ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
lepo ne sta,da je mladja za oko 100-tinak hiljada presla bi i tu crtu
ko na nas krene iz mesta je naje&o
-
ki
- Drug Član
Pa da, zato mu je i pobegao onaj japancheros.
Inache, scena je bila da se vrisne od smeha nafurani baja nas obilazi sa desne strane, a 75-ica se izdvaja i pufff, uz onaj karakteristichan Tokyo-ev zvuk izduva (buueeeljeeeee) kucka branik kosookog.
Scena:
(Lik u 350Z)
(Tokyo & zee u 75)
.
.
.
.
(Milos i ja u 155)
Zakljuchak u 350Z: .hebo me zaobljen auto, kud ga i kupih!.

Inache, scena je bila da se vrisne od smeha nafurani baja nas obilazi sa desne strane, a 75-ica se izdvaja i pufff, uz onaj karakteristichan Tokyo-ev zvuk izduva (buueeeljeeeee) kucka branik kosookog.
Scena:

.
.
.
.

Zakljuchak u 350Z: .hebo me zaobljen auto, kud ga i kupih!.

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
sutra dolazi kupac za lanciu, hehe bice perja. nego komsije, pa de mi nadjite kakvu v6 masinu sa svime, kabeli, zvono, kardan dolazim u 4 mjesecu na neki drift day u Bg ili kako se to zove kod vas
- superfly tnt
sumnjam da cu se takmicit, treba sredit auto a sad sam u fazi da odustajem od TS pa trazim V6. Ts cu si ostavit za svaki dan pa necu ni prckat po njoj. ako cu dolazit po masinu koju cete mi vi nac onda idem sa skodom, ako ne ukrpat cu se nineku ili nekome ko ide.
s ovakvim ovjesom cu dobit morsku bolest, jel tako?

s ovakvim ovjesom cu dobit morsku bolest, jel tako?

- superfly tnt
onako kako si je ti spustio(vozis se na stos gumi) sam imao i to nije vozljivo, zapamti da ja koristim svoj za svaki dan. po zagrebu bi ubrzo ostao bez kartera.
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Nadam se da ce ove godine biti vise takmicara??
Jel se el nino takmici???
Prosle godine je bilo sranje svega 5-6 takmicara od kojih dvoje znaju kako se driftuje,jedini koji im je objasnio je neki vas zemljak sa nisanom 240sx ako se dobro secam? I nas Bojan Kurbalija je OK sa BMW om 325 kockom!superfly tnt napisao:sumnjam da cu se takmicit, treba sredit auto a sad sam u fazi da odustajem od TS pa trazim V6. Ts cu si ostavit za svaki dan pa necu ni prckat po njoj. ako cu dolazit po masinu koju cete mi vi nac onda idem sa skodom, ako ne ukrpat cu se nineku ili nekome ko ide.
Nadam se da ce ove godine biti vise takmicara??
Jel se el nino takmici???
- superfly tnt
reko je da ce ic, a po mojem sudu je nino atraktivniji od zax-a(nissan, koji je btw osvojio 3. mjesto u europi). problem kod nineka je sta je zivcan ali tu i jest fore svega, izgleda da ce se okrenut taj cas. iako se i okrene dosta puta i gubi bodove. kod zaxa je sve ko po
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- superfly tnt
- superfly tnt
meni se to nemoze desit, ali nino je nino. ma curilo mu ulje jos od marofa i nije doljevao i prosli vikend mu zacvikala. ma sredit ce on to.