ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
Go
- Drug Član
U prevodu, treba da okacis tablu .Auto-Skola. i .L. tablicu!
@Nigy
Moji su ovakvi...
Racuna se samo koliko si presao sa Alfom, ostalo slobodno zaboravi...killaz napisao:...Jbg nisam kad dovoljno .praktiziran vozach. sa svojih 350K km u toku proteklih 11 godina...(u jbt al' sam mator)
Ah da, nisam driftovao svih 350K km, mora da je to...![]()

U prevodu, treba da okacis tablu .Auto-Skola. i .L. tablicu!

@Nigy
Moji su ovakvi...

- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- Nigy
- Garaža: .
Prskalice za farove bi trebalo da rade kada su farovi upaljeni a da se kontakt za prskalice vetrobrana. Tako je na svim kolima koje sam imao priliku voziti (a imaju prskalice za farove).
@kankkunen
Ta cena je za sva 4?
@ Fris
Moji su sivi...
Mada, mogu i ja da uzmem farbu pa udri!

@kankkunen
Ta cena je za sva 4?
@ Fris
Moji su sivi...

Mada, mogu i ja da uzmem farbu pa udri!

-
Go
- Drug Član
....For more radical transformation, it's possible to find the IMSA-type tubular longer .A. arms and adjustable toe/chamber DeDion axle, along with outboard brakes....
Sivi? Hmm...
Nemam pojma o kom modelu se radi.
Mozda su samo straijeg datuma izrade, pa boja nema veze. 
....For more radical transformation, it's possible to find the IMSA-type tubular longer .A. arms and adjustable toe/chamber DeDion axle, along with outboard brakes....
Sivi? Hmm...

- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Za A ramena sam razumeo ali to me ne interesuje bas nesto posto je vec
dobro a sire mi ne treba! A za de dion i nisam bas dobro preveo,kocnice su mislili valjda da su napolju do tocka je li tako ?!?
P.S Nasao sam jednog turbaca 86 u Jagodini idem sutra da ga gledam
pa ako bude sve u redu mozda ga i pazarimo oce da ga kupi burazer od
moje devojke zarazio sam ga skroz!
@Nigy
Probah nece! Mora da je u motor zamreo!
To bi vec bila prava stvar,jel ima neka slika da se vidi kako to izgleda?superfly tnt napisao:mislim da IMSA ima nezavisan ovjes iza.
@Fris
Za A ramena sam razumeo ali to me ne interesuje bas nesto posto je vec
dobro a sire mi ne treba! A za de dion i nisam bas dobro preveo,kocnice su mislili valjda da su napolju do tocka je li tako ?!?
P.S Nasao sam jednog turbaca 86 u Jagodini idem sutra da ga gledam
pa ako bude sve u redu mozda ga i pazarimo oce da ga kupi burazer od
moje devojke zarazio sam ga skroz!
@Nigy
Probah nece! Mora da je u motor zamreo!
-
Go
- Drug Član
Nigy ima te i na drugim forumima bar u naslovu.
http://www.cuoresportivo.hr/forum/viewtopic.php?t=127
-
Go
- Drug Član
Evo da malo razbijem monotoniju sa ovim oprugama i amortizerima.
Naime, prekljuce idem nesto Banovim Brdom i sretnem moju prvu Alfu, virus kojim sam se zarazio, malo je doduse mutirao, ne izgleda onako dobro kao 2002.godine kada je bila kod mene (3 godine je nisam video), ali dobro je sto je jos uvek u voznom stanju, s obzirom sta smo sve prosli...
Vidim da su neke ratkapne otpale, neke su iskrzane, a kad sam stavio ove 15-ice sa novim Toyo gumama i novim ratkapnama izgledala je mnogo dobro,a i na putu je lezala odlicno.
Sada je udarena u zadnju haubu, nema prednji levi migavac, korozija je nacela rubove.... ali valjda to tako ide sa vremenom, ne mogu ni Alfe vecno da zive...
Ko nikada nije imao 75-icu stvarno kao da je prespavao deo mladosti.

Naime, prekljuce idem nesto Banovim Brdom i sretnem moju prvu Alfu, virus kojim sam se zarazio, malo je doduse mutirao, ne izgleda onako dobro kao 2002.godine kada je bila kod mene (3 godine je nisam video), ali dobro je sto je jos uvek u voznom stanju, s obzirom sta smo sve prosli...
Vidim da su neke ratkapne otpale, neke su iskrzane, a kad sam stavio ove 15-ice sa novim Toyo gumama i novim ratkapnama izgledala je mnogo dobro,a i na putu je lezala odlicno.
Sada je udarena u zadnju haubu, nema prednji levi migavac, korozija je nacela rubove.... ali valjda to tako ide sa vremenom, ne mogu ni Alfe vecno da zive...
Ko nikada nije imao 75-icu stvarno kao da je prespavao deo mladosti.

-
Go
- Drug Član
Zna on to odavnoalfa146ts napisao:Nigy ima te i na drugim forumima bar u naslovu.

