ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
ki
- Drug Član
Frushka Gora? Sad znam zashto si izleteo, ali ne znam zashto sam i ja tada izleteo?!
Milos napisao:vidis, izgleda da moju jos nisam poterao kako treba...Tokyo75v6 napisao: @Milos
To sto sam rekao da bih izleteo sa tvrdjim oprugama i meksim amor... pod 1. nije bilo na alfi 75 2. bilo je na vise kola ali moraju se poterati
kako valja da bi se osetilo!![]()

- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
naravno da je najbolje imati oboje, pogotovo ako dolaze kao set, jer ima raznih opruga kao i raznih amortizera, treba uzet ono sto je provjereno, znaci ono sta ide skupa. ono je bilo moje stajaliste ako moras birati izmedju jednog ili drugog.
niko se ovjde ne svadja snikim, ovo su razna iskustva raznih vozaca, ima sigurno ljudi koji ce reci da im je stock najbolje, a medju njima ima sigurno takvih kojima cemo svi skupa gledati auspuh, ma kakve mi to amortizere i opruge stavili. jos jedna bitna stvar. ALFA i serijska lezi jako dobro u zavoju iako se naginje. jednom je prijatelj rekao na alfisti.hr da se i nagibni vlak naginje pa je brzi od obicnog.
poceo mi se svidjat sve vise ovaj forum, treba da se dize prasina, kako na cesti tako i ovdje.
ajmo sad o dizama za pranje stakala. ja bi reko da su jako lose, prevelik je otvor i ne ostvaruje se dovoljan pritisak, i ne radi se pjena, uz to ih ima samo dvije, to su mogli bolje izvest. ali s druge strane mislim da su u alfaromeu mislili na to da se ionako niko nece vozit ispred alfe pa se i prljava voda nece dizat s ceste. sta vi mislite???
niko se ovjde ne svadja snikim, ovo su razna iskustva raznih vozaca, ima sigurno ljudi koji ce reci da im je stock najbolje, a medju njima ima sigurno takvih kojima cemo svi skupa gledati auspuh, ma kakve mi to amortizere i opruge stavili. jos jedna bitna stvar. ALFA i serijska lezi jako dobro u zavoju iako se naginje. jednom je prijatelj rekao na alfisti.hr da se i nagibni vlak naginje pa je brzi od obicnog.

poceo mi se svidjat sve vise ovaj forum, treba da se dize prasina, kako na cesti tako i ovdje.
ajmo sad o dizama za pranje stakala. ja bi reko da su jako lose, prevelik je otvor i ne ostvaruje se dovoljan pritisak, i ne radi se pjena, uz to ih ima samo dvije, to su mogli bolje izvest. ali s druge strane mislim da su u alfaromeu mislili na to da se ionako niko nece vozit ispred alfe pa se i prljava voda nece dizat s ceste. sta vi mislite???
- superfly tnt
ima kod nas za kupit onih kromiranih sa plavim svjetlom i sta ja znam 3-4 rupe, onako dzezerske, to cu kupit.
- superfly tnt
- superfly tnt
a nista onda odustajem, al cu ih onda ugradit negdje napred da mi prscu po hladnjaku, jel to ok?
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Slatko ste me nasmejali,ali nema veze idemo dalje ja imam i prskalice za farove ali mi ne rade,ne znam cak ni kako se pale nesto mi je Aleksa rekao ali nista se ne desava,ako zna neko neka mi kaze!
@killaz
I moj deda radi kao vozac vec 40 godina i presao je par miliona km ali onaj Fernando Alonso brzi od njega sta da se radi decko vezba!
Drugari da sam znao da ce prica dobiti ove razmere ne bih je ni pocinjao
al ja reko da pomognem ljudima da kupe koni po povoljnijoj ceni al ne ispade na dobro!
@killaz
I moj deda radi kao vozac vec 40 godina i presao je par miliona km ali onaj Fernando Alonso brzi od njega sta da se radi decko vezba!
Drugari da sam znao da ce prica dobiti ove razmere ne bih je ni pocinjao
al ja reko da pomognem ljudima da kupe koni po povoljnijoj ceni al ne ispade na dobro!