
ki
- Drug Član
Skup u BGD ce biti odrzhan 13. Maja, lokacija je poznata (spomenik Vechna Vatra na Ushcu), a definitivan program ce se znati uskoro.
Generalno nece biti nikakvih jurcanja, obzirom da nemamo dostupnih test poligona, vec praktichno mali izlet u prirodi i klopa u restoranu.
Generalno nece biti nikakvih jurcanja, obzirom da nemamo dostupnih test poligona, vec praktichno mali izlet u prirodi i klopa u restoranu.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”