ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- Nigy
- Garaža: .
Sve u svemu, oni su odbili svoj PDV, posiljka je bila oko 26?, i trebalo je da me izadju ispod 250?, al' ih je drzava prvo ocarinila (20%) pa na celu cifru zaracunala PDV (18%)
Jeftinije ti je da ih kupis ovde u Dinari (uvoze Koni amorte) i namontiras ih na licu mesta (ili svercujes preko grane).
Da, mene su izasli oko 330?, al' su tada bili jeftiniji (cini mi se 65 po komadu)superfly tnt napisao:imam pitanje za nigyia, vidio sam da si nabavljao konije prosle godine preko alfisti.net, daj reci koliko te ispala dostava i sta su sve naplatili.
Sve u svemu, oni su odbili svoj PDV, posiljka je bila oko 26?, i trebalo je da me izadju ispod 250?, al' ih je drzava prvo ocarinila (20%) pa na celu cifru zaracunala PDV (18%)
Jeftinije ti je da ih kupis ovde u Dinari (uvoze Koni amorte) i namontiras ih na licu mesta (ili svercujes preko grane).
- superfly tnt
jel bi neko mogao provjerit koliko se ceka od naruzdbe dok ne stignu ?
ovi moji bi me oderali , vidio sam sta su ucinili Siri kad je uzimao poliuretane.
ovi moji bi me oderali , vidio sam sta su ucinili Siri kad je uzimao poliuretane.
- superfly tnt
- superfly tnt
- superfly tnt
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Ovako... cenu sam ti rekao od prilike i to je to, sto se tice porudzbine cekanje zavisi od vremena sakupljanja porudzbenica sto u prevodu znaci od najmanje 10 do najvise 30 dana!
Placanje je po sistemu 10% avans ili vise a ostatak kada roba stigne!
Kazes otprilike kad ces dolaziti za BG pa cemo zavrsiti posao ako zelis??
superfly tnt napisao:jel bi neko mogao provjerit koliko se ceka od naruzdbe dok ne stignu ?
Ovako... cenu sam ti rekao od prilike i to je to, sto se tice porudzbine cekanje zavisi od vremena sakupljanja porudzbenica sto u prevodu znaci od najmanje 10 do najvise 30 dana!
- superfly tnt
veci akumulator nije mogo naci

redar staze je ponekad mislio da je rock zvijezda

evo nesto zanimljivih faca koje su uhvacene u voznji, neki se grche a neki se smijulje a ima i onih krajnje ozbiljnih, ipak se tu brani cast.

ovi su opusteni, ipak voze francuza

nas Igor zvan Staljin, u dusi alfist ali vozi merdju

slavko el presidente sa lopatom, tamo na kraju staze se raspao neki golf pa je trebalo malo pomest stazu

ekipa se pridruzuje , cini se da je Golf ostavio dosta dijelova po stazi

.gle dijelova od golfa na stazi .

kao sto rekoh, neko je smrtno ozbiljan

ovdje bi moras bit ozbiljan , umalo se prevrnuo

eh da , skoro sam zaboravio , nekima se i prispavalo. izgleda da mu je staza prespora

mika u punoj ratnoj opremi

el nino uvijek sa gedorom u ruci

veci akumulator nije mogo naci

redar staze je ponekad mislio da je rock zvijezda

evo nesto zanimljivih faca koje su uhvacene u voznji, neki se grche a neki se smijulje a ima i onih krajnje ozbiljnih, ipak se tu brani cast.

ovi su opusteni, ipak voze francuza

nas Igor zvan Staljin, u dusi alfist ali vozi merdju

slavko el presidente sa lopatom, tamo na kraju staze se raspao neki golf pa je trebalo malo pomest stazu

ekipa se pridruzuje , cini se da je Golf ostavio dosta dijelova po stazi

.gle dijelova od golfa na stazi .

kao sto rekoh, neko je smrtno ozbiljan

ovdje bi moras bit ozbiljan , umalo se prevrnuo

eh da , skoro sam zaboravio , nekima se i prispavalo. izgleda da mu je staza prespora

mika u punoj ratnoj opremi

el nino uvijek sa gedorom u ruci

- superfly tnt
eh da, jos i kolega iz kluba zainteresiran pa ce mozda trebat 2 seta.
onda cu svakako racunat na mjesec ipo dana unaprijed. jel imas ideju kako bih uplatio taj avans od 10%?Tokyo75v6 napisao:superfly tnt napisao:jel bi neko mogao provjerit koliko se ceka od naruzdbe dok ne stignu ?
eh da, jos i kolega iz kluba zainteresiran pa ce mozda trebat 2 seta.
- superfly tnt
ok ja se sad moram samo odlucit jeli cu ic u bg na susret, to je uskoro, ili cu na medjunarodni u ns. javicu kroz nekoliko dana.
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Vidim gore na slikama Trueno AE86,kako se pokazao??
To je u Japanu nacijonalni drift auto tipa kao kod nas jugic!
Sto bi rekao Takahashi King Drift,Eeeeehhh steta sto Tojota ne pravi vise ovakve automobile!
RWD,RWD,RWD,RWD,RWD,RWD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidim gore na slikama Trueno AE86,kako se pokazao??
To je u Japanu nacijonalni drift auto tipa kao kod nas jugic!
Sto bi rekao Takahashi King Drift,Eeeeehhh steta sto Tojota ne pravi vise ovakve automobile!

RWD,RWD,RWD,RWD,RWD,RWD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- superfly tnt
- superfly tnt
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
odlicno samo da je dva pa i sa jedne i sa druge strane,ali u svakom slucaju extra,i ja se stalno zaje....m sa auspusima i cesto doradjujem i prepravljam,danas sam stavio ono flexibilno crevo da mi ne pucaju cevi od vibracija i prednji lonac od fiat brava 1.6 16v ulaz mu je 60mm a izlaz 50mm taman na meru i bobio sam zvuk i zvizduk kao da ima turbinu a to je zbog onog flex cevi
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147