Zamisljam sebe kako stojim pored i sve to gledam...

Fantasticno!

uz duzno postovanje....alfisti ne spadaju u smajling kicoshe i ostalu bagruTokyo75v6 napisao:Pod 1. .Problem.?!? Ne znam odakle ti ovo? mi se ne poznajemo!!!!!!Milos napisao: izvinjavam se sto se ubacujem ovako, a jel si razmisljao mozda da li moze da bude problem u tebi?!
mislim da gresis po tom pitanju da alfisti ne pomazu jedni drugima i da nema te saradnje o kojoj ti pricas, ti si jedini koji je izneo ovako nesto!? ne znam za tebe ali 'mi' alifisti se dosta druzimo bez obzira na garazu koju spominje fris... snalazimo se i ovako (jednostavno takva prostorija koja nama treba nije laka za pronaci i nije jeftina, treba par stvari da se pogodi i to je to)
nek me neko ispravi ako gresim...
Pod 2. Ne znam zasto se ubacujes?!? kad ovo ima veze sa 75-ticama?
Pod 3. Ja imam puno drugara,majstora,street racera (cak sam i clan
street fightersa) ali to nisu alfisti!
Pod 4. Reci mi sta si uradio na svojim kolima? Tuning ? Sta pricas?
Ili mi navedi nekog alfistu koga poznajes (osim Alekse) da je stavio
neki drugi jaci? v6? Turbo? ili slicno? A posle cu ti ja nabrojati koliko
ima Astri Turbo,Corsi Turbo...... E 30 Sa m5 motorom itd.itd.itd
Gde ste Nedeljom na skupovima i drag u Pancevu da pokazemo i mi
sta imamo ne moram samo ja da kidam gume kardana i cepam motor
da bi osvetlao obraz alfi,dodji slobodno stavicu te da se trkas sa nekim! tako da ja ne znam o cemu ( TI PRICAS!!!!!!!!!!!!!!)
Ustvari ja sad shvatam da sam ja jedini zadrti alfista!
Pa makar bio i sam u BG u toj prici- razmisli o ovome!
Trazi! ako nisi probao onaj new deo na googlu probaj tu izbacice ti dosta dosta filmova cak ima dugackih delova bukvalno sa vozacevog gledista!ciccio75 napisao::chitajciccio75 napisao:ako tko zna nek stavi link di se moze skinut koji movie 75-ice imsa,krug,brdske utrke,i ostale 75-ice drift ili neka ekstremnija akcija, a da su filmovi veceg i duzeg formata
hvala