ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
za ubacivanje slika koristis ovaj sajt
http://www.imageshack.us/
ubacis sliku u ono sto pise browse pa kliknes na host it i kad ti izadje slika koju si postavio izaberes koji link ces da postavis ides na copy-paste i to je to
za ubacivanje slika koristis ovaj sajt
http://www.imageshack.us/
ubacis sliku u ono sto pise browse pa kliknes na host it i kad ti izadje slika koju si postavio izaberes koji link ces da postavis ides na copy-paste i to je to
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
vadi katalizator cak i da je dobar, i otpoji sondu, malo ce vise trosit ali ce bolje ic. ako imas IE otvori mjerac protoka zraka i otpusti malo oprugu da ti se zaklopka lakse otvara. bice bogatija smjesa ali vjeruj osjetit ces na voznji.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
danas ce moja zver od 1.6 da dobije nove karike ali drugog promera,jer ovakva voznja ne da nije ekoloski nego se i ne isplati podigao je potrosnju ulja na 1L na 200km,pronasao sam katalog (http://www.sm-germany.com/pdf/katalog/) dimenzija karika i sve tipove automobila,uzeo bi 79mm ili cak 79.5mm pa ih napasovao i prosirio kanale u klipovima,daleko ce bolje dihtovati,jedino sto posle njih nema cilindara pojede ih daleko vise od standardnih karika,a s obzirom da na jednoj hilzni ima malo riseva ovo ce taman da izvuce riseve i predpostavljam da ce dici kompresiju za odredjen procenat,jer ako fabricki ima oko 9 bara,kod mene je sad i na vruc i na hladan mala razlika oko 5 bara,a za to sam dosao na ideju posto trenutno nema na stanju uljna karika od 4mm sto je najverovatnije kod mene ali to cu saznati tek kad ga otvorim i obe dimenzije su se radile u 75-ici
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Nemoj ni slu?ajno da uzmeljube-kugla napisao:danas ce moja zver od 1.6 da dobije nove karike ali drugog promera,jer ovakva voznja ne da nije ekoloski nego se i ne isplati podigao je potrosnju ulja na 1L na 200km,pronasao sam katalog (http://www.sm-germany.com/pdf/katalog/) dimenzija karika i sve tipove automobila,uzeo bi 79mm ili cak 79.5mm pa ih napasovao i prosirio kanale u klipovima,daleko ce bolje dihtovati,jedino sto posle njih nema cilindara pojede ih daleko vise od standardnih karika,a s obzirom da na
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
spakovano,nema dima,ne trosi ulje,nisam stigao da izmerim kompresiju,a danas idem na razradu imam put od 250 km u jednom pravcu oko 200 km je auto puta,mada kad sam pakovao karike gledao sam na svetlu i ne providi se oko njih a zazore karika u cilindrima sam radio od 0.20-0.30,posto imam zastavin radionicki katalog a tamo je precnik 80mm pa je to priblizno,veceras javljam kad se vratim,bice sigurno veca od 5 bara kolika je bila na zadnjem merenju i isla sasvim solidno samo je jela ulje
- superfly tnt
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
put je prosao savrseno,bez ikakvih problema,alfa nije stucnula,potrosnja je bila 8.5L plina,nisam prelazio 3000rpm,stanje ulja je oko 200grama manjka
- superfly tnt
odlicno, evo ja nabavio bocu, tako cu uskoro imat i ja plin. za koji dan idem po isparivac , mjesalicu sam nabavio isto. montaza ce bit u dvoristu sa gajbom pive
.
racunam sa potrosnjom od oko 15 litara po gradu jer idem na onu ajprimitivniju metodu za flandom i bez stepmotora. necu cak ni onaj uredaj za prebacivanje benzin/plin kupovat. trebalo bi oko 200 eura kostat sve skupa.

racunam sa potrosnjom od oko 15 litara po gradu jer idem na onu ajprimitivniju metodu za flandom i bez stepmotora. necu cak ni onaj uredaj za prebacivanje benzin/plin kupovat. trebalo bi oko 200 eura kostat sve skupa.
- superfly tnt
-
Go
- Drug Član
onda je bolje dva sestaka stavit,vijerovatno bi bilo jeftijije izvedeno,ha vidim da ces i ti na plin pocet.............superfly tnt napisao:zvuci zanimljivo, da je to stavit u 75icu negdje iza siceva![]()
http://www.atomracing.se/6M.html
- superfly tnt
a sta cu, ipak je to 50% jeftinija voznja. a mogu ga uvijek skinut i stavit na neki sestak kad cu ga nabavit. evo benzin opet poskupio pa nedam vise lopovima 8 kuna za litru. toliko nije ni u sloveniji.
za info kolegama, 1 euro je 7.36 kuna, pa ti vidi
za info kolegama, 1 euro je 7.36 kuna, pa ti vidi

- superfly tnt
- superfly tnt
a moze bit da vas muljaju, ali nije to ni kod nas nemoguce, ovisi od postaje do postaje, nema veze firma nego ljudi koji rade. ja recimo sam uvjeren da na izlazu iz zg prema karlovcu stavljaju vodu, na ini. tako da tamo ne tocim ni u bunilu.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ako je plin na karbove,mora ici rekucija na usisu da bi dobio ler i start sa malih obrtaja,ali napravicu ja i za tocirice redukciju
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ja ne znam ko je ovde lud,kad sam isao u croatiu,sipao sam plin na galenici,pa u sidu,i tu je potrosnja 8.5L,otisao i vratio se ponovo do sida i sipao,tu je sracunato nesto oko 9L,i ponovo sam sipao juce na galenici ispade mi potrosnja od sida do zemuna 19L,ko laze neznam
-
Go
- Drug Član
Ako ti treba Emulator, jeftino ti ga prodam.superfly tnt napisao:odlicno, evo ja nabavio bocu, tako cu uskoro imat i ja plin. za koji dan idem po isparivac , mjesalicu sam nabavio isto. montaza ce bit u dvoristu sa gajbom pive.
Kako misli
- superfly tnt
na sta spojis taj stepmotor? meni je lambda sonda u banani i izvadicu je van, ionako je istekana sada. prebacivat cu tako da istekam injektore
- superfly tnt