Alfa i Muzika!

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Alfa i Muzika!

Čet Feb 02, 2006 5:52 am

Ha, evo jedne teme gde i ja mogu da kazem koju i da se malo pravim pametan! ;)

Hej kad vidim one seljake sa nekim napucanim kolima i kad otvore sve prozore i puste Cecu da svako cuje i vidi koliko su prosti, ne bude mi bas dobro! :mad:
Ma koju god muziku da slusas na taj nacin nije dobro!

Hajde da malo zanemarimo to sto uglavnom voze Golfa ili tako nesto Svapsko, jer nisu svi koji voze "to" takvi! ;)

Za mene je Alfa nesto posebno i malo ljudi moze uopste i da razume ono jedinstveno u tim kolima i tradiciju, pa verovatno i ljudi koji ih voze treba da budu malo "ne plitki" i samim tim pustaju neku drugu muziku u svom ljubimcu! ;)

Eto na primer, moja deca ce biti uspavljivana sa Mozartom, hmmm ne daj boze da se posle neko od njih dohvati za daljinski i pusti Pink i Grand Show! :mad: :mad: :mad:

Mislim narodnjaci (pravi) su vrh, od kad sam dosao u ovu sugavu Ameriku nema dana kad ne pustim Miroslava Ilica, covek me momentalno smesti pored Morave, cim zatvorim oci! ;) :lool: :mrgreen:

Ali da se drzimo teme... ;)
Hajde da i mi budemo ti koji ce polako da osvescuju ovaj divni narod i ovu divnu zemlju, jer su stvarno pomalo zastranili... :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 02, 2006 7:31 pm

Nisam valjda nekog dirnuo u *@#$?! hahahaha :rotfl: :green_many:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 02, 2006 7:46 pm

Vidish kako ARCS Forum odmah cenzurishe ruzhne rechi? hahaha

Sumnjam da si dirnuo bilo koga! Dakle sta Alfisti preferiraju od muzike?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 02, 2006 7:56 pm

Joj! :mrgreen:
:applause: :rotfl: :headbang2: hahahaha aplauz valjanje :jumper1: :bow:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 02, 2006 8:17 pm

Aj' ja cu da pishem prvi:
- Sa nekih 9-10 godina znao sam skoro sve pesme grupe Duran Duran (zbog ludih mi sestara)... :roll:
- Sa 12 pochinje serija metala prvo Iron Maiden i Megadeth, zatim Metallica (rulez), Sepultura, Anthrax, Biohazard itd... U tom periodu - od 16-te do 19-te sviram i bas gitru, a pravac nashe grupe je Thrash. Idol mi je pokojni Cliff Burton. :headbang3: :twisted:
- Od 19-te sam pocheo da se klanjam HC-u; Pantera, Pro-Pain...
- Negde oko 20-te napushtam Metal (ali ne skroz - uvek je on tu negde) i pochinjem da slusham goa, trance... :dugokosi: -Koji napushtam negde oko 22 godine... (pre 6 godina) :D
- Treba li dalje...? Btw, nikad narodnjaci, osim trubacha u Guchi! :lool:

p.s. I posle svega, normalan sam i dalje :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 02, 2006 9:01 pm

killaz napisao:
p.s. I posle svega, normalan sam i dalje :)
hahaha :rotfl: hahaha :rotfl:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 02, 2006 9:48 pm

ROXETTTTTT DABOME[size=24:d2843eca82][/size]
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 02, 2006 10:24 pm

"Ja ne
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Feb 03, 2006 12:54 am

Kako kad, nekad mi vise prija cvrsci zvuk a nekad ambijental. Trenutno su Sex Pistols-i ponovo u modi :) (ne preporucujem inace ali je odlican za budjenje!) Obozavam i cafe del mar kompilacije, ti je i Enigma, Dipesh neizbezan, blondie, EURITMICS (kako mi se samo svidja onaj sweet dreams) i jos svasta ali ne mogu da pobrojim. A da, iz zdravko Colic neizbezan (ali samo kad me cura iznervira). Provalio sam da koliko god da ocepim muziku spolja se prakticno nista ne cuje iako pozadi imam i elipse. Ma salim se, super je.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Feb 03, 2006 1:02 am

Beasite Boys nezaobilazan cd u kolima... mada na poslednjem albumu Chemical Brothers-a ima jedna pesma "Boxer", specijalno za 33-ku...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Feb 03, 2006 5:21 am

I ja sam se ucio na svemu!