-
Go
- Drug Član
Kad sam ga vec spomenuo, bio sam juce do njega da vidim .Baba-Zvizdanu.... Auto je odlican! Turbo serie 2 sa 165ks, servo, digitalna klima, muzika, alu-felne... itd. Ima malo da se radi, ali je sve to smesno za onog ko voli, zeli i zna... a Dora je upravo taj
Ima da vam se .zacrni. na oba oka
@Tokyo75v6
Kupujte Turbaljku!!!
U tom slucaju ostaje jos samo ona kod VladeRomea u Negotinu, i ja ne znam vise ni za jednu...
Mali up-date liste Sektasica (zaboravih neke ljude sa foruma...):
1. Fris75turbo: 1.8 turbo, 155ks
2. Nigy: 2 X 2.0TS + 1.8 turbo = 451ks
3. Vladaromeo: 2.0TS, 148ks
4. Lorenco: 2.0TS, 148ks
5. 75ts: 2.0TS, 148ks
6. 75v6: 3.0v6-24v, 233ks
7. Gruja: 2.0TS, 148ks
8. Kankkunen: 3.0v6, 192ks
9. Tokyo75v6: 3.0v6, 192ks
10. StevaVepar: 2.0TS, 148ks
11. Bojan77: 2.5v6, 158ks
12. Cone: 1.6, 110ks
13. Vuknemanja: 3.0v6, 192ks
14. Ljube-kugla: 1.6, 110ks
15. Dora: 1.8 turbo, 165ks
Nastavice se...
Nemaju svi hrabrosti za taj autovlada napisao:Ko nikada nije imao 75-icu stvarno kao da je prespavao deo mladosti.![]()

Kad sam ga vec spomenuo, bio sam juce do njega da vidim .Baba-Zvizdanu.... Auto je odlican! Turbo serie 2 sa 165ks, servo, digitalna klima, muzika, alu-felne... itd. Ima malo da se radi, ali je sve to smesno za onog ko voli, zeli i zna... a Dora je upravo taj

Ima da vam se .zacrni. na oba oka

@Tokyo75v6
Kupujte Turbaljku!!!

U tom slucaju ostaje jos samo ona kod VladeRomea u Negotinu, i ja ne znam vise ni za jednu...

Mali up-date liste Sektasica (zaboravih neke ljude sa foruma...):
1. Fris75turbo: 1.8 turbo, 155ks
2. Nigy: 2 X 2.0TS + 1.8 turbo = 451ks
3. Vladaromeo: 2.0TS, 148ks
4. Lorenco: 2.0TS, 148ks
5. 75ts: 2.0TS, 148ks
6. 75v6: 3.0v6-24v, 233ks
7. Gruja: 2.0TS, 148ks
8. Kankkunen: 3.0v6, 192ks
9. Tokyo75v6: 3.0v6, 192ks
10. StevaVepar: 2.0TS, 148ks
11. Bojan77: 2.5v6, 158ks
12. Cone: 1.6, 110ks
13. Vuknemanja: 3.0v6, 192ks
14. Ljube-kugla: 1.6, 110ks
15. Dora: 1.8 turbo, 165ks
Nastavice se...

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
-
ki
- Drug Član
Evo drifta iz KG na YouTube, dimenzije nisu ispale bash kao shto sam zamislio jer sam radio upload wmv fajla...

Evo drifta iz KG na YouTube, dimenzije nisu ispale bash kao shto sam zamislio jer sam radio upload wmv fajla...
-
Go
- Drug Član
Mislim da ti auto momentalno ima samo JEDNOG KONJA
:cool
Salu na stranu, bas mi je zao
Nadam se da je 75-ica samo lakse ranjena...
Ok, editovacu... samo...75v6 napisao:Mala ispravka za frisa 233hp imam
P.S. imam jednu nezgodaciju malu skroz malecnu
PREZUBCIO MI AUTO![]()
:bluecry:

Mislim da ti auto momentalno ima samo JEDNOG KONJA

Salu na stranu, bas mi je zao

Nadam se da je 75-ica samo lakse ranjena...

- superfly tnt
mi nemamo problema stim. inace svaka cast tom v6 motoru ali ima stvari poput ovih zbog kojeg ga jos nisam ugradio
-
Go
- Drug Član
tako je superfly,postoji mnogo varijacija na temu sa 4cilindra,v6 nije za mene,ipak vise volim fergazere oli ti webere,neznam zasto,mozda zbog toga sto puno trosi s njima ili mi je fin zvuksuperfly tnt napisao:mi nemamo problema stim. inace svaka cast tom v6 motoru ali ima stvari poput ovih zbog kojeg ga jos nisam ugradio
- superfly tnt
naravno ima tu puno prednosti , snaga moment zvuk itd, no prije bi odabrao 1.8t
e pa bas zato sto moras pazit na to mi se ne svidja, remen je jedno a lanac je drugo. nije ni prvi ni zadnji kojem je puko remen. uz to svaki drugi v6 ima slab pritisak ulja, neznam koji je razlog ali tako je. i pretezak jeSasha napisao:Nema to veze sa V6 motorom, Aleksa verovatno nije menjao kaiseve, a kolje auto konstantno i eto desilo se....
naravno ima tu puno prednosti , snaga moment zvuk itd, no prije bi odabrao 1.8t