@ale
Pa bas i nije idealna osnova. Idealna osnova je ova sto je flavio postavio, samo je cifra nerealno visoka. 2.0 ts ima sper, kraci hod menjaca u odnosu na 3.0 i onda ostaje .samo. prebacivanje motora
@flavio
Hvala na angazovanju :cool ali je preterao sa cifrom....
pa dobro, imas i ovo kao jeftiniju varijantu:
Alfa Romeo, GTV, 80. god, dobar. 700eur 064/418-5179
a cena za 75 se sigurno da znacajnije korigovati, nije to golf
organizujte se i smorite lika telefonom sa pricama tipa: .zovem iz pirota/smedereva/prokuplja/lekovca/nisa/kragujevca... i nudim ti 1500 na nevidjeno..... posto sigurno mu niko nece dati 2700:) i garantovano posle nedelju-dve-tri lik ce se smoriti i dace je u fazonu .ma ajde teraj....
ovo je proverena akcija od mene i mojih drugara prilikom kupovina porschea i cene su ubijane i za 1000eur... a porsche kao i ta alfa spada u automobile koji se generalno tesko prodaju...
poenta je ubediti lika da to ne vredi 2.700, vec mnogo manje....a to ce sam da zakljuci kad mu deset ljudi ponudi 1500eur...i na kraju je ti kupis za 2000
Sve stoji sto si rekao, samo jos da prodam sprinta pa da krenem da licitiram Znam za tog GTV-a, prvo je trazio 500e pa je podigao cenu.
Moze neko od vas da smekne gtv-a, cini mi se da je negde na banjici, pa ako ste u prolazu....
Manje-vise su slicne tezine, ali je GTV neuporedivo bolji po voznim osobinama od 75-ice ...ali kako kod nas fakticki GTV-i NE POSTOJE u voznom stanju, tko ispada da je 75-ica ipak bolja
Danas mi je lep dan, okitio sam sektomobil sa 16-ticama sa manjim
ET-eom i Yokohama 205/45-16 gumama (naravno polovnim zao mi
sto jos ne mogu da ih provozam ali nadam se i da ce to doci na red za koji dan!