Tihana's blog - vi pitate, Alfistkinja odgovara :)
-
ki
- Drug Član
To je jedini nachin da Tihanu vidimo u BG-u...
@mARg: Znam da tih 6 cyl fino piju chorbicu, te ce ti trebati neki extra $. Baci jedan fotosession u pola cene, pa da shtampamo?!
Mmmm, dobra ideja!BlackBeauty napisao: Bar se necu zblesiti kad negdje na Bulevaru ili Knezu ugledam poznata lica gdje me glede s nekog postera![]()

@mARg: Znam da tih 6 cyl fino piju chorbicu, te ce ti trebati neki extra $. Baci jedan fotosession u pola cene, pa da shtampamo?!

-
Go
- Drug Član
bice... 15litara me satire... tihana, zelis li mi pomoc u popunjavanju kucnog budgeta?
killaz napisao:Mmmm, dobra ideja!BlackBeauty napisao: Bar se necu zblesiti kad negdje na Bulevaru ili Knezu ugledam poznata lica gdje me glede s nekog postera![]()
![]()

bice... 15litara me satire... tihana, zelis li mi pomoc u popunjavanju kucnog budgeta?

-
Go
- Drug Član
di cemo odrzat taj fotosession? ima neki dress code?
naravno, uvijek....mARg napisao:killaz napisao:Mmmm, dobra ideja!BlackBeauty napisao: Bar se necu zblesiti kad negdje na Bulevaru ili Knezu ugledam poznata lica gdje me glede s nekog postera![]()
![]()
@mARg: Znam da tih 6 cyl fino piju chorbicu, te ce ti trebati neki extra $. Baci jedan fotosession u pola cene, pa da shtampamo?!![]()

di cemo odrzat taj fotosession? ima neki dress code?

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”