vlasnika? jesi ostavio telefon na kolima? ima jos jedna fora. castis one iz komunalnog da otkucaju resenje i okace na kola - da ce da ga odnesu na otpad ako ih sam ne skloni odatle. a onda posle roka od 14 dana, odvezu ih kod tebe cela. imas i resenje pride
Ostavio sam broj telefona jos prosle godine ali se nije javio. Pa znam za tu foru .legalnog. odnosenja ali od toga nema nista zato sto je auto na privatnom, ogradjenom placu tj. ledini. To su originalna sedista, a vidis da su table Bg, ko zna od kada je auto u NS-u.
stvarno su ljudi stetocine,kako mogu da upropaste ispravnu stvar pa to je strasno,da ja nisam uzeo ovu 75-icu bila bi takva za godinu dana,sto ima lepa plava stakla
samo obrati paznju ako budes isao u akciju prinudne zaplene u sitne sate,da nema slucajno neka kuca sto ga u afriku zovu LAV
Bahato ophodjenje prema umetnickoj vrednosti. Tuga. Tu Alfu treba uzeti, srediti, a onda tog majmuna koji ju je doveo u to stanje vuci po gradu bas tom Alfom.
Nego braco, alat u ruke i na skidanje delova, da spasete sto se spasti moze.
nikako ne mogu da povezem deo .privatan plac. sa .nema vlasnika.
u svakom slucaju...
Presidente. obrisi ovaj neplanirani donji deo postova vezan za strafciger i ostalo... nikad se ne zna
da je samo GTV u pitanju, ne bi bilo tako strasno nego lik ima 3 alfe koje propadaju ( GTV, Alfa Sud 3 vrata i Sud 5 vrata ) a mi sumnjamo da ima i jos jednu Alfu ali sakrivenu u garazi ( znamo i koji model, ali neka ostane tajna... ). E sad, sa ove 3 alfe koje se vide, moze se poskidati brdo delova a lako je moguce da jos toliko deloma ima vlasnik u steku.....