ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Pusticu ti na PM, mada je bolje usmeno da ti prenesem,ili ako hoces pusti mi br. pa kad prolazim kroz bataju da te cimam?ljube-kugla napisao:daj jel imas neki kontakt telefon od ljudi,da se dogovorimo jel postoje neke mucke i kombinacije sa ugradnjom i da vidim u kakvom su stanju motori
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
http://www.flowmastermufflers.com/mufflers.html
http://www.flowmastermufflers.com/mufflers.html
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
alo kolege, nije me bilo duze, vidim da se pise.
trenutno sam sav u lanci, a alfa mi sluzi za nabavku dijelova. slazem jednu obiteljsku limuzinu sa nekih 200ks iako nemam obitelj, ali ko zna.
radi se o dedri integrale. neki dan sam namontirao turbinu, auto vuce ok, nego me piiiip nesto na getribi. jel mozda neko ima iskustva stim autom. u 2. i 3. brzini imam zvuk ko da vozim fapa kljunasa, isto kao kad diff na 75ici ode. javlja se zvuk uzbune koji je pojacava s brzinom, u 3oj pogotovo. ubacim u 4. i nestane. meni logika govori da ako je diff onda bi se culo u svim brzinama. nadam se da je samo ulje u getribi jer ga nema, ali zasto samo 3. brzina??? auto se salta normalno.
btw sva elektrika na autu radi
automatska klima, jeeeee, koza, abs, spustena, ima potencijala.
kad to slozim alfa mi ide u kratko mirovanje, lakiranje, zamjena svih selena, nabavit V6, felge, spusti , ukrutit itd itd
trenutno sam sav u lanci, a alfa mi sluzi za nabavku dijelova. slazem jednu obiteljsku limuzinu sa nekih 200ks iako nemam obitelj, ali ko zna.
radi se o dedri integrale. neki dan sam namontirao turbinu, auto vuce ok, nego me piiiip nesto na getribi. jel mozda neko ima iskustva stim autom. u 2. i 3. brzini imam zvuk ko da vozim fapa kljunasa, isto kao kad diff na 75ici ode. javlja se zvuk uzbune koji je pojacava s brzinom, u 3oj pogotovo. ubacim u 4. i nestane. meni logika govori da ako je diff onda bi se culo u svim brzinama. nadam se da je samo ulje u getribi jer ga nema, ali zasto samo 3. brzina??? auto se salta normalno.
btw sva elektrika na autu radi
kad to slozim alfa mi ide u kratko mirovanje, lakiranje, zamjena svih selena, nabavit V6, felge, spusti , ukrutit itd itd
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
znam vidjao sam urosa na guy croft forumu, razbacuje se nekim turbo jezikom koji ne razumijem. poslat cu mu pp, sigurno ima nesto za mene u rukavu 
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ljudi zamenio sam karburatore bili su solex a sad sam stavio delorto koji su servisirani sa novim membranama i bez kamenca,razlika je drasticna jedino sto mi je na prvom palenju prelivao prvi karburator iz cista mira,upalio,malo radio i onda poceo da preliva i sad kad sam ih ustaelovao radi kao sat,samo (sprehuje) a sto ide,nebo i zemlja
ko na nas krene iz mesta je naje&o