Ove godine se ne gadjamo ni sa Beogradskim maratonom ni sa kruzhnim trkama. Shto se tiche 402m, gadjamo se sa rasporedom, ali na zhalost ne mozhe se sve uklopiti.
Da nije drag, bio bi koncert Pepersa, Chemical-a ili F1 itd...
drag je isfuran,skriiiip-njaaaaa-skriiip-njaaaaaa-skrip njaaa,i prosao cilj,lepo je na neki nacin u fazonu aj se probamo ali postaje dosadno,ali drift je nova era potrosnje guma,jos ako se pojave sponzori za one gume sto dime crveno bilo bi extra,negde sam nasao da je cifra na 15'' oko 300 evrica po komadu a 17''oko 500-600 evrica
Nisam ni ja nesto za drag ali imam puno drugara koji i voze i gledaju i prosle godine su me naduvali sto nisam bio!
A i mislim da bi sam skup Alfa Romeo bio mnogo poseceniji da se desava neki drugi dan!
Na primer kada sam bio u Zrenjaninu na BMW skupu bilo je gledalaca koliko hocete... a to doprinosi sirenju i dobroj reklami naseg brenda kome bi definitivno dobro dosla svaka reklama!
nasi skupovi su TRI puta godisnje i ko ne dodje zbog jednog prenosa formule, nekog draga i sl. i ne treba da dolazi!!!
Skup ARCS jeste i treba da bude na prvom mestu.
Htedoh reci da je taj vikend F1, postoje i druga desavanja, pa ako ne postoji dobar razlog da se skup odrzi vikend ranije, zasto to ne bi prihvatili? Mislim da nedelju dana u organizaciji nije toliko bitno, mada je to samo jedno misljenje....