OBAVEZNO SE MORAMO VIDETI!!!Fris75turbo napisao:superfly tnt napisao:...eto bas si razmisljam kada cu ici u NS...

Da li to zna
OBAVEZNO SE MORAMO VIDETI!!!Fris75turbo napisao:superfly tnt napisao:...eto bas si razmisljam kada cu ici u NS...
Pa sad...superfly tnt napisao:ali losa kombinacija za autoput i duza putovanja
Ista situacija kod mene u nedelju, samo bez ikoga u suprotnom smeru. Vozam se ceo dan po Vojvodini sa dvojicom drugara u lorencovoj TS. Stalno komentarisuperfly tnt napisao:evo danas sramote, na kvartu sam se izvrtio skoro ko biiiip!. zavoj pod 90 i malo ga piknem u drugoj na 2000 okretaja a znam da je asfalt ko staklo, i naravno krene u drift a u susret dolazi golf 4 sa tatom i kcerkom. izravnam ga ali me prebaci u kontra stranu, opet izravanam i krene opet u drift ali je tako bio vec blizu golf a covjek se jadan uplasio pa je stao skroz. i sad reko ili cu ga opet probat izravnat ali postoji mogucnost da ocesem golfa ili cu stat ( nije bas siroka ulica ). i tako ja stao. ljepo se spustio sto nize u sic , lagano u prvo i i pa-pa. brzina je bila negdje 40kmh
dosao sam do zakljucka da sam pokvario balans auta jer mi se to desavalo bez gasa , sama inercija auta mi je bacala straznjicu ljevo desno i nikako da se ukopa u asfalt. definitvno moram olaksat prednji kraj i stvrdnut ju isto.
glava ko helikopter,a trebao si bit samnom u autu kad sam se vracao iz zadra doma s puknutom granom i vozio sam po autoputu sve 150-160 pa da vidis sta je bila bucna voznja..............superfly tnt napisao:hm neznam jel ti imas to, ali ja upravo imam 1.6 getriba sa lsd jedan lonac i TS motor, i malo je drugacije. krajnja brzina je 188 kmh i onda lupa blokada, na 150 je skoro pa 5k okretaja i potrosnja je nemoguca i tako 200km voznje, izlazis van a glava ko helikopter. ja nemam sta trazit na autocesti jer ako mislim vozit 120 to mogu i po magistrali.