boxer gubi tecnost

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

boxer gubi tecnost

Čet Okt 12, 2006 2:49 pm

Promenio sam pre neki dan tecnost za hladjenje, stalo je 7l, sipao sam 4l tecnosti i 3l destilovane vode... tecnosto sam ispustao na samo dva srafa, jer je na boxeru sa klimom skoro nemoguce prici crevu koje ide na hladnjak... nivo je bio blizu maximuma, kada sam upalio auto nivo se malo smanjio i bio tacno na sredini... to je valjda normalno... posle dva dana sam otvorio haubu da proverim tecnost, inace auto nisam vozio jer sam na odmoru... i nivo je pao na minimum, a ispod auto se stvorila mala barica sa 10 kapi :( sada sam malo dotegao oba srafa ali sumnjam da je do njih :( inace slivalo se sa auspuha... pa moje pitanje glasi gde bi mogo da pusta? jel postoji neko specificno mesto na boxerima ili moze biti blio gde?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 12, 2006 5:51 pm

Srafovi, oce da popuste, ja kada ih odvrcem, stavim i teflon traku za svaki slucaj.
Drugo mesto je selne na crevima, ako si koju dirao, proveri je.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 12, 2006 5:54 pm

Jesam ono crevo sto ide na pumpu... ono mi je bilo jedino pristupacno... da bi malo produvao, da bolje izadje stara tecnost... medjutim, tu nije bilo vlazno, dotegao sam srafove i za sada nema vlage...videcu sutra kad malo ostoji auto...

Povratak na “Area Servizio”