ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Nego!!!
Sednem ja malopre u svoje sekto-vozilo, dam lepo kontakt, sacekam da se pogase lampice i ja da upalim - corak!!!
Ma bre ni da bekne.... ni klak iz motora da se cuje....
Kontakt brava ili nesto gadnije?
P.S. Acu je ispravan...
Nego!!!
Sednem ja malopre u svoje sekto-vozilo, dam lepo kontakt, sacekam da se pogase lampice i ja da upalim - corak!!!

Ma bre ni da bekne.... ni klak iz motora da se cuje....
Kontakt brava ili nesto gadnije?

P.S. Acu je ispravan...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
mozda ti je spao kabal sa alnasera kao sto se meni desavalo vec nekoliko puta,a pre neki dan samo cakne i vise ne daje znake zivota ,drmno kabal i pali normalno,oksidirana labava buksna od automata,zamenio je prohromskom i eto resenja
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
http://www.autoscout24.it/ita/detail.as ... d=78566394
mislim da je ovo jedina sektasica u kojoj bih mogao da se zaljubim...
mada, s mnogo manje kilometraze, ne tako lepa (ali crnka)
http://www.autoscout24.it/ita/detail.as ... d=79195076
http://www.autoscout24.it/ita/detail.as ... d=78566394
mislim da je ovo jedina sektasica u kojoj bih mogao da se zaljubim...
mada, s mnogo manje kilometraze, ne tako lepa (ali crnka)
http://www.autoscout24.it/ita/detail.as ... d=79195076
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
alo sekto, ko ide u banja luku? mi tu nesto okupljamo redove i pravimo ratni plan, kako je kod vas?
- superfly tnt
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Jutros upalio auto najnormalnije... tako da je izgleda neki kabal malko oksidirao.. tnx Ljube..
No, neki dripac coravi FAMILIJU MU NJEGOVU REDOM PO SPISKU na parkingu drmnuo sektomobil!!! I to je kreten se izgleda nabio i gurao ko sivonja jer spolja nista nije ni ogrebano, ali - far nabijen na cosku kod migavca jedan santimetar unazad, nosac migavca polomljen (nadam se da migavac nije, jer jedva nadjosmo taj @#$!% beli) branik nabijen i iskocio iz zljebova pa visi i kaci o tocak...
:mad_cuss: :mad_cuss: :mad_cuss: :comegetsome: :AR15: :AR15: :AR15: cekicko

No, neki dripac coravi FAMILIJU MU NJEGOVU REDOM PO SPISKU na parkingu drmnuo sektomobil!!! I to je kreten se izgleda nabio i gurao ko sivonja jer spolja nista nije ni ogrebano, ali - far nabijen na cosku kod migavca jedan santimetar unazad, nosac migavca polomljen (nadam se da migavac nije, jer jedva nadjosmo taj @#$!% beli) branik nabijen i iskocio iz zljebova pa visi i kaci o tocak...

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- superfly tnt
- superfly tnt
pa izvadis torzionku i stelas, mozes u milimetar stelat. ionako moram vadit ove 1.6 torzionke i zamijenit ih sa V6. kruce su. pa cu onda tocno podesit visinu.
- superfly tnt
e tako je, kombiniras, jer nije isto nazubljena napredi i za, mislim da ima na vilici 35 zuba a na sasiji 34, to je inace kvalitieno spustanje, ovo za jedan zub je seljo tuning . samo ima jedan problem, izbijanje torzionke neide bez radapcigera.
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Pa zato te i pitam,mada bi me tako mrzelo da vadim i celu torzionku da bi poludeo,nije problem visina nego cvrstoca ,valjalo bi dodati jos jednu oprugu u amortizer da olaksam torzionki posao!
To mi je sledeci plan,tako je kod Saleta na GTV-u neko odradio!
To mi je sledeci plan,tako je kod Saleta na GTV-u neko odradio!
- superfly tnt
moras nabavit coilover amortizer, nije to lose ali opterecujes muldu onda, a mulda na 75ici je jako slaba. ljudi spajaju sipkama, tj cijelim kavezom. mislim da torzionke od V6 ili TD ce biti sasvim dovoljne u kombinaciji sa dobrim amortizerima. radije cu investirat u poliuretane.
-
Go
- Drug Član
da ne nabrajam,sad prvo treba skupit pare na sunce,pa cemo da krenemo.........................da ne zaboravim,sicevi skoljke,roll bar,slickovi.............vise nema na cestu s njom,,.................
kako si otraga spustio,ja moram nanovo cijeli ovjes radit slagat,planiram drugu sezonu na autoslalom,imam cijelu godinu za slaganje,e jos otvaram motor i sve slazem nanovo,obrada glave,ventila,racing bregaste,weberi 45,itd.....superfly tnt napisao:pa izvadis torzionku i stelas, mozes u milimetar stelat. ionako moram vadit ove 1.6 torzionke i zamijenit ih sa V6. kruce su. pa cu onda tocno podesit visinu.
da ne nabrajam,sad prvo treba skupit pare na sunce,pa cemo da krenemo.........................da ne zaboravim,sicevi skoljke,roll bar,slickovi.............vise nema na cestu s njom,,.................