dao sam opruge preshat.ciccio75 napisao:kako si otraga spustio,ja moram nanovo cijeli ovjes radit slagat,planiram drugu sezonu na autoslalom,imam cijelu godinu za slaganje,e jos otvaram motor i sve slazem nanovo,obrada glave,ventila,racing bregaste,weberi 45,itd.....superfly tnt napisao:pa izvadis torzionku i stelas, mozes u milimetar stelat. ionako moram vadit ove 1.6 torzionke i zamijenit ih sa V6. kruce su. pa cu onda tocno podesit visinu.
da ne nabrajam,sad prvo treba skupit pare na sunce,pa cemo da krenemo.........................da ne zaboravim,sicevi skoljke,roll bar,slickovi.............vise nema na cestu s njom,,.................
lako se ja drzim drifta,dok je auto u boksu,al kad treba na stazu,mena me nigdje skrivanjesuperfly tnt napisao:dao sam opruge preshat.ciccio75 napisao:kako si otraga spustio,ja moram nanovo cijeli ovjes radit slagat,planiram drugu sezonu na autoslalom,imam cijelu godinu za slaganje,e jos otvaram motor i sve slazem nanovo,obrada glave,ventila,racing bregaste,weberi 45,itd.....superfly tnt napisao:pa izvadis torzionku i stelas, mozes u milimetar stelat. ionako moram vadit ove 1.6 torzionke i zamijenit ih sa V6. kruce su. pa cu onda tocno podesit visinu.
da ne nabrajam,sad prvo treba skupit pare na sunce,pa cemo da krenemo.........................da ne zaboravim,sicevi skoljke,roll bar,slickovi.............vise nema na cestu s njom,,.................
slalom? jel nije malo predugacka alfa za to. ekipa sa jugicima i bianchijima ce te poderat. radije se drzi drifta.
to je tvoj motor , scime si farbao?, moja se oljustilabojan77 napisao:Malo sam zeznuo prethodni post ,ali nije strasno.
Kazite mi kako vam se cine izmene.
ja si isto gledam slozit svoju za neke ozbiljnije stvari, ali to necu dok mi je jedini auto jer ipak ne zelim bit bez auta. kad si nabavim neko g0vno za po gradu ocerupat cu svoju 75icu i slzit je kako spada.ciccio75 napisao:lako se ja drzim drifta,dok je auto u boksu,al kad treba na stazu,mena me nigdje skrivanje
probao bi neki posteni autosport,za brdo treba puno vise para,pa da vidimo kako ce to izgledat,nisam ni mislio napadat prvenstvo,vise rekreativno za gust,al ipak ce to bit driftanje kroz cunjeve,hahaha
Sta ti je mulda???superfly tnt napisao:moras nabavit coilover amortizer, nije to lose ali opterecujes muldu onda, a mulda na 75ici je jako slaba. ljudi spajaju sipkama, tj cijelim kavezom. mislim da torzionke od V6 ili TD ce biti sasvim dovoljne u kombinaciji sa dobrim amortizerima. radije cu investirat u poliuretane.
Samo sam te cekao ... .. . . .. . RZ?75ts napisao:evo da vam bacim malo rovca da se nervirate
mm neznam kako vi to zovete, tamo di se upire amortizer na sasiji.Tokyo75v6 napisao: Sta ti je mulda???
Pa 75 nema klasicne koseve pa zato pitam??superfly tnt napisao:mm neznam kako vi to zovete, tamo di se upire amortizer na sasiji.Tokyo75v6 napisao: Sta ti je mulda???
Koliko sam ja primetio to se neko igrao! to je rucna izrada mislim da su obicni amortizeri!superfly tnt napisao:to je ok ali SZ nema torzionku. a ovo sta sale ima kosta ko suho zlato. to su upside down amortizeri, ove nase nemozes okrenut.
Preko alfisti net te izadju nesto preko 300 evra a mogu ja da ti narucim kod nas u dinari trade-u izadju te nesto oko 260evra i jos da ti ja posaljem do tebe i to je to!superfly tnt napisao: imam pitanje za nigyia, vidio sam da si nabavljao konije prosle godine preko alfisti.net, daj reci koliko te ispala dostava i sta su sve naplatili. ovako pise da su 4 konija 296 eura . e sad me zanimaju dodatni troskovi
Moj auto je v6 pa ja nisam primetio razliku mojih torzionki od ostalih??superfly tnt napisao: ja cu sigurno ic na torzionke od V6 i preradjene amortizere. vise si nemogu priustit.