Domacu muziku znam napamet, posle u muzickoj skoli smo se takmicili ko je mogao da pronadje vecu "budalu", u smislu da je bio veci freek i bolje svirao i pevao! :besserwisser:

Tamo sam otkrio Dream Theatre (za sve koji ne znaju, najtoplija preporuka) evo i sada mi stoji u playeru!
Jonathan Butler takodje i Acoustic Alchemy...

Imena mozda ne znace nista, ali kako sam stariji mislim da se polako skrasavam u Smooth Jazz!

Ali do sada, kako kaze Stex, papazjanija... :mrgreen:
I to je dobro! :plavi_voli: Otvara um!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Feb 04, 2006 2:09 am

Naj lepsa muzika u alfi : ZVUK MOTORA

Ajd malo i leti kad otvorim prozor Pavaroti i li Boccelo , ujutru kraftverk ili Pink floid , a kad nisam sam onda neka ambijentalna , Vangelis, Jan Misel zar , ili muzika sa zurki moje mladosti , rok balade , one laganice za posle ponoci za prihvatanje , ko zna kako je to nekada bilo zna , pali i dalje.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Feb 15, 2006 6:50 am

Evo da se javim posle dugog odsustva( sta ces,tako ti je kada si gastarbajter......) u ovoj temi.
Elem,nostalgija ili ti onaj prljavi Peking,probudi u meni zelju za domacom muzikom,koju inace generalno ne slusam nesto posebno.Povrh svega toga vozam se svakoga dana u BMW-u(*ebiga nema tamo Alfi..../cry)....i navucem se na komsije ...=citaj:Sunshine.......tako da "misli mene gone" sve do vasione...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Sub Feb 18, 2006 1:20 am

Bilo je lepo veceras biti Alfista u SKC-u na koncertu grupe Time. Hiljadu i kusur ljudi je klicalo refren pesme .Alfa Romeo GTA.!
Pozdrav za Dadu, Vedrana i Raleta koji su napravili izvanredan koncert.
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Feb 22, 2006 5:27 pm

ALFISTI ZA SVE LJUBITELJE DOBRE MUZIKE I DOBROG ZVUKA OBAVEZNO STIVO :

Slika

http://www.hificafe.net

Pozdrav !
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Feb 22, 2006 7:23 pm

Wooow kakav sajt! :P

Svaka cast! :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Feb 24, 2006 1:14 pm

Hvala Bojne, Alfi i muzike nikada dosta :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Za bolju muziku

Uto Apr 18, 2006 9:14 pm

Gde da nadjem kod nas Blaupunkt Apple iPod interface za moju alfu 156?
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Uto Maj 02, 2006 4:23 pm

Kod nas je tako da kad je cale sam onda on slusa Crvenu Jabuku,Bijelo Dugme,Beatles,Abba,Doors..... a kad smo Zli Mario i ja u kolima onda je to skroz druga stvar. Najcesce se slusa Techno,Trance,House i 50cent. A ponekad i Psyho(Astral Projection,1200 micrograms...) ali to nikad ne traje dugo jer odma pizde Mario i cale. Ali po mom misljenju za mladog Alfistu je najbolji House i neki blazi Trance.
Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 26, 2006 1:36 pm

Trenutno sam u nekoj retro fazi .Madonna - Erotica. znachi devojke se tope u autu... ;)
Inahce se slusha elektro, tribal, tech-house muzika.....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jul 27, 2006 3:13 am

pa uglavnom slusam radio a kada mi se ne svidja muzika kompilacije koje smo ja i cale pravili ima svega pink floyd(favorit) purpli sabbathi isl

@ bojanTI

svaka cast za dream theatre mislio sam da ih niko ne slusa

inace mislim da bu muzika koji slusaju alfisti ipak trebala da koristi instrumente ali to je stvar ukusa
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jul 27, 2006 5:28 pm

pa po mome ukusu ima svasta od navedenog,kada vozim alfu.ali kada sednem u coupe obavezno LOW RIDER.u alfi se osecam opusteno i smireno....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jul 27, 2006 7:02 pm

bojanTI napisao:Wooow kakav sajt! :P

Svaka cast! :lool:
Moze i toto live varijanta I will remember iz afrike VRH
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 29, 2006 2:54 pm

Pa sta je matori, sto mi ne odgovaras na poruke?! ;) Nisi jos otisao na brod?!

Sada je faza Rocky I i II, muzika je super onako muska, bas za cruise... :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 30, 2006 6:45 pm

Nisam, ne pitaj me nista... pricacu ti... ne mogu samo tebi da posaljem poruku u cg(ne znam zasto) al javi mi se kad se vratis poz... sory na offu

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”