Predlog za novi skup - BANJA LUKA_Zalužani
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
JA sam za prolece ipak je vreme vrlo presudno i za raspolozenje a i za druzenje
.

- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
ja sam isto za proljece. bilo bi dobro da to bude onako cijeli vikend, satori i cevapi pa mozda i koji bend. onako ko na moto susretima. ima sad puno vremena da se to dobro organizira. na nas sektase iz hrv mozete racunat.
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
neznam kako je kod vas ali motor se ovdje vodi pod rezervni dio, i nigdje ne pise broj motora u prometnoj
moze i prase i kakav vol
evo bas sam stigo doma sretan i zadovoljan kako sam oderao touarega V8 i odem vidit na net koje mu je ubrzanje, kad ono kramusina neide bolje od 8,1 , pih
moze i prase i kakav vol

evo bas sam stigo doma sretan i zadovoljan kako sam oderao touarega V8 i odem vidit na net koje mu je ubrzanje, kad ono kramusina neide bolje od 8,1 , pih

- Nigy
- Garaža: .
E, kad bi to doslo kod nas (motor = potrosna roba)...
Vec zamisljam situaciju gde sektasica sa 3.0 V6 motorom, dolazi na tehnicki pregled pre registracije sa saobracajnom u kojoj stoji 1.6IE.
Radnik na pregledu:.Ovo 1.6???.
Vlasnik:.Da, jeste. :cool
Radnik:.Ali ti ovde imas DVA reda cilindara!!!.
Vlasnik:.A, to. Ma pusti, nisam mogao da odvijem nosace starog motora, pa sam ovaj novi stavio pored, ali radi samo ovaj drugi, tako da se to sve slaze! Ako ne verujes, izmeri zapreminu ovog novog motora.. :cool
Ma taj koji vozi tuarega je neki pozer (inace ga ne bi ni vozio), pa mu verovatno ne bi pomoglo ni da mu je fabrika dala 6.5s...
E, kad bi to doslo kod nas (motor = potrosna roba)...
Vec zamisljam situaciju gde sektasica sa 3.0 V6 motorom, dolazi na tehnicki pregled pre registracije sa saobracajnom u kojoj stoji 1.6IE.
Radnik na pregledu:.Ovo 1.6???.

Vlasnik:.Da, jeste. :cool
Radnik:.Ali ti ovde imas DVA reda cilindara!!!.

Vlasnik:.A, to. Ma pusti, nisam mogao da odvijem nosace starog motora, pa sam ovaj novi stavio pored, ali radi samo ovaj drugi, tako da se to sve slaze! Ako ne verujes, izmeri zapreminu ovog novog motora.. :cool

Ma taj koji vozi tuarega je neki pozer (inace ga ne bi ni vozio), pa mu verovatno ne bi pomoglo ni da mu je fabrika dala 6.5s...

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”