Tihana's blog - vi pitate, Alfistkinja odgovara :)
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
nemam ih ni ja, ali to je objasnjeno time sto sam bio toliko polupan da bi sigurno izgubio foto aparat pa ga nisam ni nosio ( telefon je preziveo samo zbog toga jer je bio u zakopcanom dzepu )....
sto se mene tice i slika sa .exera.killaz napisao:Menjam exit za more!znas kako kazu, ako mozes da se setis sta si radio, onda se nisi dobro proveo...
e tako je tihani bilo na moru a meni na Exitu...![]()
Slike, slike, slikee...! :megafon:

-
Go
- Drug Član
moj je mobitel prezivio jer je bio oko vrata objesen sa vezicom alfisti.hr....HEMI 426 napisao:sto se mene tice i slika sa .exera.killaz napisao:Menjam exit za more!znas kako kazu, ako mozes da se setis sta si radio, onda se nisi dobro proveo...
e tako je tihani bilo na moru a meni na Exitu...![]()
Slike, slike, slikee...! :megafon:nemam ih ni ja, ali to je objasnjeno time sto sam bio toliko polupan da bi sigurno izgubio foto aparat pa ga nisam ni nosio ( telefon je preziveo samo zbog toga jer je bio u zakopcanom dzepu )....
![]()
![]()
ha ha, naravno okrenuta da svi vide....

- HEMI 426
jedno vreme sam korstio i ja tu traku oko vrata ali se pokazala kao opasnom jer je vise ljudi pokusalo da me udavi sa istom, od tad, phone ide samo u dzep kao i ostale vazne stvari jer znas da ces ih naci kad se probudis u parku petrovaradinske tvrdjave, polupan od svih vrsta alkohola i psihoaktivnih supstanci, sa strasnom amnezijom i zenskim gacicama u ustima...

- HEMI 426
e, kao kod americkih automobila, tako i kod telefona - bigger is betterkillaz napisao:Od kada se ovo zove mobilni?jedno vreme sam korstio i ja tu traku oko vrata ali se pokazala kao opasnom jer je vise ljudi pokusalo da me udavi sa istom
![]()

-
Go
- Drug Član
da ne volim toliko alfe kupila bi si ameriHEMI 426 napisao:e, kao kod americkih automobila, tako i kod telefona - bigger is betterkillaz napisao:Od kada se ovo zove mobilni?jedno vreme sam korstio i ja tu traku oko vrata ali se pokazala kao opasnom jer je vise ljudi pokusalo da me udavi sa istom
![]()
![]()
- HEMI 426
Chrysler 300 C nije automobil, to je umetnost, emocija, poezija, strast, lepota, snaga i sex na 4 tocka.....
Kada sam ga vozio, jedva su me izvukli napolje...
i previse!!!alfa146ts napisao:sreca pa ti je alfa ljubav.
dovoljan je jedan ljubitelj americkih automobila.:cool
pozdrav

@tihana
Chrysler 300 C nije automobil, to je umetnost, emocija, poezija, strast, lepota, snaga i sex na 4 tocka.....

Kada sam ga vozio, jedva su me izvukli napolje...

- HEMI 426
auto je savrsen! jedina zamerka je taj 3,5 V6 koji je izgleda stvren za auto put i nije toliko ubedljiv pri startu ( iako ima 258, mislim, ks ), daleko da je spor ili los, samo zbog dimenzija i ususkanosti kabine, nemas direktan osecaj snaga i ubrzanja....dok Hemi ide kao piiiip sotona! da se najezis i uplasis kad das gas!!!
:cool 

- HEMI 426
kad smo vec kod velikih i retkih automobila, evo nesto sto smo presidente ( sahsa ), austin i ja vozili prosle godine, prava stvar za sve ljubitelje zabara...
pa pucajte od muke!
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=3371

http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=3371
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”